Este mai mereu distantă, să mă gândesc la o relație extraconjugală?

Crezi că te poate înșela? Ori crezi că nu ți se poate întâmpla și ție așa ceva? Ei bine, discuția în sine necesită o atenție aparte. Ce pot să-ți spun de pe acum e că s-ar putea s-o pățești grav de tot, în special dacă nu ești pregătit pentru cel mai rău scenariu.

De ce spun așa ceva?

Pentru că atunci când suntem într-o relație de lungă durată avem tendința să ne lenevim. Nu mai facem atât de multe pentru persoana de lângă noi. De multe ori, nu mai facem nimic nici pentru noi.

Avem impresia că nimic nu se mai poate întâmpla. Luăm totul de bun și renunțăm în a mai găsi metode prin care să ținem aprinsă iubirea. Sau măcar interesul comun.

Citește și despre ce se întâmplă cu relația atunci când ai copii mici.

Ce să înțelegi atunci când ea e mai mereu distantă

Când intervine rutina, începe declinul în relația ta.

Chiar dacă totul pare că merge bine, în scurt timp o să vezi că certurile sunt din ce în ce mai dese. Apropo, nu mai lua fiecare ceartă în serios.

La început, vă veți contra din toate prostiile. Însă, vă împăcați repede și treceți peste toate neplăcerile. Însă, pe măsură ce trece timpul, parcă nu reușiți să mai găsiți motivația pentru a vă împăca. Preferați să țineți la supărare și să lăsați din ce în ce mai puțin de la voi.

Și, te trezești că ea e din ce în ce mai distantă. Cu gândul în altă parte și mai puțin atentă la ceea ce se întâmplă în relație.

Din nou, nimic nu se întâmplă din senin. Doar că tu nu ai avut ochi să vezi schimbarea din relație și din ea.

S-ar putea să fie deja prea târziu. Sau, s-ar putea să citești ce-ți spun fix atunci când trebuie.

Ce să înțelegi din răceala ei?

Că lucrurile nu mai merg așa cum ar trebui. Că, indiferența e mai rea decât reproșurile ei. Când nu-i mai pasă înseamnă că se gândește la orice altceva înafară de tine. Și, câteodată, că se gândește la un alt bărbat.

Vezi cum te asiguri dacă încă te mai iubește.

Te înșală?

Nu spun că deja e îndrăgostită peste cap de un alt bărbat. Doar că tu i-ai deschis deja acest drum. Și că se poate întâmpla oricând.

De la o relație care e anostă și rece la infidelitate e un drum foarte scurt.

Când ea e distantă și deja nu se mai implică, te poți gândi că a obosit să mai lupte pentru voi.

Atunci când nu mai are chef nici măcar de ceartă, s-ar putea ca energia ei să se îndrepte spre un alt bărbat.

Nu, încă nu te-a înșelat. Dar o poate face oricând.

Ce să faci tu atunci când ea e distantă

Când vezi toate lucrurile despre care ți-am spus, e timpul să faci și tu câte ceva.

În primul rând, poți încerca să te schimbi. Arată-i din nou că ești bărbatul de care s-a îndrăgostit. Și, arată-i că ești încă un bărbat plăcut, care poate să aibă orice femeie își dorește.

Cu alte cuvinte, îngrijește-te de persoana ta. Dar, nu o uita nici pe ea. Fii grijuliu și atent. Fii romantic. Recucerește-o.

Sigur, dacă deja e prea târziu o să vezi cum orice încercare de a te schimba este respinsă de către ea. Pur și simplu orice ai face ea nu mai reacționează. E o relație ținută doar de obișnuința acumulată de-a lungul timpului.

Dacă observi asta e cazul să ai o discuție serioasă cu ea. Trebuie să afli dacă își mai dorește un viitor comun alături de tine. Sau, dacă deja îl are alături de un alt bărbat.

Atunci când discutați, păstrează-ți calmul. Indiferent de ceea ce afli. Un bărbat gelos și nervos care spune orice doar să o rănească nu va obține absolut nimic. Cel mult se va face de râs în fața ei.

Indiferent de deznodământ, ieși cu capul sus. Arată-i că ești un bărbat puternic, educat și cerebral. Nu-i sfârșitul lumii dacă se termină relația. Până la urmă, voi ați adus totul în acest punct.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *