Valentine’s Day sau Dragobete: cum să sărbătoriți

O iubesc pe Ela enorm și îi datorez multe în viață. Și mă asigur că știe cât de mult o prețuiesc. Nu sunt genul care să o lingușesc cu vorbe siropoase luate de pe net sau cu cadouri scumpe și fără valoare sentimentală. O iubesc zi de zi, nu doar de Valentine’s Day sau Dragobete.

Așadar, sunt în măsură să îți spun cum poți să celebrezi dragostea cu jumătatea ta mai bună, mai ales cu ocazia zilelor de Valentine’s Day sau Dragobete.

Rămâi pe blog și citește articolul de astăzi ca să vezi cu ce poți să o surprinzi plăcut.

Valentine’s Day sau Dragobete?

Pentru mine și Ela, zilele astea două sunt la fel. Tot prilej de iubire, doar că una e provenită din străinătate și una e românească. Așa că tu poți alege ce zi vă place vouă mai mult.

Toată ideea cu 14 februarie, Valentine’s Day, e că o să vezi la toate vitrinele magazinelor mesaje siropoase despre iubire. Și o mulțime de subtilități cum că ar trebui să îi cumperi flori, bijuterii, un abonament la spa sau o ședință de manichiură.

Cu alte cuvinte, toată ziua asta e comercială. Totul se rezumă la cadouri sau întâlniri scumpe la restaurante de fițe. Și pe femei nu le încântă asta în mod special. Bine, asta dacă știi să îți prețuiești iubita zi de zi.

Că dacă îți aduci aminte doar pe 14 sau 24 februarie că e iubita ta, atunci probabil că o să se bucure măcar de atât. La noi, Dragobetele nu e așa de sărbătorit pentru că influența românească nu e așa de mare. În plus, când zici Dragobete, te gândești la niște tineri în straie populare.

Din punctul meu de vedere, asta e șansa ta să te scoți. Dacă nu o inviți în oraș de Valentine’s Day, mai ai la dispoziție Dragobetele.

Idei de celebrare a iubirii de Valentine’s Day sau Dragobete

Ești în pană de idei, nu? Nu știi ce să faci special pentru ea ca să îți ierte prostiile făcute de la ultimul Valentine’s Day? De asta e Vali aici.

Uite ce cadouri poți să îi faci de Valentine’s Day sau Dragobete:

  1. Un aranjament floral. Și nu orice buchet de 3 flori ofilite, luate pe grabă pentru că ai uitat. Asigură-te că te ocupi din timp și alegi cele mai frumoase flori. Și ar fi bine să fie florile ei preferate, ca să nu zică că ai încurcat iubitele.
  2. O bijuterie. De preferat, dacă nu ai cerut-o în căsătorie, nu îi lua inel. O să creadă că o ceri și dacă nu ești pus pe fapte mari, îi dai speranțe deșarte. În plus, o să zică că e neinspirat să o ceri în zi de sărbătoare comercială. Nici de Dragobete nu e indicat. Dacă vrei idei de cerere în căsătorie, planifică din timp. Mult mai mult timp.
  3. Un set de wellness. Și așa îi faci nervii praștie tot anul. Măcar de ziua iubirii să fie relaxată. Glumesc. Dar știu că femeile iubesc să se îngrijească și să se relaxeze. Alege un set cu aroma ei preferată.
  4. O zi la spa. Din același motiv ca cel anterior. Are nevoie de relaxare, nu?
  5. O întâlnire romantică într-un loc special. Poate fi un restaurant, iar dacă vrei să depui efort, gândește-te la ceva ce vă place să faceți împreună. De exemplu, un date în care să pictați împreună, poate să faceți o decorațiune pentru casa voastră sau de ce nu, o ședință foto.

Și pentru că seara se încheie cu voi doi, amorul îl luați și în pat. Surprinde-o și acolo și dacă ai nevoie de ajutor, vezi care sunt cele mai bune pastile de potență pe care să le iei.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *