Idei diferite pentru întâlniri memorabile

Vrei să lași o impresie bună chiar de la prima întâlnire? Sau, poate sărbătoriți o aniversare specială și chiar vrei să o surprinzi plăcut, fără întâlniri clișeice.

Ei bine, ai nevoie de ceva diferit. De o idee ieșită din comun pentru a o impresiona. Pentru a-i spune cât de mult îți place de ea, sau chiar cât de mult o iubești.

Da, de multe ori gesturile tale spun mai multe decât declarațiile siropoase. Și ea te va aprecia pentru inițiativă și pentru implicare.

Așadar, cum planifici și organizezi o întâlnire mai altfel? Hai să-ți zic ce am mai încercat eu cu Ela de-a lungul timpului.

De ce să alegi o întâlnire diferită

Ai putea să crezi că riști încercând ceva ieșit din comun. Și s-ar putea să ai dreptate. Ce vreau să spun este că, înainte de toate, trebuie să îți cunoști partenera. Să știi cam ce așteptări are ea de la o relație sau de la o posibilă relație.

E important să știi ce o face fericită și cum îi place să fie surprinsă. Dacă iubita ta este genul de femeie care apreciază întâlnirile clișeice, de tip scenarii de filme romantice, nu-ți face griji. În cazul tău, poate ar fi mai bine să mergi la sigur și să găsești inspirație în romane de dragoste sau în chiar în filmele ei preferate.

Dacă este genul de persoană spontană, atunci cu siguranță va aprecia ineditul din ideea ta de întâlnire romantică. Eu, de exemplu, am încercat tot timpul să fac lucruri cât mai diferite și ieșite din comun cu Ela.

Idei pentru întâlniri diferite și memorabile

Un road trip

Dacă ești de ceva timp cu ea și relația pare a se îndrepta spre ceva serios, îți recomand să plecați câteva zile într-un road trip.

Caută cazare și nu îți face griji în ceea ce privește alegerea unei destinații. Nu contează neapărat unde ajungeți, ci faptul că veți fi doar voi doi.

O excursie spontană vă va apropia. O să legați amintiri la care să vă gândiți cu plăcere. Chiar și dacă nu o să rămâneți împreună, va fi o experiență la care o să vă raportați mereu în relațiile voastre viitoare.

Și, dacă totul iese bine, te va da mereu exemplu. Și va spune tuturor ce idee diferită și faină ai avut.

Un loc doar al vostru

Pentru a avea o întâlnire memorabilă îți recomand să încerci să creezi o experiență unică. Ceva care să fie doar al vostru, așa cum sunt melodiile de cuplu, sau chiar o simplă bancă în parc unde vă întâlniți mereu cu plăcere – banca voastră care e martora iubirii și a apropierii dintre voi.

Așa că, nu trebuie să te stresezi. Poți transforma din orice loc banal, o experiență reprezentativă pentru relația voastră.

De exemplu, eu cu Ela avem o plimbare pe care o repetăm în fiecare an. Ieșim în oraș pe străzile pe care am cutreierat la început de relație. Ne plimbăm fără un scop anume, doar pentru a fi noi doi și pentru a discuta, în liniște, despre orice ne trece prin cap. Și asta ne aduce aminte de noi, tineri și îndrăgostiți. După plimbarea noastră ne simțim mai liniștiți și mai încrezători în viitor.

Un picnic spontan

Picnicul poate părea o idee clișeică. Dar nu trebuie să fie.

Poți face un picnic în mașină, pe bancheta din spate. Sau, într-un loc din care luminile orașului se văd super drăguț la asfințit. Poate fi chiar un picnic pe covorul din sufragerie, alături de un film bun.

Din nou, fii creativ. Transformă o idee banală într-una inedită care să vă apropie și care să devină un simbol al relației voastre.

Un local pe gustul vostru

Pentru o întâlnire diferită și inedită nu ai nevoie de un plan propriu-zis. Poți să mergi la întâlnire cu ea la o cafenea cochetă. Sau, la o ceainărie în care te simți liniști și te poți bucura de momente de intimitate.

Alege un local care să fie pe placul vostru. Cu muzică bună și cu oameni faini,  a căror companie să ajute la crearea unui spațiu în care să vă simțiți precum o familie. Nu, nu trebuie să cunoști și pe altcineva. Doar să te simți în largul tău. Fără norme și formalități. Naturalețea e cea care vă ajută să vă apropiați.

Arată-i că o asculți

Întâlnirea perfectă nu există. Cu siguranță vor exista lucruri pe care nu le-ai plănuit sau care îți pot da peste cap ideea inițială.

Însă, contează foarte mult să-i arăți că o asculți. Că știi care sunt preferințele ei, gusturile și așteptările. Amintește-ți, gesturile mici fac diferența. Ele spun foarte multe despre cât de implicat ești în relație și despre ceea ce îți dorești mai exact de la ea și de la ideea de cuplu.

Apropo de întâlniri memorabile, a scris și Ela un articol despre cum organizezi o seară romantică. Sper să te ajute!

Eu îți recomand să te simți mereu în largul tău. Nu încerca să impresionezi, ci să te simți bine în pielea ta. Ea te va aprecia mereu pentru ceea ce ești nu pentru ceea ce vrei să pari.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *