Idei pentru o aniversare de neuitat

Când m-am gândit să o cer pe Ela, am început să caut locații potrivite și texte pe care să le spun. Aveam emoții și îmi era teamă că o să stric totul. Apoi mi-am dat seama că e mai important să îi spun ce simt și că vreau să îmi fie alături mereu. Așa că m-am concentrat pe povestea noastră și atunci când am vrut să avem aniversări de neuitat.

Iar eu și nevastă-mea sărbătorim des. Ne place să găsim motive de împlinire în multe lucruri. Am celebrat fiecare aniversare în stilul nostru și ne-am bucurat de timpul petrecut împreună.

Iar dacă ești în pană de idei, îți zic exact ce poți face ca să țineți minte toate aniversările.

Ce spune aniversarea voastră despre relație

Părinții mei au fost un model pentru mine, în ceea ce privește căsnicia. Privindu-i, am învățat ce înseamnă iubirea, dedicarea, înțelegerea și fidelitatea. Și tot de la ei știu că e minunat să ajungi la nunta de argint sau cea de aur.

Dar am descoperit cu timpul că fiecare aniversare are o denumire și o semnificație. Mai mult sau mai puțin haioase. De exemplu:

  • 1 an de căsnicie. Denumită și nunta de hârtie. E haios, dacă mă întrebi pe mine. Eu și Ela ne-am sărbătorit primul an de căsnicie cu o vacanță. Cred că asta a fost pentru noi „hârtia”.
  • 5 ani de căsnicie. Poartă numele de nuntă de lemn. La 5 ani după căsătorie, eu și Ela ne-am luat prima casă. Nu de lemn, dar se pare că ne-am încadrat în tipare.
  • 10 ani de căsnicie. Nunta de tinichea. Nici prea mult pentru vreun metal prețios, nici prea puțin.

La 25 și la 50 de ani de căsătorie, le știi. Nunta de argint și cea de aur. Când ajungi la nunta de argint, mai mult ca sigur ți-ai petrecut jumătate de viață alături de omul de lângă tine.

Iar la nunta de aur, vorbim despre 50 de ani petrecuți alături de același om. O relație atât de trainică este bazată pe foarte multă încredere, pe respect și comunicare între parteneri.

Bineînțeles, omul a dat semnificație și celorlalte aniversări de căsnicie. Așa că vei mai auzi de nunta de cristal, de perlă, de safir, de rubin. În funcție de numărul de ani pe care îi aveți împreună, căsnicia este mai rezistentă.

Cele mai bune idei pentru o aniversare de neuitat

Dacă vrei să îți surprinzi iubita sau soția, ai nevoie de puține lucruri. În ciuda a ce credem noi bărbații, femeile sunt chiar ușor de mulțumit. Faptul că te străduiești să organizezi ceva frumos este minunat în ochii lor.

Nu contează că sunteți sau nu căsătoriți. E important să vă simțiți bine de aniversarea iubirii voastre. Și uite câteva idei utile pentru aniversarea potrivită:

  • O cină la un restaurant select este mereu o alegere bună. Nu e cea mai nouă idee, dar o seară liniștită în care să ieșiți din casă sună chiar bine.
  • Dacă vremea este frumoasă, puteți ieși într-un parc sau într-o zonă liniștită să pictați și să faceți un mic picnic. Chiar dacă nu vă pricepeți la pictat, e drăguț să încercați.
  • Mergeți într-un city break. De ce să sărbătoriți acasă când puteți lua micul dejun în Paris? Sună bine, nu?
  • Rezervați-vă o zi la un hotel cu spa. Un masaj, saună și o un jacuzzi sună a relaxare completă.
  • Începeți o tradiție pe care să o duceți an de an. De exemplu, eu și Ela avem tradiția de a face o poză de familie, lângă nucul din curte.

Secretul unei aniversări de neuitat este să vă sărbătoriți relația în stilul vostru. Indiferent că mergeți în Ibiza sau sunteți la voi acasă, iubirea e cea care contează.

Vă veți aminti cu drag aniversarea atunci când este armonie între voi și în familie.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *