Herbal V vs Pops: ce să alegi pentru potență maximă

Ai ajuns aici pentru că vrei un produs sigur pentru potență. Ai găsit recenzii bune despre Herbal V și Pops și vrei să știi ce ți se potrivește. Eu le-am încercat pe amândouă și o să-ți povestesc experiența mea. În final, tu decizi cine câștigă bătălia Herbal V vs Pops pentru tine.

Un lucru este cert: ambele sunt pastile pentru potență fabricate din ingrediente naturale. Însă, la mine au avut efect puțin diferit. Cu toate astea, atât Herbal V cât și Pops fac parte din topul realizat de mine și Ela cu cele mai bune pastile pentru potență, dar sunt pe locuri diferite (link la finalul articolului).

Herbal V vs Pops: efecte și experiența mea

Ce este Herbal V și ce am simțit când am luat

Herbal V este un produs chinezesc, fabricat de SICHUAN WEILONG PHARMACEUTICAL CO. LTD. și importat de o firmă din România. Același lucru se poate spune și despre Pro V, un alt supliment de care probabil ai auzit. De multe ori, Herbal V și Pro V sunt asociate unul cu celălalt, chiar confundate. Sunt produse diferite dar, dacă te uiți la ingrediente, sunt cam același produs.

Herbal V se ia cu 30 de minute înainte de sex și te ajută cu: obținerea unei erecții tari și creșterea penisului în dimensiuni la capacitate maximă, respectiv cu prevenirea ejaculării precoce. Mai exact, îl întăresc așa de mult, încât se umflă vizibil și pare mai gros și lung ca de obicei. Nu contribuie la mărirea penisului și nici nu este un tratament ejaculare precoce. Pur și simplu, penisul crește în capacitate de la erecție și amânarea ejaculării e o consecință a faptului că ai erecția așa tare. Practic, poți să îți dai drumul în prezervativ, căci partenera nu va simți asta, pentru că nu vei pierde erecția imediat după ejaculare. Pe prospectul Herbal V mai zice că efectele te țin până la trei zile, de aceea nu e recomandat să iei mai mult de o capsulă pe zi.

Despre experiența mea am povestit în articolul cu păreri Herbal V. Pe scurt, pot să-ți zic că a fost ca o ruletă rusească: uneori a mers, alteori nu. Ce înseamnă că a mers? Mi-a dat o erecție tare, am fost mulțumit. Însă, la 2 zile distanță, am mai luat o pastilă și nu a mai avut niciun efect. Nu știu de ce. Pe partea de control al ejaculării, nu a avut niciun efect. Chiar când am avut erecția mai tare, am ejaculat repede și necontrolat. Noroc că am avut-o sculată cât să o satisfac pe nevastă-mea până să își dea și ea drumul.

Ce este Pops și ce am simțit când am luat

Pops este un supliment pentru potență fabricat în străinătate (nu în China din câte știu), la comanda unei firme din România, care îl și importă în diferite țări din Europa. E mai nou pe piață decât Herbal V dar s-a bucurat de un mare succes, mai ales că vine cu ingrediente naturale alese cu atenție și în concentrații mai mari decât la alte produse similare. Asta spune despre Pops „punct ochit, punct lovit”. Că e un produs care nu te amână, îl iei cu 20-25 de minute înainte de sex, își face treaba câteva ore și apoi te vei simți potent chiar și a doua zi.

Despre experiența mea cu pastila asta am scris în articolul cu păreri Pops. Acolo e o recenzie mai detaliată. Pe scurt, pot să-ți zic că de fiecare dată a avut efectul promis asupra mea. Mi s-a sculat repede de la Pops și nu mi-a murit după ejaculare. M-a ținut cu steagul sus câteva ore bune, iar în pauzele de preludiu era într-o semierecție. Am luat pastila prima dată când aveam 43 de ani și m-a făcut să mă simt ca la 33. Pe partea de control ejaculare, a fost mai bine. Prima tură m-a ținut 20 de minute (în condițiile în care fără pastile de potență mă ținea de obicei 5), iar a doua tură a fost de 40 de minute până să-mi dau drumul. De fiecare dată am avut o cantitate mare de spermă și după ce terminam simțeam că mai pot duce, spre bucuria neveste-mii.

Diferențe de administrare și efecte secundare

Herbal V se ia cu 30 de minute înainte de sex. La mine, erecția a apărut la 45 de minute după ce am luat pastila. Problema e că se ia pe stomacul gol, adică la 2-3 ore de la ultima masă. Asta înseamnă că ai nevoie de un plan. De exemplu, dacă ieși cu gagica la masă înainte să ajungeți acasă, trebuie fie să nu mănânci, fie să o mai scoți la plimbare după sau să mai amâni sexul. Ceea ce e nasol, dacă nu vrei ca ea să afle că iei pastila.

Ca efecte adverse Herbal V, pe mine m-a durut stomacul. Apoi la ceva timp după ce am terminat sexul, m-a durut capul. A fost o migrenă ușoară și parcă toată energia ce am avut-o mi s-a dus în cap.

Pops se ia cu cel mult 30 de minute înainte de sex dar poate avea efect mai repede. Dacă nu ai disfuncții erectile, atunci ți se va scula cam în 15 minute de când ai luat pastila, la primii stimuli sexuali. Chiar dacă te uiți la un film, cum se sărută actorii pe acolo sau e o scenă de sex mai ușoară, tot te trezești cu o erecție tare.

Conform prospect Pops, sunt puține contraindicații, în esență trebuie să ai grijă cu tensiunea și să nu ai probleme cardiace. E important pentru că îți dă un impuls de energie destul de mare, cât să simți că ți-a crescut pulsul și îți bate inima mai tare. Administrarea se face mai simplu ca la Herbal V: trebuie luată o pastilă cu apă, la o oră de la ultima masă. Însă, asta e o recomandare, dacă vrei efect sporit. Așa că poți merge liniștit cu gagica la un restaurant, mâncați și apoi numai bine o oră de discuții și eventual un pahar de vin, trece repede.

Ca reacții adverse cu Pops, eu am avut puls crescut și-mi bătea inima tare. Am simțit asta după partidă, așa că am mai stat în pat cu Ela, dezbrăcați, ca să dezbatem experiența prin care am trecut. Ea a reușit să aibă orgasme multiple și mi-a zis că nu a mai simțit asta de ceva timp cu mine. M-a liniștit, apoi am adormit ușor. Asta ar fi ceva ce, să zicem, nu mi-a plăcut la Pops. Noroc că mi-am făcut analizele înainte și nu am probleme cardiace.

Ingrediente Herbal V vs ingrediente Pops

Hai să facem o comparație.

Ingrediente Herbal VIngrediente Pops
Epimedium brevicornum
Tribulus terrestris
Panax ginseng
Rhodiola rosea
Lycium chinese
Cortex Cinnamomi
Ginseng
Palmier pitic
Tribulus Terrestris
Ghimbir

Avem un ingredient comun, restul diferă. Chiar dacă vezi nume științifice în listă, nu-ți face griji că în ambele cazuri sunt naturale. Nu e vorba de ingrediente procesate, de-asta atât Herbal V cât și Pops sunt suplimente alimentare.

Mie îmi place mai mult la Pops că are lista mai scurtă, ceea ce înseamnă cantități mai mari din fiecare. Asta înseamnă „punct ochit, punct lovit”, ce îți povesteam mai devreme.

Înlocuitor Herbal V poate fi Pops?

Din punctul meu de vedere, da. Din bătălia Herbal V vs Pops, eu aș declara pastilele Pops câștigătoare. Asta pentru că am avut o experiență mai reușită, după ce am luat Pops.

Uite, am mai făcut aici o comparație care poate te ajută: Natural Potent vs Pops. Intră să vezi care a mers mai bine la mine.

Dacă te-am făcut curios în ceea ce privește prezența Herbal V vs Pops în topul meu cu cele mai bune pastile potență, accesează-l. Acolo vei găsi mai multe produse, pentru că, ți-am zis, până la urmă tu decizi ce să alegi pentru corpul tău. Eu ți-am scris mai sus ce mi-a plăcut și ce nu mi-a plăcut la fiecare din aceste produse, doar ca să te informez.

Multă baftă și alegeri inspirate îți doresc!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.