Herbal V și Pro V. Sunt sau nu același produs?

Te-ai prins, de-asta ai ajuns aici. Herbal V și Pro V sunt de la același producător și se aseamănă foarte mult. Însă, cât de mult, vom vedea în cele ce urmează.

Eu am luat Herbal V și Pro V, am scris despre ele și vreau să împărtășesc și cu tine din experiențele mele. Am căutat numele producătorului, este o firmă numită – SICHUAN WEILONG PHARMACEUTICAL CO. LTD. Scuze că am scris cu CAPS dar era copy-paste. Totuși, asta nu înseamnă că nu sunt de calitate aceste suplimente pentru potență, mai ales că se află și în topul meu și al Elei cu cele mai bune pastile pentru potență fără rețetă.

Înainte să citești mai departe, voiam să îți spun că am dat același rating acestor produse: 3 / 5 stele. Cu toate astea, dacă vrei să afli ce produs a funcționat mai bine la mine, citește acest articol până la capăt. Răspunsul nu se află la final, ci pe parcursul textului, căci nu e chiar așa de simplu.

Herbal V și Pro V: asemănări și efecte

Ambele sunt suplimente alimentare pentru tratarea disfuncțiilor erectile și îmbunătățirea vieții sexuale la bărbați. Ele au la bază un mix din plante afrodiziace și sunt sub formă de comprimate care se înghit cu apă.

Pe prospectele lor scrie că fiecare se ia cu 30 de minute înainte de sex și că au următoarele efecte:

 • cresc cantitatea spermei,
 • măresc penisul la capacitatea maximă,
 • îmbunătățesc circulația sângelui,
 • au efect care ține până la 3 zile,
 • sporesc potența chiar și la bărbații de vârsta a treia,
 • se iau pe nemâncate (cam la 2-3 ore de la ultima masă),
 • previn ejacularea precoce.

Există, totuși, o diferență în ceea ce scrie pe prospectul fiecăruia. Pro V este mai puternică. De aceea, nu se recomandă mai mult de o pastilă Pro V la 3 zile. Herbal V este ceva mai slabă, se poate lua chiar și o pastilă pe zi. Lista de ingrediente este similară, sunt cam aceleași, diferă puțin cantitățile dar o să vedem ceva mai încolo.

La mine, Herbal V și Pro V au funcționat aproape la fel, cu câteva mici diferențe:

 • Pe măsură ce luam Herbal V, efectele se diminuau. La început chiar m-a ajutat cu erecția, apoi la 2 zile distanță, nu și-a mai făcut efectul la fel de bine. Citește aici păreri Herbal V.
 • Cu Pro V, senzațiile au fost ceva mai… de durată. Nu a scăzut efectul după utilizare, însă s-a păstrat pe parcurs. Controlul pe ejaculare a fost ceva mai bun ca la Herbal V. Citește aici mai multe păreri Pro V.

Administrare Herbal V și Pro V și efecte secundare

Pro V chiar are efecte care pot ține până la 3 zile, în timp ce Herbal V iese mai repede din organism. Cu toate astea, Herbal V se asimilează mai lent, adică are efect întârziat. Însă, avantajul său este că nu are reacții adverse, cel puțin la mine nu a avut.

Administrarea acestor pastile se face la fel – cu 30 de minute înainte de sex. Singura diferență este că pe prospect Pro V scrie că nu trebuie să se ia mai mult de o pastilă la 3 zile. În schimb, pe prospect Herbal V se precizează că poți lua o pastilă pe zi, dacă simți nevoia. Pe internet există mai multe variante, unele site-uri spun că poți lua cel mult o pastilă la 3 zile de Herbal V. Eu am făcut o medie între cele două și am luat o pastilă după 2 zile. Însă, tot pe măsură ce luam pastilele – și am luat doar 4 în total – simțeam efectele cum erau din ce în ce mai scăzute.

Cu Pro V, efectele au fost constante, însă am avut reacții adverse precum dureri de cap, dureri de stomac și agitație. Simțeam că îmi bate inima cu putere, chiar și a doua zi, și fix asta mi-a scăzut libidoul și m-a făcut să iau o pauză de la sex. Cu alte cuvinte, Pro V aici m-a dezamăgit. Citește articolul cu reacții adverse Pro V să descoperi experiența mea.

În ceea ce privește Herbal V, m-a durut stomacul din cauză că nu mâncasem. De fapt, atât Herbal V cât și Pro V mi-au dat peste cap programul meu de masă. Am sărit efectiv peste masa de seară, uneori am luat prânzul mai târziu. Mănânc la ore fixe de mai bine de 30 de ani și Ela mereu râde de mine că știe la ce oră mi se va face foame. Ăsta sunt. Oricum, citește și articolul cu reacții adverse Herbal V.

Listă de ingrediente Herbal V și Pro V

La nivel de ingrediente, avem de fapt o singură listă pentru amândouă:

 • Părți aeriene de Epimedium brevicornum,
 • Fructe de Tribulus terrestris,
 • Rădăcini și părți aeriene de Panax ginseng,
 • Rădăcini de Rhodiola rosea,
 • Fructe de Lycium chinese,
 • Scoarță de Cinnamomum cassia – scoarță de scorțișoară chinezească (în componența Pro V), respectiv Cortex Cinnamomi – miezul păstăii de scorțișoară (în componența Herbal V).

După cum vezi, e atât de subtilă diferența dintre ingrediente încât nici nu o vezi. Cine vede „scorțișoară” pe prospect, nu face diferența între părțile ei, respectiv proveniența ei. La Pro V scrie clar că e vorba de scorțișoara crescută în China, la Herbal V e precizată scorțișoara la modul general. Însă, având în vedere că ambele produse sunt făcute în China, ceva-mi spune că sunt doar diferite părți din aceeași scorțișoară – la Pro V este scoarța, la Herbal V este miezul.

Însă, e vorba doar de un singur ingredient care diferă și nu atât de mult. Oare poate să facă diferența în ceea ce privește absorbția în organism și reacțiile adverse chiar atât de mult? Asta rămâne pentru mine și Ela un mister, pur și simplu informațiile pe care le găsim pe net nu sunt suficiente, momentan.

Ceva mai bun decât Herbal V și Pro V

Ai ajuns până la final, înseamnă că vrei să cumperi Herbal V și Pro V dar nu știi ce să alegi. Uite un sfat simplu: alege cantitatea minimă din fiecare. Încearcă o pastilă de Herbal V, respectând instrucțiunile de pe prospect. Apoi, după cel puțin 5 zile, ca să fii sigur că ai scăpat de ea din sistem, încearcă un Pro V.

Așa aș face eu, dacă ar fi să aleg din nou. Oricum, la orice produs dacă ar fi să mă iau după recenziile online, nu am o idee clară pentru că unii spun că a mers, alții spun că nu a mers.

Testează pe propria piele și compară rezultatele. Dacă ți-au ieșit ca la mine, înseamnă că merită să mai ții în casă ambele cutii, să mai iei doar la nevoie. Însă, niciuna nu e genul de pastilă care să te invite să o iei. Să-ți facă poftă numai când vezi cutia. Pe mine, ce puțin, nu mă încântă ideea de a avea iar dureri de cap sau să-mi dau peste cap mesele. Poate tu funcționezi diferit și la tine nu se va resimți așa de tare foamea.

În final, să știi că Herbal V și Pro V ocupă un loc în clasamentul făcut de mine și Ela: cele mai bune pastile potență. Intră pe articol și vezi care este acel loc.

Ca spoiler, îți zic un singur lucru: nu se află nici pe primul, nici pe al doilea loc. Ca pastilă de potență, pentru noi a fost cea mai eficientă până acum Pops. Te invit să citești și despre experiența noastră în articolul cu păreri Pops.

Să ai baftă!

Al tău,

Vali

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *