Herbal V sau uPotent: ce aș alege pentru ejaculare precoce

Cred că mai mulți bărbați vorbesc despre disfuncții erectile decât despre găsirea unui tratament pentru ejaculare precoce. Unii chiar confundă cele două probleme, deși ambele sunt disfuncții ale aparatului reproducător masculin. În acest sens, Herbal V sau uPotent sunt ambele eficiente pentru tratarea acestor disfuncții. Cu toate astea, sunt produse diferite și hai să aflăm cum.

Herbal V este un supliment alimentar pe bază de plante afrodiziace pentru potență, sub formă de comprimate care se înghit cu apă, fabricat în China. uPotent este un supliment alimentar pe bază de plante afrodiziace pentru potență, sub formă de miere la plic, fabricat în Turcia. Ambele sunt certificate de Ministerul Sănătății și sunt recunoscute pentru efectele lor.

Principala asemănare este că ambele te ajută să obții erecții tari, într-un timp scurt. Principalele diferențe sunt legate de: modul de prezentare, administrare dar și efecte. uPotent te ajută și cu prevenirea ejaculării precoce, să ai un control mai bun și să reziști mai mult. Herbal V, în schimb, deși se menționează pe prospect că te ajută și pe partea asta, la mine n-a avut niciun efect.

Herbal V sau uPotent: experiența mea cu fiecare

herbal v sau upotent

Eu am luat Herbal V având așteptarea să mă ajute să-mi rezolv problemele cu erecția. Nu aveam așteptări pe partea de ejaculare precoce, deși mă gândeam că totuși va fi mai bine decât dacă nu folosesc niciun produs. În general, am observat că primul efect al pastilelor pentru potență va fi întotdeauna legat de obținerea unei erecții tari, nu și de ejacularea precoce. Adică, dacă suferi de amândouă, poți să-ți dai drumul necontrolat și când ai o erecție tare.

Am mai luat eu în trecut spray sau gel pentru potență și ejaculare precoce, dar nu au avut niciun efect. Doar o amorțeală forțată, care m-a convins că nu are rost să mai investesc în așa ceva. Dar asta-i altă poveste.

Pe partea de erecție, cam în 45 de minute am simțit cum penisul mi se mărește, ca un mușchi care se încordează din ce în ce mai tare. Așa am descris și în articolul comparativ între Herbal V vs Pops, ambele fiind pastile tari pentru potență. Însă, pe partea de control pe ejaculare, doar a doua partidă m-a ținut ceva mai mult. Nu m-am uitat la ceas, însă îți spun că de regulă rezist cam 5 minute în pat, în prima tură, și 15 a doua. Între ele, îmi ia cam 20 de minute să mă recuperez. Nu a fost mare diferență cu Herbal V. Citește mai multe despre experiența mea în articolul cu păreri Herbal V.

Mierea pentru potență uPotent m-a ajutat într-o măsură mai mare. Cum am dat pe gât plicul de pastă, mă gândeam că voi simți doar un gust bun de miere și cam atât. Însă, surpriză, mi s-a sculat la prima atingere din partea Elei, prin haine. Trecuseră 20 de minute, pe ceas. Brusc ne-am dezbrăcat, apoi am trecut la acțiune. Am reușit să îmi mențin steagul sus vreo 4 ore, timp în care mi-am dat drumul de două ori. Am trecut prin mai multe poziții, inclusiv sex oral. Partea faină a fost că nici nu simțeam nevoia să ejaculez.

Citește aici mai multe păreri despre uPotent.

Administrare și reacții adverse Herbal V și uPotent

Pe prospectul Herbal V scrie să îl iei la cel puțin 2 ore de la ultima masă, respectiv să nu mănânci nici după. Singura contraindicație este să nu fie consumat de persoanele cu hipertensiune sau probleme cardiace. Mai scrie pe prospect că efectele țin până la 3 zile și să nu iei mai mult de o capsulă în acest interval.

Herbal V se administrează cu apă sau un lichid cald, preferabil fără alcool. Asta e firesc, am scris și despre consumul de pastile de potență cu alcool și concluzia este că nu e recomandat.

Ca efecte adverse, ce am simțit eu am detaliat în articolul cu efecte adverse Herbal V. Mă declar norocos. La mine „problema” cea mai mare a fost faptul că nu am mâncat câteva ore bune, motiv pentru care m-a durut capul și stomacul. Asta cred că s-a întâmplat. La câteva zile după, am mai luat o pastilă de Herbal V, dar a fost cam la o oră și jumătate de la ultima masă. N-am mai avut dureri, însă nici nu m-a ajutat, am avut o erecție ceva mai tare ca de obicei dar care s-a dus repede.

Pe de altă parte, cu uPotent experiența a fost îmbunătățită. A fost mai ușor de administrat și fiind miere pentru potență, faptul că bei un pahar de vin înainte nu îi afectează impactul asupra organismului. Este contraindicat persoanelor cu hipertensiune arterială sau probleme cardiace, că-ți dă un boost de energie care-ți poate crește pulsul.

Cele mai multe reacții adverse cu uPotent de aici se trag. Mulți au scris că au avut roșeață în obraji, cât și puls crescut și asta le-a afectat și experiența per total. Însă, am văzut că producătorii au răspuns să ia o jumătate de plic, ca test, înainte, cei care nu știu sigur dacă vor putea face față la efectul unui plic întreg. Este mai puternic uPotent, având 10 g, față de o pastilă care de regulă are cel mult 1 mg. De-asta trebuie luat cât ai nevoie, 10 g este doza maximă recomandată la 24 de ore.

Ingrediente Herbal V vs ingrediente uPotent

Ambele produse au ingrediente naturale, predominant plante afrodiziace. Iată o comparație conform fiecărui prospect:

Ingrediente Herbal VIngrediente uPotent
Epimedium brevicornum,
Tribulus terrestris,
Panax ginseng,
Rhodiola rosea,
Lycium chinese,
Cortex Cinnamomi.
Tribulus Terrestris,
Ginseng roșu,
Palmier pitic,
Roscovă,
Ginko Biloba,
Miere de albine polifloră,
Melasă de roscovă,
Melasă de dudă,
Ghimbir,
Galangal (Kaempferia galanga),
Polen,
Jeleu regal.

Ce putem deduce de aici? Deși are mai multe ingrediente, concentrațiile acestora sunt mai mari ca la Herbal V, pentru că un plic de uPotent are 10 g, din care 3,1 g sunt ingredientele pentru potență. Citește prospectul uPotent pentru mai multe detalii. Mierea ajută la absorbția acestora în organism, și facilitează consumul. Nu ai nevoie de apă, doar recomandat este să iei cam la o oră de la ultima masă.

3 dintre ingredientele principale ale uPotent (Tribulus Terrestris, Ghimbir și Palmier pitic) sunt comune cu cele de la Pops, care este o pastilă pentru potență foarte eficientă. Doar Tribulus Terrestris este singurul ingredient comun între Herbal V și uPotent.

uPotent nu este singurul produs de pe piață sub formă de miere. Citește aici despre ce este mierea pentru potență și efectele sale.

Concluzia: mai bun decât Herbal V poate fi uPotent?

Răspunsul până la urmă rămâne la tine. Da, pentru mine, personal, uPotent a funcționat mai bine decât Herbal V atât la partea de erecție cât și la ejaculare precoce. Herbal V a fost bun pe erecție și cam atât.

Ca să îți faci o idee mai clară, poți să vezi și alte comparații cu aceste produse:

Probabil că știai, mai ales că am vorbit despre asta aproape în toate articolele noastre cu produse, despre topul nostru cu cele mai bune pastile pentru potență. O parte dintre ele sunt și în acest articol și te las pe tine să descoperi care.

Sper că ți-am fost de folos!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.