Handjob-ul de vis: cum să i-o freci cât mai bine

Nu-i ușor să-ți satisfaci partenerul când nu știi ce faci și nici el nu te ajută. Sigur că vrei să îi oferi un handjob de vis, dar ce te faci când nu știi de unde s-o apuci?

Oricum ai da-o, e dificil să i-o freci unui tip și să fii mereu convinsă că lui îi place. Asta poți știi doar dacă între voi există comunicare constant, cum e între mine și Ela. Nu ne-am priceput niciunul dintre noi să ne masturbăm reciproc, dar am învățat pe parcurs.

Așa că îți spun cum se face masturbarea la bărbați sau handjob-ul ideal.

Unde să pui mâna ca să îi placă handjob-ul

Spre deosebire de masturbarea la femei, pentru bărbați e mai simplu. Noi ne bucurăm de orice atingere. Și spre fericirea tuturor, penisul e mare (comparativ cu clitorisul) și vezi să-l apuci.

Zonele erogene ale penisului încep cu capul. Este cea mai sensibilă parte a penisului, iar atingerile potrivite pot să-l aducă pe tip foarte aproape de orgasm și ejaculare. Totuși, cea mai comună zonă pentru handjob este corpul penian. Ăla e locul pe care pui mâna și acolo începe treaba.

Desigur, dacă vrei să treci la nivelul următor, poți stimula și testiculele, și perineul. Știi tu, zona dintre anus și testicule. Atunci când vrea să mă ajute să mă relaxez, Ela face tot ce știe mai bine. Și e foarte atentă la ce simt și cum reacționez.

Handjob-ul perfect: pași și tehnici

Aș minți să zic că noi, bărbații, suntem întotdeauna pregătiți de l**ă. Uneori nu simți sau poate ai nevoie de o atmosferă potrivită. Așadar, primul pas este preludiul. Ela îmi dă de înțeles totul printr-un sărut.

Ăla e semnalul că trecem la treabă. Și când îmi spune că vrea să mă satisfacă, mă mângâie ușor pe penis. Și sunt convins, ca de fiecare dată, că dormitorul este pregătit.

Ela are un ritual prin care începe masturbarea. Întotdeauna ne sărutăm mult, ne îmbrățișăm și ne atingem. Apoi începe să mă sărute pe tot corpul până când ajunge în zona potrivită. Și niciodată nu îmi face un handjob uscat. Ci folosește lubrifiant sau ulei special.

În ceea ce privește mișcarea potrivită pentru masturbare, îți împărtășesc secretele Elei pentru plăcerea mea:

  • Clasicele mișcări sus-jos. Ela începe cu mișcări lente de la baza penisului până sus, într-o strânsoare fermă.
  • Mișcări de rotire. De regulă, nevastă-mea le face cu două mâini pe penis, mișcând circular din încheieturi, pe toată lungimea penisului. Uneori se oprește cu o mână la baza penisului.
  • Stimularea glandului. Ce mă înnebunește cel mai tare este mișcarea pe care o face pe cap. Îl cuprinde cu o mână, iar pe cealaltă o ține la baza penisului sau mă atinge pe c***e.

Bineînțeles, depinde de ce îi place și iubitului tău. Nu te sfii să îl întrebi și acordă atenție tuturor gemetelor pe care le scoate.

Cum gestionezi ejacularea la handjob

Când se apropie de ejaculare, îți dai seama. În primul rând, mușchii lui încep să se contracte și respirația este mai ritmată. Apoi, penisul devine mai tare, iar testiculele se „strâng”. Iar imediat înainte de ejaculare vei simți cum sperma urcă pe canal. Secretul e să nu te oprești, dar să optezi pentru mișcări mai lente.

Dacă știi că are direcție bună și ajunge lichidul destul de departe, poți pune mâna deasupra penisului, la distanță de câțiva centimetri. Nu ar fi rău să vă pregătiți cu niște șervețele umede și uscate, pentru curățenia de după.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *