Cum afectează glicemia mărită potența masculină

Nu e deloc plăcut ca bărbat, să descoperi că ai probleme cu potența. Pe bune, e o lovitură sub centură. Și ca orice om îngrijorat de sănătatea lui, te apuci să faci programări la medici. Să vezi dacă ai probleme cu prostata, probleme cardiace sau chiar diabet. De ce? Pentru că uneori impotența poate fi un simptom al afecțiunilor de genul ăsta.

Pe atunci mergeam cu Ela la fiecare programare la medic. Femeia asta m-a susținut complet. Și s-a asigurat că nu o iau pe arătură. Iar la una dintre programări, medicul endocrinolog mi-a spus că glicemia mărită poate afecta potența.

Glicemia și potența: care-i legătura?

Nu sunt sportiv de performanță și nici vreunul prea calculat când vine vorba de calorii. Îi las Elei grija asta că doar este nutriționist. Însă mereu am avut grijă de mine și chiar nu sunt genul care să bage dulciuri ca spartul.

Dar nu prea înțelegeam eu care e legătura cu glicemia și potența. Dar dacă știi că diabetul afectează potența, nu e greu să vezi „lumina de la capătul tunelului”. Deci hai să vezi care-i faza cu glicemia.

Când ai glicemia mărită înseamnă că organismul tău nu poate controla nivelul de zahăr din sânge. Astfel, este scăzută producția de oxid nitric din corp, care (ce să vezi) este necesar pentru obținerea erecției. Și uite așa, de la prea mult zahăr, nu ți se mai scoală.

Glicemia scăzută și potența crescută

Sigur că vrei să știi și cum să te asiguri că ai erecție dacă te confrunți cu glicemia mărită. Păi este simplu de înțeles. Dacă poți controla nivelul de zahăr, reglezi producția de oxid nitric și iată erecția.

Dar ca să faci asta, te duci la medic să te consulte și să îți zică „Băi, nene, asta e treaba”. Și medicul te ajută cu un tratament potrivit pentru tine.

Dacă ai glicemia mai ridicată, nu înseamnă că ai deja diabet. Dar e bine să ai grijă de tine și să îți faci controale regulate. Mai bine să previi decât să tratezi, nu?

Pastilele de potență când ai glicemia mărită

Nu sunt unul dintre acei bărbați care s-au gândit imediat la pastile de potență când s-au văzut neajutorați. Adevărul e că Ela mă știa că sunt sănătos, dar tot am ales să merg la medic. Pentru că m-am gândit că poate descopăr ceva despre care nu știam.

Că e glicemia, că sunt senzațiile de palpitații sau orice altceva, e mai bine să ai părerea unui specialist. În plus, îl poți întreba mai clar ce ai putea face ca să fii din nou în formă pe partea sexuală.

Iar dacă nu ai contraindicații, poți să iei liniștit pastile de potență.

Nu știi cu ce să începi? Uite ce am încercat eu și care sunt, după părerea mea, cele mai bune pastile de potență pentru performanțe sexuale.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *