Ce beneficii are ginsengul pentru potență

Salutare, comunitate! Astăzi discutăm despre ginseng beneficii pentru potența masculină. Ai observat că se vorbește destul de mult despre sănătatea de la brâu în jos a bărbaților, însă prea puțin despre proprietățile plantelor afrodiziace?

Ginsengul este renumit pentru capacitatea sa de a îmbunătăți memoria, concentrarea și libidoul, oferind beneficii și pentru sistemul imunitar. În plus, combate infecțiile și anxietatea, fiind util inclusiv în tratarea disfuncțiilor erectile. 

Consumatorii, printre care și Vali, susțin că preparatele din această plantă au efecte pozitive asupra performanțelor sexuale. 

Te invit să descoperi beneficiile ginsengului pentru bărbați.

Ce este ginsengul?

Ginseng, numit și Panax ginseng, este o plantă perenă cu frunze alungite și o rădăcină ce seamănă cu corpul uman. Folosit de secole în medicina tradițională chineză, aceasta s-a răspândit și în Asia, SUA și Canada. 

Din câte am citit, (doar știi că mă pasionează domeniul), planta are nevoie de cinci ani pentru a înflori și încă cinci ani pentru ca rădăcina să se dezvolte.

De asemenea, este important ca rădăcina să fie procesată imediat după recoltare pentru a-și păstra proprietățile terapeutice.

Există nu mai puțin de 11 varietăți de ginseng. Totuși, doar anumite tipuri, precum ginsengul coreean, american și siberian, au proprietățile și substanțele active necesare pentru a fi incluse în suplimentele alimentare. 

Cum spuneam, pulberea obținută din rădăcina acestor tipuri de ginseng poate avea efecte benefice în diverse terapii complementare pentru anumite afecțiuni.

Așadar, când vine vorba de ginseng beneficii, ne gândim la rolul pe care planta îl are în tulburările afective, bolile cardiace, oboseala cronică, afecțiunile hepatice și disfuncțiile erectile

Ginseng beneficii pentru sănătate

Ginseng beneficii pentru sănătate

Cred că fiecare om e responsabil de sănătatea sa. Ce nu se înțelege de multe ori e faptul că organismul se modifică în timp și apar schimbări fiziologice ale aspectului țesuturilor, organelor, inclusiv a aparatului reproducător.

Partea faină este că în ziua de astăzi există informație. Avem cărți de specialitate, influenceri, nutriționiști și big pharma – toate laolaltă.

E adevărat, ușurința de a ajunge la informație a dat naștere multor trend-uri pentru alimentație, mai mult sau mai puțin echilibrate.

Eu, una, mă bucur că avem nutriționiști care promovează ce e sănătos și nu ce este estetic din punct de vedere al acceptării sociale. Și mă bucur să fac parte, la rându-mi, din această categorie.

De aceea, am și ales să vorbesc despre proprietățile plantelor afrodiziace – cu precădere despre ginseng beneficii pentru bărbați.

Îți voi prezenta mai jos câteva dintre cele mai cunoscute avantaje ale consumului de ginseng sub formă de extracte, ceai și suplimente:

Susține funcționarea normală a sistemului imunitar

Mai ții minte când îți spuneam că eu îi fac lui Vali mâncăruri în care pun des țelină pentru potență? Ghici ce? A sosit vremea cocktailurilor și a ceaiurilor cu pulbere de ginseng.

Râdem- glumim, însă tratamentul cu ginseng poate sprijini funcțiile sistemului imunitar timp de trei luni. 

Un studiu pe care l-am găsit arată că persoanele care au urmat o cură cu suplimente pe bază de ginseng după intervenții chirurgicale dificile au avut o creștere de 38% a șanselor de a rămâne sănătoși, fără a dezvolta afecțiuni grave. 

Dacă mă întrebi pe mine, acest lucru sugerează că ceaiurile, sucurile, smoothie-urile, respectiv suplimentele cu ginseng sunt utile și în prevenirea anumitor boli.

Combate stările de oboseală

Când vorbim despre ginseng beneficii, trebuie să luăm în calcul inclusiv ameliorarea stărilor de oboseală. 

Datorită efectelor sale tonice și revigorante, demonstrate în studiile recente, ginsengul este un aliat eficient împotriva oboselii fizice și mentale. 

Substanțele active din rădăcina de ginseng, cum ar fi polizaharidele și oligopeptidele, ajută la regenerarea celulară și cresc nivelul de energie și vitalitate. 

Cu alte cuvinte, ginsengul poate fi benefic și în ceea ce privește îmbunătățirea performanței sexuale. Pe scurt, îi poate ajuta pe bărbați să-și recapete energia după un act sexual. 

Ajută creierul (stimulează funcția cognitivă)

Există factori de risc care pot afecta pe termen lung capacitățile cognitive esențiale, precum memoria și gândirea. 

Conform literaturii de specialitate, radicalii liberi sunt considerați cea mai mare amenințare din cauza impactului lor negativ asupra celulelor și proteinelor din organism. 

Administrarea pe termen lung de ginseng poate reduce aceste efecte adverse, iar numeroase păreri online susțin că consumul de ginseng poate îmbunătăți calitatea vieții prin stimularea abilităților fizice și mentale.

Contribuie la performanțele sexuale

Dacă tot ți-am vorbit de-a lungul timpului despre beneficiile scorțișoarei pentru bărbați și despre alimentele bune pentru creșterea potenței, era cazul să vorbim despre ginseng beneficii în dormitor, nu-i așa?

Ei bine, află că ginsengul te scapă de stres și te ajută să te bucuri de moment. Este foarte util pentru bărbații care se mai confruntă din când în când cu probleme psihologice asociate cu disfuncțiile erectile.

Legat de activitate de sub așternut, ginsengul ajută la stimularea circulației în zona pelviană, facilitând astfel obținerea rapidă a erecțiilor. În plus, poate asigura erecții ferme, persistente în momentele critice și îl poate ajuta pe partenerul tău să aibă ejaculări mai ample și mai intense. 

S-a consemnat deja, da? Beneficiile și proprietățile principale ale ginsengului pentru potență se focusează pe creșterea libidoului masculin. Află că ginsengul, în special cel siberian, nu doar că tratează disfuncțiile erectile la bărbați, ci contribuie și la intensificarea libidoului la ambele sexe. Wink-wink!

Cum a ales Vali să consume ginseng pentru sex

Cum a ales Vali să consume ginseng pentru sex

Eu am o părere foarte bună despre proprietățile acestei plante. De aceea, i-am tot pregătit lui Vali ceaiuri și smoothie-uri cu pulbere de ginseng. 

Bineînțeles, pe lângă toate chestiile acestea ușor de preparat, există și suplimente naturiste disponibile sub formă de capsule. Vorbim, totuși, de un extract folosit în multe produse pentru îmbunătățirea funcției sexuale.

Când i-am zis de existența acestor stimulente, Vali n-a stat prea mult pe gânduri și a început să se ducă să-și ia suplimente de potență cu ginseng din farmacii

Vezi tu, el oricum a testat diverse stimulente pentru a descoperi dacă poate să își gestioneze nivelul de energie pe care îl are în dormitor.

Din fericire, căutările lui s-au încheiat odată cu achiziționarea Pops. Capsula se ia ocazional, nu-i mai mare decât un bob de mazăre și e ușor de administrat. Zice că îi oferă energie și îl ajută cu erecția.

Dacă te interesează, vezi că a făcut un super clasament cu cele mai bune pastile pentru potență.

În concluzie, eu și bărbatu’-meu credem că subiectul ginseng beneficii pot fi cu ușurință corelat cu îmbunătățirea sănătății sexuale masculine.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *