Gesturi care îți spun că este nefericită

Îți mai aduci aminte cum a fost când v-ați cunoscut? Ce fain era de fiecare dată când vă vorbeați?

Știi tu, momentele acelea de început când ești vrăjit de persoana de lângă tine. Când vrei să afli totul despre ea și când ai face orice doar să fiți împreună.

Ce s-a întâmplat cu voi?

Acum, când te uiți la ea îți vin în cap doar reproșuri. Vă certați des și ești pur și simplu mult prea obosit să mai încerci să schimbi ceva.

Parcă vezi nefericirea pe chipul ei. Dar și pe al tău. Rutina te-a îmbătrânit și deja te gândești că o despărțire nu mai e atât de străină de voi.

Poate am exagerat puțin cu imaginea de mai sus. Sau, poate am fost prea blând cu tine. Oricum ar fi, dacă citești acest articol ai ceva probleme în relația ta.

Dar, să privim partea plină a paharului. Dacă citești aceste rânduri înseamnă că ești gata să repari totul. Și acest lucru este cel mai important pas pe care l-ai făcut deja în direcția potrivită.

Cum s-a ajuns la nefericirea ei

Cum ai ajuns în situația asta?

E simplu. V-ați lenevit. V-ați luat de buni și nu v-ați mai implicat. Rutina și obișnuința și-au spus cuvântul. Tu nu mai ești bărbatul de care ea s-a îndrăgostit și ea nu mai este fata care ți-a sucit mințile.

Gesturi care-ți spun că-i nefericită

Nu ești chiar convins că ea e nefericită alături de tine? Păi, ai câteva gesturi la care poți fi atent și care îți spun mai multe despre ce simte ea.

În primul rând, cât de des vă certați?

O să râzi, dar dacă răspunsul e foarte rar, e o problemă.

În cuplu discuțiile aprinse apar la tot pasul. Ele au și un rol pozitiv atâta timp cât se rezolvă rapid și nu duc către insulte. Când certurile dispar, apare indiferența. Pur și simplu nu-ți mai pasă. Și, dacă ea e indiferentă, e clar că-i nefericită. Plus că, dragostea cu forța nu e posibilă.

Apoi, cât de atentă este cu tine? Îți spune că te iubește, îți arată că ține la tine prin gesturi mici care aparent nu contează? Poate fi un simplu „la mulți ani” de ziua voastră sau o cină romantică gătită pentru a te surprinde. Dacă gesturile mici dispar și între voi nu mai există tandrețe și mister, atunci ea e nefericită.

Îți vorbește des despre un bărbat anume? Un coleg de la muncă, un prieten vechi sau chiar șeful ei? Dacă îți spune mai mereu povești cu el, atunci e clar la cine se gândește, nu? Stai liniștit, nu-i cazul să vorbim acum despre o relație extraconjugală, deși ea este posibilă.

Cât de des vorbiți atunci când nu vă vedeți? Vă mai dați mesaje, vă mai spuneți „bună dimineața”? Din nou, gesturile mărunte fac diferența. Când ele dispar, apare nefericirea în cuplu.

Cum e viața voastră intimă? Vă întâlniți des în dormitor sau a pătruns rutina și în așternuturile voastre? Dragostea trece prin dormitor și ar fi bine să găsești mereu noi metode prin care să reaprinzi pasiunea dintre voi.

Ce ai de făcut dacă ea e nefericită

Acum că ți-am descris câteva gesturi care îți pot spune că ea e nefericită, e timpul să vorbim și despre soluții.

Eu am trecut prin tot ce ți-am scris mai sus. Și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru a o recuceri. Citește și de ce am ales să mă întorc la ea.

Ce am făcut?

Am redevenit bărbatul de care s-a îndrăgostit.

Am început să fiu mai atent cu modul în care arăt atunci când sunt cu ea. Am căutat să o impresionez și să o surprind plăcut. Să fiu amuzant, să-i demonstrez că încă sunt prietenul ei cel mai bun.

Am ascultat-o cu atenție și am început să fac lucruri mărunte prin care să-i arăt că pasiunea mea e încă acolo. Și, încet încet mi-a urmat exemplul. Am fost plăcut surprins să o văd mai veselă și mai implicată.

Apoi, am încercat să diversific viața intimă. Să aduc în dormitor scenarii și fantezii care să ne scoată din rutină. Iar lucrurile acestea ne-au apropiat super mult.

Așa că, ce să faci dacă ea e nefericită?

Să-i arăți o altă versiune a ta. Dacă e și ea dornică să continue relația cu tine, îți va urma exemplul. Dacă la orice gest pe care îl faci găsești doar respingere s-ar putea să  fie deja prea târziu. Dar, despre acel scenariu o să  mai vorbim noi și cu alte ocazii.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *