Fructe cu efect afrodiziac sau ce să consumi pentru potență

Specialistă în nutriție și yoga. Așa îmi place să cred despre mine. Și mă bucur de multe ori că Vali mă susține și chiar mă întreabă de multe ori câte ceva despre diete. Să nu mai spun și că meniurile de zi cu zi sunt specialitatea mea. Și pentru că îmi iubesc soțul mult, mereu încerc să include și legume sau fructe cu efect afrodiziac.

Fie le mâncăm între mese, fie mai vin eu cu câte o nebunie de preparat cu care Vali mai mereu e de acord. Mie îmi place mult să gătesc și libertatea de a combina gusturi mi s-a părut întotdeauna foarte interesantă.

Și uite așa am îmbinat utilul cu plăcutul și am avut mereu grijă să consumăm alimente care ajută la creșterea potenței.

Mit sau realitate: fructele ajută la potență

Spuneam și în alte articole că de multe ori, problemele de potență pleacă și de la un stil de viață nesănătos. Și cu siguranță o schimbare a alimentației va fi mai mult decât binevenită. Indiferent că vorbim despre fructe sau legume, acțiunea lor asupra organismului este una benefică.

Nu înseamnă totuși, că orice fruct mănânci o să îți facă erecția să apară mai repede sau să țină mai mult. Pentru că nu toate fructele au efect afrodiziac. Ce înseamnă asta? Că anumite alimente au în compoziție vitamine și minerale care au efect asupra libidoului sau a erecției.

De exemplu, fructele cu conținut scăzut de colesterol ajută la circulația sanguină și astfel, sângele circulă de la cap la… cap 🙂

Așa că nu e un mit că îți îmbunătățești potența dacă mănânci fructe. Doar că nu o să se întâmple imediat și este de ajutor dacă faci și sport sau dormi cum trebuie.

Fructe cu efect afrodiziac pe care să le consumi

Și ca să vezi ce anume să consumi ca să îți îmbunătățești sănătatea, uite o listă de fructe cu efect afrodiziac:

  1. Banane. Sunt un aport energetic ideal și în plus, stimulează apetitul sexual. Așadar, ai și chef, și energie pentru sex.
  2. Pepene. Eu iubesc pepenele roșu și când am aflat că stimulează și libidoul, nu am putut decât să mă bucur și mai tare. Și Vali la fel.
  3. Rodii. Supranumit și „fructul dragostei”, are efecte asupra circulației sanguine și așa ai parte de erecție.
  4. Căpșuni. Pe lângă faptul că sporesc imunitatea și libidoul, căpșunile ajută și la fertilitate.
  5. Smochine. Sunt considerate cele mai tari afrodiziace deoarece sporesc fluxul sanguin periferic și cresc libidoul. În plus, la femei ajută la lubrifiere naturală.
  6. Avocado. Oferă un aport mare de energie, ajută la secreția hormonilor sexuali și sporește sensibilitatea sexuală.

Remedii naturale pentru libido crescut și potență maximă

Îți spuneam și mai sus că o alimentație bogată în vitamine și nutrienți te ajută în creșterea potenței. Iar dacă nu știi exact de unde să începi, nu e rău să vorbești cu un nutriționist care să îți dea câteva variante de diete potrivite.

Cu siguranță îți va oferi câteva idei de rețete cu legume bune pentru potență. Și în serile în care nu vă iubiți pe sub așternuturi, poate mâncați și usturoi pentru creșterea potenței. Vali mai consumă des și hrean.

Iar când stăm la povești, nu ezităm să bem câte ceva. Depinde de ce are chef Vali: ceai pentru potență sau când știm că nu ne punem la somn, un vin roșu.

Atâta timp cât ceea ce iei pentru potență este natural, nu văd unde ar putea fi problemele. De exemplu, ce am inclus noi în topul cu cele mai bune pastile pentru potență au în compoziție ingrediente naturale.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *