Cum să reacționezi dacă bărbatul tău are fantezii cu care nu ești de acord

Ți s-a întâmplat ca bărbatul de lângă tine să te șocheze cu ceva anume și tu să nu știi cum să tratezi totul?

Eu am trecut printr-o experiență delicată, pe care nu am gestionat-o foarte bine la momentul respectiv. Însă, mi-am dat seama de gafă și am reușit să repar totul. Era vorba despre o fantezie a lui Vali, fantezie pe care mi-a împărtășit-o în timp ce eram intimi.

Destăinuirea lui m-a prins nepregătită și am reacționat impulsiv. Am creat o barieră între noi, fără să îmi doresc asta. Dar, hai mai bine să-ți povestesc cum au stat lucrurile mai exact.

Fantezia soțului meu

Cu Vali am trecut prin multe de când ne-am cunoscut. Relația noastră a cunoscut și suișuri dar și coborâșuri. Însă, în prezent suntem foarte apropiați și ne iubim necondiționat.

Într-o perioadă în care ne certam destul de des și chiar ne împăcasem recent după câteva zile în care nu ne-am vorbit, Vali a încercat ceva diferit.

Am ieșit la o întâlnire, a fost totul foarte romantic și chiar mă simțeam mai apropiată alături de el. Desigur, când am ajuns acasă lucrurile s-au încins puțin și am aterizat rapid în dormitor.

Nu voi intra în foarte multe detalii, dar în timp ce ne iubeam pătimaș Vali mi-a spus, așa, cu șoapte fierbinți, că și-ar dori să mă vadă cum fac sex cu un alt bărbat. Am rămas șocată. Brusc, tot cheful mi-a trecut. Efectiv m-am oprit și m-am uitat pierdută în ochii bărbatului de lângă mine.

Din păcate nu am reacționat bine.

I-am reproșat că nu mă mai iubește. Că vrea să își bată joc de mine și că nu mă tratează cu respect. M-am supărat atât de tare încât mi-au dat lacrimile. În seara respectivă Vali a dormit pe canapea.

Ce a urmat după destăinuirea fanteziei cu care nu am fost de acord

Nu am vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în seara cu pricina în zilele care au urmat. Am încercat să ne comportăm normal. Se simțea tensiunea în aer și citeam pe fața lui Vali că era stânjenit. O privire pe care am recunoscut-o mai apoi, în momentele în care s-a confruntat cu anxietatea sexuală.

Evident, am ajuns din nou să facem sex. Dar era ciudat. Ne simțeam amândoi stângaci. Așa că, l-am oprit și l-am întrebat ce a fost cu nebunia de data trecută. Dacă el chiar înțelege ce îmi cere.

Și atunci mi-a explicat. Mi-a spus că a încercat să facă ceva diferit, ceva care să ne apropie mai mult. Că e doar o fantezie, un joc erotic și că nu are nimic în comun cu realitatea. Că mă iubește enorm și că mă respectă și că niciodată nu mi-ar cere să fac ceva cu care să nu fiu de acord. Cred că am discutat mai bine de o oră pe marginea subiectului.

Atunci am înțeles că nu trebuia să reacționez atât de dramatic. Că, până la urmă, are dreptate. E o fantezie, un joc intim pe care îl știm doar eu și cu el.

Am revenit la sex. Și, în timp ce ne sărutam, i-am șoptit gândește-te că ceea ce fac în continuare nu e pentru tine. E pentru altcineva. Iar tu doar te uiți la mine cum îl satisfac. Și, am început să-i fac sex oral. Și-a dat drumul după doar câteva secunde și crede-mă, nu a fost vorba despre ejaculare precoce.

Desigur, ideea în sine, jocul fanteziei, m-a excitat enorm. În seara respectivă am avut unul dintre cele mai intense orgasme din viața mea. Asta pentru că înțelesesem că ceea ce se întâmplă în dormitor, rămâne acolo. E un lucru intim și fantezia noastră nu va deveni niciodată realitate.

Ce să faci dacă bărbatul tău are fantezii cu care nu rezonezi

După cum vezi, draga mea, încerc să fac tot posibilul pentru a-mi înțelege bărbatul. Și el face același lucru pentru mine. Întotdeauna reușim să găsim punctul comun în toate. Nu trebuie să fie ca el, sau ca mine. E important să fie bine pentru amândoi.

Așa-i și cu fanteziile. Încearcă să nu judeci. Să nu reacționezi la impuls. Analizează situația și încearcă să-ți dai seama la ce s-a gândit cu adevărat. Ce înseamnă mai exact fantezia lui? Poate ea să vă ajute relația și viața sexuală?

Dacă poți găsi un punct comun și să îl împaci și pe el, eu zic să nu stai pe gânduri. Însă, dacă ceea ce îți cere el să faci chiar nu este pentru tine, spune-i asta. Fără să vă certați. Discutați rațional, cu argumente. Explică-i că, în prezent, nu ești pe aceeași lungime de undă cu el. Poate vei fi, poate nu.

Ceea ce contează este ca, la final de zi, să puteți să vă priviți în ochi cu dragoste, nu cu reproș sau stingheri. Pentru că astfel de probleme pot duce către rupturi iremediabile în relația voastră. Spre exemplu, el poate dezvolta complexe și se poate lovi chiar de disfuncții erectile asociate cu probleme psihologice. Vali le-a experimentat și a reușit să se trateze și cu ajutorul celor mai bune pastile pentru potență.

Dar găsești mai multe informații despre astfel de lucruri în blogul nostru.

Eu îți doresc doar momente pătimașe alături de iubirea vieții tale.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *