Ce este faloplastia și când poți apela la ea

Chiar dacă mă confrunt cu disfuncțiile erectile, nu am fost complexat de cum arată penisul meu. Și mă refer aici atât la lungime, cât și la grosime. Nu sunt eu vreun star porno, dar stau bine la capitolul ăsta. N-a fost vreodată nevoie să apelez la metode de creștere a penisului cum este faloplastia.

Și nici nu știu pe cineva să se fi încumetat să recurgă la asemenea procedură. Eu unul nu aș lăsa pe nimeni cu un cuțit așa aproape de scula mea. Ce bine că Ela nu are fantezii sexuale neobișnuite.

Dar să știi că faloplastia nu e de ieri, de azi pe planeta asta. Se tot duc bărbați la cuțit pentru că este singura metodă cu rezultate. Când nu dau roade pompele pentru mărire a penisului (și nu dau niciodată, apropo de asta), ajung și la faloplastie.

Ce este faloplastia

Te-ai prins deja și ți-am și dat de înțeles despre ce e faloplastia. Să recapitulăm: o operație plastică pentru modificarea aspectului penisului. Mai gros, mai lung, mai cum vrei tu. Ce presupune operația?

Păi depinde pentru ce te duci. Dacă vrei un penis mai lung, ideea este că te operează și îți taie ligamentul suspensor. Știi tu, bucata aia de țesut care îți ține penisul erect mai aproape de abdomen. Este tot acel ligament care împiedică mobilitatea penisului înspre picioare.

Odată tăiat acel ligament (cu precizie medicală și știință), tu câștigi câțiva centimetri la penis. Din câte am citit, maxim 2 sau 3, în funcție de cât de apropiat e penisul de abdomen în erecție.

În ceea ce privește grosimea penisului, cea mai sigură și mai preferată metodă este inserția de grăsime proprie. Nu tu acid hialuronic, nu tu dispozitive care mai de care. Grăsime de-a ta, chiar din corpul tău. Practic, ai un penis mai… dolofan.

Dar nu-ți face griji. Toate operațiile sunt estetice, deci nu o să ai cicatrici urâte sau zone deformate.

Faloplastia afectează potența?

Având în vedere că faloplastia este o operație estetică, nu ar trebui să fie vorba de probleme de potență. Atât timp cât medicul care face operația are experiență și știe ce face, totul ar trebui să fie ok.

Citisem pe un forum că operația de mărire a penisului ar putea cauza lipsa erecției. Cu alte cuvinte, dacă îți taie ligamentul, nu mai poți avea penisul tare. Însă erecția înseamnă întărirea corpului cavernos. Nu are nicidecum treabă doar cu ligamentul.

Sexul după operația de faloplastie

După operație, zona este foarte dureroasă. Ca la orice intervenție chirurgicală, de altfel. Deci nu e prea plăcut și nici prea indicat să faci sex după operație. Riști să te doară rău sau chiar să faci infecții.

Perioada de recuperare până la primul contact sexual este de minim 6 săptămâni. Totuși, poți să te masturbezi chiar și după o săptămână, însă doar cu mișcări pe zona capului.

Alternative pentru operația de faloplastie

Eu am considerat mereu că operațiile astea sunt mai potrivite pentru cei care au suferit vreun accident. Strict din punct de vedere estetic, nu merită chinuiala. Mai bine înveți tehnici de masturbare la femei dacă vrei să o dai pe spate.

Sau arunci un ochi peste topul cu cele mai bune pastile de potență pe care l-am făcut cu Ela. O surprinzi cu o erecție țeapănă sau cu o partidă lungă. Ce zici?

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *