Exerciții pentru ea. Antrenează mușchii pelvieni pentru orgasme mai plăcute

Vali a scris acum ceva timp despre antrenarea mușchilor pelvieni prin exercițiile Kegel ca să împărtășească cu tine unul din cele mai eficiente trucuri pentru prelungirea partidei de sex și tratarea ejaculării precoce.
Așa că, am zis că ar fi bine să abordez și eu subiectul având în vedere că practic antrenarea mușchilor de foooarte mulți ani.

E ca și cum ai strânge vaginul sau ca și cum ai vrea să oprești jetul de urină înainte să ajungi la toaletă. Trebuie să te gândești la planșeul pelvin ca la un hamac ce susține uterul, vezica urinară dar și toate organele abdominale.

Exercițiile Kegel pentru planșeul pelvian întăresc toți mușchii intimi și mențin aparatul genital în parametri normali de funcționare.

Gata, hai cu informațiile despre antrenarea mușchilor pelvieni pentru orgasme – courtesy of Ela, coach cu experiență, mamă și soție.

Ce sunt exercițiile Kegel pentru femei?

Exercițiile Kegel, numite în cinstea doctorului care a observat efectul lor, îți fortifică zona pelviană. Ele implică contractarea și relaxarea mușchilor zonei pelviene. 

La ce se gandeste cand se masturbeaza. Ce e in mintea femeilor cand se masturbeaza

Exercițiile Kegel pentru femei constau, la modul general, în trei pași:

  • ridicarea planșeului pelvian prin încordarea mușchilor corespunzători;
  • menținerea planșeului în poziția obținută prin încordare;
  • relaxarea planșeului.

E super important să identifici localizarea mușchilor pelvieni. Treaba asta se face prin întreruperea voluntară, câteva secunde, a fluxului de urină. Apoi îi poți încorda și relaxa controlat, ca să conștientizezi exact cum funcționează.

Cum se fac corect exercițiile pentru antrenarea mușchilor pelvieni?

Pentru început, lasă-mă să-ți spun că sunt nișe exerciții pe care le poți face oriunde și oricând. Serios.
Nu ai nevoie de spațiu neapărat și nici nu trebuie să stai în vreo poziție anume. Poți chiar să le faci atunci când aștepți la coadă la pâine. Sau în mașină, în timpii morți.

Pe scurt, oriunde, dar îți recomand ca la început să le faci în pat. Poți realiza oricâte serii de exerciții dorești, recomandarea mea e de minimum 10 minute pe zi.

Ai să vezi că nu sunt mare inginerie și, după cum îți spuneam, nici nu trebuie să te pui în vreo poziție lotus sau chestii de genul ăsta.

Quick tip aici — Există multe modalități prin care te poți asigura că faci ce trebuie.

Procesul începe prin golirea vezicii urinare. Senzația este aceea de „strângere și ridicare” și ajută la „încercarea“ de a opri eliminarea gazelor sau a jetului de urină.

Apoi, draga mea, cea mai bună modalitate de a verifica este introducerea degetului curat în vagin, înainte de efectuarea unui exercițiu Kegel; dacă este resimțită vreo presiune în jurul degetului, înseamnă că tehnica este ok și faci ceea ce trebuie.

Strângerea și ridicarea trebuie efectuate fără contractarea abdomenului, cu alte cuvinte, fără să-ți strângi fesele sau să-ți ții respirația; doar mușchii pelvieni trebuie să lucreze. 

La început, încearcă să menții contracția pentru câteva secunde, înainte de faza de relaxare; îți recomand o pauză de câteva secunde după fiecare exercițiu. După aceea, încearcă să le faci din ce în ce mai des. Eu îți recomand o repetare de 3 ori pe zi.

Și cel mai cel sfat al meu: fă exercițiile acestea în timpul sexului. Comunică cu partenerul și întreabă-l dacă simte contractură și dacă îi place. Între noi fie vorba, cui naiba să nu-i placă un vagin îngust?

Exerciții Kegel pentru femei și avantajele fizice

Ginecologul american Arnold Kegel, a demonstrat că exercițiile Kegel le pot aduce femeilor multe beneficii, cum ar fi reducerea incontinenței urinare, prevenirea unui prolaps, recuperarea senzațiilor vaginale în timpul sexului și îmbunătățirea apetitului sexual.

Nu e nici un secret, femeile trec printr-o grămadă de experiențe de viață care pot slăbi mușchii zonei pelviene.

Pe mine exercițiile acestea m-au ajutat înainte și după sarcină. Cu incontineța urinară nu e de joacă în timpul sarcinii. Din cauza mușchilor pelvieni moi, femeile însărcinate au tendința să fac pipi din două în două minute. 

Ce faci daca partenera are amant

Din fericire, eu am putut evita treaba asta. Anii de fitness și practicarea antrenamentului intim și-au spus cuvântul atunci când l-am născut pe băiatul nostru.

În plus, continuarea practicării regulate a exercițiilor Kegel după naștere nu numai că m-au ajutat la menținerea controlului asupra vezicii urinare, ci mi-au îmbunătățit tonicitatea vaginului, ceea ce mi-a făcut activitatea sexuală extraordinară! Da, se poate să faci sex ca lumea și după ce naști

Cu exercițiile Kegel, orgasmul feminin este mult mai plăcut

Da, știu, orgasmul poate să fie un fel de călcâiul lui Ahile. 

Faza e că antrenarea mușchilor pelvieni te poate ajuta să controlezi adâncimea și viteza penetrării penisului, îți creste intensitatea circulației sângelui în zona rectală și vaginală și astfel reușești să te exciți mult mai repede, iar plăcerea de a face sex crește – da, poți avea și orgasme multiple.

Cu cât îți antrenezi mușchii pelvieni mai mult, cu atât te poți bucura de orgasme plăcute. Practic, cu cât îți tonifiezi mai mult musculatura pelviană, cu atât mai mult te poți bucura de partide excelente, de sănătatea și elasticitatea naturală a zonei intime pe termen lung. 

Ți le recomand!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *