Exerciții împotriva ejaculării premature

Am suferit destul de multă vreme de probleme psihologice legate de potență pentru că nu eram deloc sigur de performanțele mele. Și oricât am încercat să îmi spun că nu am de ce să mă simt așa, anxietatea sexuală mi-a pus bețe în roate. De asta am căutat cu Ela tot felul de tratamente pentru ejacularea prematură și am adunat o serie de exerciții pe care să le fac.

Nu te gândi că imediat după ce ai făcut un antrenament ești campion la sex. Până la urmă, e ca la orice sport. Performanțele vin în timp și prin exercițiu intens. Dar eu am câtva timp de când fac sport și exerciții pentru creșterea potenței și sunt mai stăpân pe mine.

Ejacularea prematură: exerciții pentru tratare

Am mai tot discutat pe blog despre ejacularea prematură și știu că sunt mulți bărbați care se confruntă cu asta. Și știu și eu cât de mult te afectează pe toate planurile. De asta e bine să te duci la medic să te consulte ca să nu rămâi cu ejacularea precoce netratată.

Spuneam des și eu, cât și Ela că multe probleme de potență apar din cauza unei vieți sedentare. Nu pot să spun că sunt mare sportiv, dar cu siguranță sunt activ și îmi place să mă mențin în formă. Așa că am inclus în antrenament niște exerciții împotriva ejaculării premature.

Râdem, glumim și spunem că sexul este un sport, dar serios că îți trebuie un fizic în formă. Și cel mai bun antrenament este chiar masturbarea corectă. Mulți ne-o frecăm ca să simțim plăcere. Și știu că am crescut în adolescență cu ideea asta că trebuie să o fac repede, să nu fiu prins.

Masturbarea corectă și tehnica start-stop ajută la tratarea ejaculării precoce

Acum, ca adult, masturbarea nu mai e doar despre ejaculare, ci despre plăcerea simțită pe parcursul întregului moment. Și mai e și despre faptul că masturbarea rapidă te programează să ejaculezi rapid, incontrolabil.

Când mi-am dat seama de asta, am încercat să mă corectez prin tehnica start-stop. Practic, o metodă de masturbare prin care controlezi momentul în care simți că îți vine să îți dai drumul. De regulă, pauzele trebuie să fie destul de îndelungate astfel încât să mai reziști. Dar nici prea lungi ca să simți că nu se mai scoală.

Și că tot veni vorba de ejaculare, exercițiile Kegel pentru bărbați sunt o bună metodă prin care să ejaculezi mult și puternic.

Alternative rapide pentru tratarea ejaculării precoce

Am mai zis și o să mai spun că pentru mine, pastilele de potență au rezolvat problema cu ejacularea precoce. Doar că a fost cale lungă până să găsesc ceva care să funcționeze la mine. Și pentru că nu poți să crezi un om de pe Internet care îți spune doar “Bun! Recomand!”. Aveam nevoie de detalii și ceva mai multe păreri.

Și așa că m-am pus eu cu nevastă-mea să despicăm firul în 4 și să zicem tot ce am experimentat. Am scris și despre păreri Maraton Forte, păreri Natural Potent și păreri Tianli. Am folosit tot ce am considerat că ar fi bun, de preferat, din ingrediente naturale.

Și dacă știi că nu ai probleme de sănătate sau alte probleme de potență, îți recomand să vezi ce poți lua și tu pentru disfuncțiile erectile. Poți să-ți întrebi medicul androlog dacă este în regulă să începi tratament cu pastile de potență.

Și sigur cauți produsele potrivite, așa că uite care este topul nostru cele mai bune pastile potență. Tu pe care le-ai încercat?

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *