Cum să îți dai seama că ești cealaltă femeie

De când mă știu, am ținut mereu să fiu onestă și să spun răspicat ce știu sau ce vreau. Și nu am fost niciodată adepta ideii de a umbla cu bărbați însurați sau tipi cu iubite. Dar viața m-a adus în ipostaza de a afla că partenerul meu avea o altă femeie. Și chiar dacă reacția mea a fost categorică în legătură cu el, după mulți ani am stat să mă gândesc dacă ea știa că e cealaltă femeie.

Sigur că o bună perioadă am numit-o în fel și chip pentru că se încurcase cu iubitul meu de pe atunci. (Stați fără griji, nu e vorba de Vali) Dar după ani în care m-am maturizat, iar rana s-a cicatrizat, mi-am pus întrebări. Dacă ea știa de mine? Dacă l-a iubit pe el? Dacă a suferit?

Și dacă nu ești sigură de relația ta, o să îți povestesc despre cum să îți dai seama că ești cealaltă femeie.

Semne care îți zic că ești cealaltă femeie din viața lui

După cum spuneam, eu nu am fost cealaltă femeie. M-am sustras întotdeauna de la situații sau de lângă oameni care nu mi se păreau pentru mine. Dar am ajuns într-o relație cam aglomerată când am aflat că mă însela.

Nu am stat pe gânduri și ne-am despărțit imediat. Nu l-am pus să aleagă și nici nu i-am cerut socoteli pentru că știam oricum destule. Nici nu avea ce să îmi spună ca să îmi schimb părerea pentru că dovezile îl incriminau indiscutabil.

Am început să îl suspectez că petrece timpul cu altcineva atunci când vedeam că este indisponibil pentru mine. Nu mă mai căuta, nu mă suna și nu era nerăbdător să mă vadă. Atunci am simțit că mă tratează cu superficialitate.

Ușor, ușor, devenise complet irascibil cu mine și orice spuneam părea o prostie în ochii lui. Nu mai eram la fel de bună pentru el, nu mai eram ce își dorea și mă certa din orice. Iar viața sexuală era rece, ostilă și în timp, inexistentă. Simțeam că se ascunde mult și că își ascunde mobilul.

De cealaltă parte, lucrurile erau altfel. El era prezent pentru ea și îi răspundea mesajelor cât mai repede. O surprindea cu tot felul de cadouri sau cu vorbe frumoase. Era dornic să o vadă des și să petreacă timpul cu ea. Asta pentru că era diferită de mine și era ceea ce el voia.

Când am aflat și l-am confruntat, taberele s-au schimbat. Încerca să mă țină pe mine și să o îndepărteze pe ea. Așadar, draga mea, dacă simți că la început e foarte afectuos și prezent, iar pe măsură ce trece timpul uită de tine, s-ar putea să fii cealaltă femeie.

Relație când el are iubită sau soție

Aici e mult de dezbătut. Sunt situații în care ea știe că este cealaltă femeie și se complace. Poate că trăiește foarte bine așa. Cu o relație, dar fără angajamente. Fără griji că el nu are cămăși călcate sau că trece printr-o perioadă mai rea. O relație doar la bine.

În unele cazuri, ea nu știe că este cealaltă femeie. Și poate că află sau poate nu. Iar aici depinde de felul ei dacă stă în relație cu el când e celaltă femeie.

Dar am avut prietene care erau celelalte femei și au sperat până în ultima clipă că vor rămâne cu ei. Iar ei făceau promisiuni deșarte că vor rupe relația sau vor divorța. Un sfat din partea mea: un bărbat care joacă la două capete nu va vrea niciodată să lase vreuna dintre femei.

Iar dacă o face pentru tine, draga mea, peste câțiva ani tu vei fi cea înșelată și va apărea o nouă „cealaltă femeie”.

Ce să faci dacă ești cealaltă femeie

Din punctul meu de vedere, bărbatul care vrea mai multe relații fără să se declare poligam, nu e potrivit pentru tine. Un bărbat care are amantă și se declară familist convins este doar de evitat.

Se întâmplă de multe ori ca oamenii să se îndrăgostească de altcineva. Însă e mai cinstit să pleci dintr-o relație atunci când nu-ți mai găsești locul.

Draga mea, te sfătuiesc să nu stai lângă un om care nu îți oferă ție totul. Pentru că așa cum împarte iubirea între tine și nevastă, o va împărți mai târziu între tine și alta.

Știu povești ale unor femei care au aflat că sunt amante și s-au răzbunat pe el, anunțând soția sau iubita. Te sfătuiesc să uiți toate întâmplările și să mergi mai departe fără să te bagi. Mai devreme sau mai târziu, ea va afla de infidelitățile lui. În plus, nu ești datoare să fii justițiarul sau să îi porți de grijă cuiva.

Ai grijă de tine și renunță la tot ceea ce te rănește.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *