Erecție spontană: ce să faci dacă ți se scoală când nu te aștepți?

Sunt destul de activă sexual și desi suntem căsătoriți de mulți ani, eu și Vali suntem înnebuniți unul după celălalt. Și mă bucur enorm că e așa. Este partenerul perfect în orice și ne suntem alături mereu. Chiar și când el a început să aibă disfuncții erectile. Acum totul e mai bine. Și din când în când mai apare câte o erecție spontană.

Eu nu cred că se încadrează la probleme de potență, dar a pățit-o Vali de mai multe ori. Și mereu se întreba care e motivul unei erecții spontane. Nu că mă supăr când lui Vali i se scoală, dar uneori se întâmplă în momente nepotrivite.

Se scoală spontan: e vreo problemă?

Să ne înțelegem. Nu vorbim despre erecția de dimineață care e cunoscută între bărbați. Ci vorbim despre momentul în care ești la coadă la pâine și ceva în pantaloni se trezește. De multe ori, Vali zice că el și penisul au vieți separate. El se trezește când trebuie, iar penisul când vrea.

Cu alte cuvinte, atunci când nu ai nici un fel de stimul sexual și totuși ai erecție, s-ar putea să fie o problemă. Probabil că te confrunți cu hiperexcitabilitate și chiar și atingerea pantalonilor e destul de mult pentru tine.

Motive pentru erectie spontana. Hipersexualitate si comportament sexual compulsiv

Sau poate că ai gândul la sex destul de des și te confrunți cu un comportament sexual compulsiv. În acele momente, creierul transmite în organism nevoia de contact sexual, chiar dacă fizic nu simți că ai vrea. Și uite așa simți că nu poți să ejaculezi, chiar dacă ai erecție.

Ce să faci dacă ai erecție spontană când nu trebuie

Cel mai tragi-comic moment în care Vali a avut erecție a fost când a fost la o ședință cu un notar pentru actele la casă. Eu nu am putut să ajung, iar soțul meu a fost nevoit să meargă singur. Norocul lui a fost că stătea pe scaun, de cealaltă parte a biroului notarului.

Când a ajuns acasă și mi-a povestit, ne-am amuzat copios. Am presupus că doamna notar era mai frumoasă decât mine. Săracul Vali a zis de fapt era un domn și nici nu l-a putut privi în ochi, de teama ca el să nu-i vadă erecția.

Erectie spontana in momente nepotrivite. De ce se scoala penisul spontan

După ziua aia, Vali și-a luat blugi cu buzunare mai mari ca să îi încapă cheile, portofelul și telefonul. În speranța că vor masca erecția spontană.

Soluții pentru probleme de potență

Cum spuneam, nu aș numi erecția spontană o problemă de potență. Adică, ți se scoală până la urmă, nu? E rău dacă penisul nu se scoală. Dar nu e roz nici dacă ai erecție prea des și fără un motiv aparent. Poate deveni dureros și neplăcut. Mai mult decât atât, îți scade libidoul.

Dar pentru probleme de potență s-au găsit atâtea soluții. Eu îl numesc deja pe Vali expert. Sau cobai experimental pentru performanțe sexuale. Oricum, ideea cu pastilele a fost a lui și l-am susținut. Se vede, nu? 🙂

Mă bucur că Vali a găsit cele mai bune pastile de potență pentru el și acum mergem la sigur când vrea întârzierea ejaculării sau erecții tari. Tu ce iei pentru potență?

Articole recomandate

2 comentarii la acest articol

    Sunt operat de fimoză (30 de ore). Astă noapte a apărut fenomenul de erecție și îmi este teamă să nu afecteze cumva. Mă refeream la cusături.

    Bună ziua!

    E posibil ca erecția să apară ca un răspuns natural al organismului. Cel mai bine este să vorbiți cu medicul care v-a operat și să îi cereți o părere. Dacă observați că se desprind cusăturile sau sângerați, anunțați imediat specialistul.
    Vă doresc multă sănătate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *