Erecta vs. uPotent: alternative naturale pentru potența masculină

Dragele mele, vreau să vă spun că am ajuns la concluzia că dragostea unui bărbat se poate măsura și după felul în care își dă interesul să te facă fericită. Sau să ai orgasme multiple. Dacă bărbatul tău face pe naiba în patru pentru a avea rezistență mai mare la sex, atunci este de apreciat.

Da, e adevărat că vor și ei să se distreze mai mult, dar adesea ei ajung la orgasm când ejaculează. Iar noi, s-ar putea să rămânem cu buza umflată. 

Însă dacă partenerul tău nu reușește să aibă orgasm la ejaculare, s-ar putea să se confrunte cu probleme psihologice legate de potență

Și pentru că eu și soțul meu am trecut împreună peste anxietatea sexuală pe care a experimentat-o, vă recomand să comunicați deschis cu partenerii și să găsiți împreună soluții pentru tratarea ejaculării precoce sau pentru obținerea potenței maxime.

De aceea, azi vă povestesc despre două produse pe care Vali le-a încercat ca să vă faceți o părere despre ce ați putea folosi voi: Erecta și uPotent.

Ce sunt Erecta și uPotent

Pentru că suntem mereu deschiși către experiențe noi și știm cum este să ai frica de impotență, vorbim fără perdea despre experiențele din dormitor. Înainte de a recurge la suplimente pentru potență, Vali se confrunta cu ejacularea prematură. Și vă dați seama că se simțea rușinat de situație.

Eu i-am explicat că nu are de ce să se simtă așa și că orice ar fi, sunt alături de el. Este soțul meu și îl iubesc, iar împreună am trecut prin multe situații dificile și am reuși pentru că am lucrat și ne-am susținut reciproc.

Atunci când am ales să căutăm alternative pentru potență masculină, am luat la mână tot ce am găsit. Se zice că nu știi până nu încerci. Și pe bună dreptate. 

De exemplu, citisem pe forumuri și pe prospect Erecta că este o pastilă care îți oferă erecție fermă și de durată. Având ingrediente naturale, ne-am gândit că nu ar fi rău să încercăm. Nu voiam ca Vali să se confrunte cu efecte adverse date de medicamente precum sunt reacțiile adverse Viagra

Nu stă Vali rău la capitolul erecție, iar încercarea cu Erecta a fost mai mult o curiozitate despre care am povestit pe blog la păreri Erecta. Iar dacă vrei să citești și experiența noastră cu alte produse, vezi păreri Natural Potent și păreri Pops.

Pe uPotent, Vali l-a descoperit când căuta leacuri naturale pentru potență și a rămas puțin surprins când a citit ce este suplimentul care tratează și ejacularea precoce. Sincer, nici eu nu m-aș fi gândit că produsul este, de fapt, miere pentru potență.

Erecta sau uPotent: ingrediente și reacții adverse

După cum spuneam și mai sus, atât Erecta, cât și uPotent sunt două produse cu ingrediente naturale. Pe prospectul Erecta se găsește o listă de plante afrodiziace, iar dacă nu ai alergie la vreuna dintre ele sau nu suferi de hipertensiune arterială, disfuncții renale ori tulburări psihice, poți lua pastila.

Vali a experimentat câteva stări neplăcute despre care am scris în articolul despre reacții adverse Erecta.

În cazul prospectului uPotent, ingredientele menționează 30% miere polifloră și plante afrodiziace care te ajută la controlarea simptomelor ejaculării premature. Cu uPotent, dragul meu soț nu a avut stări neplăcute, ba chiar spunea că simte un fior plăcut. 

Erecta vs. uPotent: alternativa pentru sex îndelungat

Per total, Vali recomandă uPotent pentru că l-a ajutat la ejacularea prematură și mierea nu a avut reacții adverse la el. El zice că e foarte important să știi pentru ce problemă iei produse de potență. Oricum, despre supliment și experiența noastră citește articolul cu păreri uPotent

Pentru el, uPotent e cea mai bună alternativă și pentru că e ușor de administrat și poate lua oricând în buzunar un pliculeț de miere. 

Despre alte soluții, alternative și produse pe care să le folosești fără rețineri ți-am scris un scurt ghid cu cele mai bune pastile pentru potență

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.