Enlarge prospect. După cât timp produce rezultate

Zilele trecute vorbeam de Enlarge păreri, așa că acest articol despre Enlarge prospect nu reprezintă altceva decât o urmare firească.

Descoperă tot ceea ce am aflat despre administrarea și compoziția suplimentului, vezi după cât timp produse rezultate dar și care sunt concluziile mele asupra eficienței acestei pastile.

Despre Enlarge

Enlarge este un supliment alimentar pentru potență creat de Sun Wave Pharma și este destinat bărbaților care se confruntă cu scăderea libidoului și cu tulburări de dinamică sexuală.

Suplimentul conține 30 de capsule moi, care pot fi administrate maxim câte 3 pe zi (pe cale orală). 

Capsulele au un efect cumulativ, motiv pentru care tratamentul poate dura între o lună și două săptămâni, în funcție de dozaj. Unii consumatori de pe net zic că au avut îmbunătățiri semnificative în 3-4 zile, în timp ce alții spun că au avut nevoie de mai mult timp pentru a observa rezultatele.

Deși unii bărbați pot înregistra rezultate favorabile mai devreme, produsul trebuie administrat timp de cel puțin 4 săptămâni – aspect menționat și în Enlarge prospect.

Cu alte cuvinte, se recomandă achiziționarea a 3 astfel de pachete și administrarea lor timp de 3 luni. După această perioadă, poți întrerupe tratamentul, însă este important să fii conștient de faptul că efectele pot fi diferite pentru fiecare bărbat în parte.

Enlarge: impresii din experiența noastră

După cum am menționat și în articolul cu păreri, rezultatele administrării acestei pastile nu au fost deosebite. Recunosc că nu am fost consecvent în administrarea tratamentului, deoarece nu am răbdarea necesară pentru astfel de cure. 

Cu toate acestea, am trăit cu convingerea faptului că două săptămâni de tratament îmi vor aduce îmbunătățiri semnificative.

Am început să iau Enlarge deoarece trăiam constant cu o stare de frustrare din cauza problemelor de locul de muncă, care, la rândul lor, îmi afectau capacitatea de a mă bucura de momentele intime. Nu era foarte grav, adică nu vorbesc de impotență psihogenă, dar mă simțeam din ce în ce mai aproape de această situație.

Oricum, îmi place să mă asigur că relația mea este una cât se poate de fericită.

Ce aș putea să mai adaug? În mare parte, pastila a fost ok, dar nu a ajuns la nivelul așteptărilor noastre.

Enlarge prospect: o scurtă privire

Enlarge prospect oferă informații detaliate despre conținutul său, posibilele reacții adverse, contraindicații și alte aspecte legate de administrate.

Totuși, este important de menționat că producătorii zic că ar trebui să iei Enlarge atunci când vrei mai mult de la viața ta sexuală, precum:

  • controlul ejaculării,
  • creșterea dorinței sexuale
  • concentrarea excitației sexuale în jurul actului și conservarea ei strict pentru momentele pasionale.

Compoziție

Enlarge are în compoziție două ingrediente mari și late, precum:

  • L-Arginina – 200mg (un aminoacid semi-esențial popular pentru menținerea circulației periferice);
  • Ginseng – 50mg (o plantă utilizată de mii de ani pentru reducerea oboselii,susținerea performanței fizice și menținerea sistemului imunitar).

Administrare

Conform Enlarge prospect, administrarea suplimentului pentru potență se face după micul dejun și cină (uneori, în funcție de dozaj, și după prânz), pe cale orală, însoțit de ⅔ pahar de apă. 

Eu, spre exemplu, obișnuiam să-l iau la prânz.

Ce ar mai fi de zis? Ca orice supliment alimentar, este bine ca ambalajul să fie păstrat la temperaturi între 15 și 25°C și să fie ferit de lumină și umezeală.

Produsul este contraindicat bărbaților care suferă de diabet, deoarece Ginsengul poate scădea destul de mult nivelul glicemiei.

De asemenea, e bine să nu exagerezi cu băutura în timpul tratamentului. Alcoolul poate anula sau diminua efectele benefice ale acestui supliment alimentar pentru potență.

Enlarge prospect: contraindicații

Conform informațiilor din prospect, este recomandat să se ia suplimentul Enlarge timp de cel puțin o lună, iar efectele ar trebui să devină vizibile în câteva zile. 

Atenție, însă, acest lucru poate fi influențat de istoricul medical al bărbatului, de starea sa mentală și de stilul său de viață. Cu alte cuvine, rezultatele pot diferi și este firesc să fie așa.

Reacții adverse Enlarge: ce am simțit eu

Deși Enlarge este un supliment natural, efectele sale sunt reduse din cauza cantității mici de ingrediente folosite. Cel puțin asta am citit pe forumuri.

Cât despre mine, am urmat tratamentul timp de 14 zile, dar nu a fost pe placul meu. 

Așteptam mai mult de la un astfel de produs, speram să-mi amplifice libidoul și să îmi ofere o experiență sexuală mai satisfăcătoare. În același timp, voiam să-i prelungesc plăcerea Elei.

În cele din urmă, singurul lucru pe care l-am observat a fost o îmbunătățire a controlului ejaculării.

Enlarge după cât timp produce rezultate? 

Ca să afli pe propria piele, este recomandat să urmezi acest tratament timp de cel puțin 4 săptămâni.

Deși doza maximă recomandată este de 3 capsule pe zi, este indicat să începi cu 2 capsule pentru a evalua răspunsul organismului tău. Conform Enlarge prospect, te vei bucura de o creștere a libidoului și vei obține și menține erecții de lungă durată.

Chiar dacă efectele pot să difere de la un bărbat la altul, Enlarge reprezintă o alternativă pentru cei interesați să își îmbunătățească capacitățile sexuale. Asta este legat de faptul că mulți se întreabă despre Enlarge după cât timp produce rezultate. În general, rezultatele apar după o utilizare îndelungată. Pentru o eficiență crescută, se recomandă consumarea Enlarge timp de 3 luni, în fiecare zi.

Însă, concret, răspunsul la întrebarea Enlarge după cât timp produce rezultate ține de fiecare organism, de stilul de viață, alimentație, dietă. Un stil de viață sănătos întotdeauna va susține eficiența oricărui supliment alimentar.

În concluzie, orientează-te către suplimente care se potrivesc stilului tău de viață. Dacă știi că nu respecți condițiile unui stil de viață sănătos (așa cum mă simt și eu cu musca pe căciulă), consultă clasamentul nostru special cu cele mai bune pastile potență. Este realizat în urma testării mai multor produse de către autorii Casanovi.ro.

Alegerea unui supliment pentru sănătatea sexuală ar trebui să fie o decizie luată în mod personal.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *