Enlarge păreri. Experiența noastră cu suplimentul pentru potență

Salutare! M-am gând să scriu acest articol cu Enlarge păreri după ce am fost întrebați dacă noi l-am testat, și mai ales, dacă l-am încercat.

Nu e niciun secret că eu și Ela avem deja o întreagă arhivă de materiale cu și despre stimulentele pentru potență și control ejaculare. Despre unele avem păreri mai bune, iar altele nu au funcționat.

Ei bine, noi am încercat Enlarge și, dacă mă gândesc mai bine, îmi pare rău că nu ți-am scris despre el până azi. E un produs despre care bărbații au început să se intereseze din ce în ce mai mult.

Ce este Enlarge?

Ce este Enlarge?

Enlarge este un supliment alimentar pentru potență fabricat de Sun Wave Pharma și recomandat în cazul scăderii libidoului și a disfuncțiilor erectile.

Cutia conține 30 de capsule. Se iau câte 1-3 capsule de 3 ori pe zi, care se înghit cu apă, smoothie sau suc. Fără alcool, da? 

Capsulele au efect cumulativ. Acesta fiind și motivul pentru care vorbim despre un tratament care poate dura între o lună de zile sau două săptămâni, în funcție de dozaj.

Unii consumatori au zis că au sesizat îmbunătățiri semnificative în 3-4 zile, în timp ce alții – ca mine – au nevoie de mai multe zile. 

Producătorii spun că pentru a obține rezultate foarte bune, e bine să ți le administrezi timp de trei luni, deci să ai la purtător trei astfel de pachete. După această perioadă, asemeni oricărui tratament, se face o pauză de câteva luni.

Sigur, rezultatele variază în funcție de fiecare organism. 

Enlarge păreri pe net

Înainte să-ți zic care e părerea mea legată de eficiența acestui produs, aș vrea să vorbim despre Enlarge păreri pe net. Căci înainte de a-mi cumpăra aceste capsule, eu obișnuiesc să mă uit pe grupurile de pe social media, Reddit care au recenzii la pastilele de potență. Ela, care e pasionată de tot ce înseamnă streaming pe categoria food & drink, a intrat și pe Twitch să urmărească un streamer. Cum a ajuns pe zona de potență masculină, nu știu. 

Oricum, streamerul respectiv zicea că, datorită acestor capsule, a început să aibă o dorință sexuală mai mare. La noi nu a fost chiar cine știe ce, motiv pentru care a început și Ela să vorbească despre acest subiect.

Adevărul e că atunci când vine vorba despre Enlarge păreri, acestea sunt cam diferite. Nu mă miră pentru că, repet, fiecare bărbat reacționează diferit. Totuși, eu zic că ar trebui să existe niște efecte pozitive comune, nu-i așa?

Enlarge păreri din experiența mea și a Elei

Enlarge: păreri din experiența mea și a Elei
Nota acordată: 7/10

Măi, sincer, la noi nu a fost cine știe ce. 

E adevărat, nu l-am luat timp de trei luni, nu am răbdare cu tratamentele. 

Mă gândeam însă că în 2 săptămâni de administrare o să mă facă să zbârnâi și să o duc pe Ela pe noi culmi de fericire.

Am început să-l iau fiindcă eram mereu ciufut din cauza unor probleme la serviciu care, la rândul lor, mi-au creat dificultăți de concentrare a excitației în jurul actului. Așa că am început să umbu cu pastilele după mine.

Nu era neapărat vorba de impotență psihogenă, dar mă apropiam vertiginos de treaba asta. După 14 zile de administrare, Enlarge nu m-a ajutat foarte mult la a fi prezent în timpul actului sexual, însă m-a ajutat la controlul ejaculării. 

Per ansamblu a fost bine, dar nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor noastre.

Compoziție și administrare Enlarge

Compoziție și administrare Enlarge

Conform Enlarge prospect, suplimentul se administrează după micul dejun și după cină (uneori, depinde de dozaj, și după prânz). 

Ca orice supliment, este recomandat ca ambalajul să fie păstrat la temperaturi între 15 și 25°C și să fie ferit de căldură.

Enlarge conține:

  • L-Arginina – 200mg;
  •  Ginseng – 50mg.

Din câte înțeleg, este bine să iei Enlarge când îți dorești mai mult, precum:

Atenție, însă, suplimentul este contraindicat celor care suferă de diabet, deoarece Ginsengul poate scădea destul de mult nivelul glicemiei.

Enlarge: preț și de unde se poate cumpăra?

Prețul unei cutii Enlarge cu 30 capsule este de 57,99 lei. Eu zic că e un preț bun, chiar dacă n-ar trebui să fie cel mai important aspect pe care îl urmărim când vine vorba despre alegerea unui produs pe care vrem să ni-l administrăm pentru a ne îmbunătăți performanțele sexuale.

Poți cumpăra Enlarge din farmaciile fizice sau online. Achiziționarea se poate face inclusiv de pe site-ul producătorilor. Produsul este livrat, într-un ambalaj discret, prin intermediul serviciilor de curierat.

Mie mi l-a comandat Ela dintr-o farmacie online după ce îl aburise tipul ăla de pe Twitch. Pățăști!

Înlocuitor Enlarge

Enlarge poate fi o opțiune pentru cei care doresc să îmbunătățească sănătatea lor sexuală, dar rezultatele pot varia de la o persoană la alta. 

Eu și Ela nu am fost cuceriți de rezultatele acestui produs.Pot să zic că sexul a fost mult mai lung ca de obicei iar soția mea a simțit că am avut erecția ceva mai tare ca de obicei. Însă cred că era loc de mai bine.

Eu zic să cauți foarte bine. Alege cu atenție cele mai bune pastile potență în farmacii și bucură-te de o viață sexuală împlinită!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *