Ejaculare precoce netratată. Ce ți se poate întâmpla?

Povesteam cu Ela într-o seară la un pahar de vin despre ce așteptări de la sex au bărbații și femeile. Și printre multe altele am concluzionat amândoi că oamenii vor să aibă timp de tot ceea ce le trece prin minte. Iar dacă el se termină repede, se duce și magia momentului. Și ejacularea precoce netratată nu deschide uși către drumuri bune în relație.

Și în general, orice scârțaie în relație nu vă ajută cu nimic. Iar dacă că e ceartă non-stop între voi sau nu aveți încredere unul în altul, astea pot fi semne că vă îndreptați spre divorț cu pași mici. Chiar și sexul de calitate slabă vă duce acolo. Așa că nu e de joacă cu disfuncțiile erectile netratate.

Citește până la final tot ce scriu ca să nu îți pierzi femeia și relația pentru nimic.

Ce am simțit eu la ejacularea precoce

Fizic am simțit că îmi vine să ejaculez și că nu pot face nimic. Problema a fost din punct de vedere psihic. Mă simțeam oribil, frate. Eram rușinat față de Ela și mă simțeam vinovat. Dezamăgit, nu mai zic. Asta m-a adus într-o stare de anxietate sexuală foarte mare.

Nu dormeam noaptea pentru că îmi puneam întrebări despre performanțele mele sexuale. Mă gândeam că nu mă pot bucura de sex cu femeia mea și nici ea nu poate să se simtă bine. Și am avut zile în care eram irascibil sau foarte trist. Iar partea rea era că nu mă puteam deschide în fața Elei.

Simțeam că îmi vine să mă închid într-o cameră și să stau să cuget la tot ce se întâmplase. Nu voiam să fac nimic. Și nu e ok pentru că sunt bărbat. Sunt soț și tată și nu pot să îmi las așa familia.

A fost un pic de muncă până să putem să clarificăm cum stă treaba și ce să facem. Și sunt recunoscător pentru că a fost alături de mine și m-a susținut pe tot parcursul.

De ce să tratezi ejacularea precoce?

În primul rând, ca să te poți bucura de sex. Și tu, și partenera ta. Pentru că ceea ce se întâmplă în timpul partidei vă ajută să vă conectați și să vă cunoașteți la un nivel foarte intim. Iar femeile adoră asta. Și poți să îi mulțumești Elei, că de la ea am aflat :).

Iar dacă lași problema netratată lucrurile se înrăutățesc. De ce? Că te afunzi ca mine în starea aia nasoală și ajungi să ai probleme psihologice care afectează potența. Și nu e deloc ușor să te confrunți cu ele. E ca și cum te lupți cu tine, că tu îți faci gândurile rele.

E indicat să te gândești la tratament de la primele semne că ejaculezi precoce. Ba chiar mai bine, îți recomand eu să te duci regulat la control la urolog sau la androlog. Și poți să îți faci niște analize de infertilitate ca să vezi pe unde te situezi.

Iar medicul e cel mai în măsură să îți spună ce poți face pentru tratarea ejaculării precoce.

Recomandări pentru tratarea ejaculării premature

Eu am fost deschis să încerc orice fel de tratament pentru disfuncția erectilă. Am luat în considerare să merg la psiholog, am încercat masturbarea ca să rezist mai mult și în final, am ajuns la pastile de potență.

Lista cu cele pe care le-am încercat e lungă, dar printre cele mai bune rezultate le-am avut cu mierea pentru potență. Mi s-a părut cea mai ușor de administrat și per total, trebuie să recunosc faptul că eu și Ela avem păreri uPotent chiar foarte bune. De asta l-am inclus în lista cu cele mai bune pastile pentru potență pe care le-am încercat. Scrie-mi și tu despre ce ai mai încercat sau ce rezultate ai avut cu alte exerciții sau produse recomandate pentru tratarea naturală a disfuncțiilor erectile – eu ți-am scris un articol și despre leacuri populare pentru potență.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *