Ejacularea în lipsa erecției

Fiecare bărbat își dorește să fie masculul alfa pentru femeia de lângă el și să fie capul familiei. Și știu că mulți dintre noi ne străduim să dăm întotdeauna ce e mai bun. Nu e ușor să fii bărbat. Eu am reușit cu greu să mă deschid în fața Elei pentru că aveam impresia asta că dacă îi arăt vreo slăbiciune, nu mă va mai vedea la fel, mai ales pe plan sexual. Iar când am ejaculat în lipsa erecției sau mi-am dat drumul prea repede am crezut că s-a zis cu căsnicia noastră.

Dacă te uiți obiectiv la ce zic eu aici ai crede că sunt vreun frustrat sau că vorbesc prostii, dar cu anxietatea sexuală la bărbați chiar nu e de glumă. Până la urmă, sexul face parte din viețile noastre și are și el rolul lui.

Dar vreau să vă zic azi cum stă treaba cu ejacularea fără erecție, că tot am menționat-o.

Ejaculare sau orgasm: care e diferența

Hai să facem și puțină anatomie, ca să fiu sigur că ce zic eu aici are sens. Așadar, ejacularea. Cel mai adesea, ejacularea are loc în același timp cu orgasmul, dar nu sunt același lucru. Atunci când ejaculezi elimini spermă, iar când ai orgasm elimini hormoni sexuali în tot organismul.

Mai simplu decât atât, orgasmul este senzația, plăcerea, iar ejacularea este rezultatul vizibil. După cum spuneam, nu este obligatoriu ca ejacularea să coincidă cu orgasmul. Și mai mult decât atât, nu e neapărat ca ejacularea să aibă loc doar când penisul e erect.

De ce ejaculez fără să am erecție

Cum adică? Păi ejacularea se produce atunci când mușchii pelvieni sunt încordați. În restul timpului, ei trebuie să fie relaxați pentru ca tu să nu ai parte de ejaculare precoce. Așa că treaba cu exercițiile Kegel nu e la fel la bărbați precum la femei.

Totuși, mușchii pelvieni nu sunt cei responsabili cu susținerea erecției pentru că penisul în sine este un mușchi. E pe cont propriu, se descurcă el. Ce înțelegem de aici? Că dacă steagul nu e sus, nu înseamnă că nu poți să îți dai drumul.

Când are loc ejacularea la bărbați?

La mine, ejacularea se întâmplă în același timp cu orgasmul. Se poate întâmpla și să nu coincidă, dar sunt două cazuri. Fie experimentezi ejacularea fără orgasm imediat, fie ai orgasm dar nu poți ejacula chiar atunci. Dacă mă întrebi pe mine, niciuna nu sună bine, dar nu e motiv de panică atât timp cât ele doar întârzie.

Un exemplu de moment în care poți ejacula fără erecție este masajul la prostată. Nu am încercat și nu știu cum e. Însă știu că în timpul masajului trebuie să stai relaxat. Deci nu e ca la masturbare, când te încordezi ca să stimulezi mai ușor mușchii. Apropo de asta, tu știi dacă te masturbezi corect?

Și că tot vorbim despre ejaculare, te sfătuiesc să îți faci niște controale ca să nu suferi de:

Ejaculez fără să am erecție. Am o problemă?

Dacă am învățat ceva din toată treaba cu potența la bărbați este că poate fi ușor influențată de tot felul de factori precum stres, stil de viață nesănătos, fumat sau obezitate. De multe ori, factorii perturbatori sunt doar de moment și realizezi că te confrunți cu impotența temporară.

Cât timp ejacularea în lipsa erecției nu este un lucru pe care îl experimentezi des, nu ai motive de îngrijorare. Nu înseamnă că trebuie să o ignori, că sigur nu vrei să vezi cum e ejacularea precoce netratată sau ce presupune.

Sfatul meu este să iei situația așa cum e și să încerci să analizezi obiectiv totul. Încearcă să îți dai seama de ce ai experimentat ejacularea fără erecție și nu te îngrijora. Îți spune omul care s-a stresat mai mult decât era cazul pentru că și-a dat drumul prea repede. Însă adevărul este că Ela a avut o influență minunată asupra îmbunătățirii performanțelor mele.

Și pastilele pentru potență m-au ajutat și să duc o partidă cât mai mult timp. Mai mult decât atât, mi-am recăpătat încrederea în mine. Am învățat că e un cerc vicios și dacă te lași copleșit, te afunzi în gânduri.

Am povestit destul de mult pe blog despre produsele de potență pe care le-am folosit. Tu cum tratezi problemele de potență? Spune-mi în comentarii ce tratamente pentru potență ai încercat. Le găsești în topul cu cele mai bune pastile potență pe care l-am scris împreună cu soția mea?

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *