Efectele consumului de alcool asupra potenței masculine

Mă recomand mereu ca nefiind băutor de alcool, cel puțin nu în cantități mari. Servesc un pahar dacă este cazul și cam atât. Nici nu sunt fanul bețiilor și oricum, am descoperit de-a lungul timpului care sunt efectele consumului de alcool asupra potenței masculine.

Nu te gândi că dacă bei un pahar de alcool, ți se lasă și aia e. E vorba de un consum îndelungat și mare din punct de vedere cantitativ. Și da, știu că există beneficii ale vinului roșu asupra potenței. Că în câteva ocazii am apelat și eu la un pahar de vin pentru erecție. Sau pur și simplu am profitat de erecție când a fost cazul să beau cu Ela.

Alcoolul și potența: merg împreună?

Știți vorba aia cu „Nu tot ce zboară se mănâncă”? Ei bine, cam așa e și cu alcoolul și potența. Nu funcționează la oricine și cu siguranță nu orice tip de alcool îți oferă erecție de milioane.

Țin minte că atunci când m-am pus prima dată cu Ela la un pahar de vin roșu, ne dezbrăcam din priviri. Eram puțin aburiți, iar dornici eram deja de dinainte de a bea. Deci alcoolul ne-a crescut libido-ul amândurora.

Aș zice că merge alcoolul pentru potență, atâta timp cât nu ai neapărat rezistență mare. Dacă bei doar la ocazii, atunci ai toate șansele ca vinul roșu să te ajute în dormitor. Doar că nu e o idee bună să îl iei chiar pe stomacul gol.

Abuzul de alcool are efecte asupra potenței

Ziceam adineauri de rezistență la alcool. Păi un bărbat cu rezistență mare nu simte nimic de la un pahar de vin. Nici libido crescut și cel mai probabil nici penis erect nu o să aibă. Iar dacă o dă în extrema abuzului, atunci potența scade drastic.

Oricum alcoolul în exces nu e deloc bun pentru sănătate. Și de aici pleacă și problemele de potență. Excesul de alcool afectează, în primul rând, ficatul. Păi frate, ți-l faci praf. Să nu mai spun de rinichi. Iar deja dacă am ajuns la rinichi, nu mai e cale lungă până la prostată și aparatul genital.

Și mai știi ce spuneam că poate apărea atunci când ai afecțiuni ale prostatei? Da, exact ejacularea prematură, de care sufăr și eu. Doar că la mine sunt probleme psihologice legate de potență. Eu sunt destul de stresat și îmi fac gânduri des. Oricum am fost la medicul urolog și mi-am făcut analize să fiu sigur că nu am nimic la prostată.

Berea scade potența: mit sau realitate?

Și berea se încadrează la alcool și sunt destul de sigur că abuzul te duce tot spre disfuncții erectile. Acum, o bere nu cred că o să îți facă penisul să nu se mai scoale. Dar cu siguranță o sticlă de bere nu o să îți ofere erecție.

Cel puțin eu din ce am auzit și am citit, berea nu crește potența. Altfel, s-ar fi dus vorba repede, ca și în cazul vinului roșu.

Pastile de potență cu alcool

Știu sigur de la Ela, din ce a citit pe prospectele pastilelor, că nu e bine să le administrezi cu alcool. Majoritatea produselor de potență au ingrediente care măresc fluxul sanguin și ca drept dovadă, se poate să ai și pulsul crescut.

Apropo, vezi ce am scris la păreri Maraton Forte, păreri Tianli sau păreri Natural Potent.

Alcoolul are cam același efect asupra organismului: crește viteza cu care circulă sângele. Și există posibilitatea ca inima să o ia rău de tot la galop. Unde mai pui că și sexul crește pulsul. Iese dezastru, frate.

În plus, efectul unor ingrediente e anulat de consumul de alcool. Practic, iei pastila degeaba. Și decât să riști, ba să îți faci rău, ba să nu se întâmple nimic, mai bine nu iei pastile de potență cu alcool.

Iar dacă vrei să iei ceva pentru potență maximă, mai bine vezi ce am inclus în topul cu cele mai bune pastile de potență pe care l-am făcut cu Ela.

Ne mai auzim!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *