Efecte adverse Tianli: reacții fiole, spray sau șervețele

Hei, dragelor și dragilor. Bine ați revenit în blogul Sub Așternut, locul în care eu și Vali ne permitem să vorbim fără perdea despre provocările din viața de cuplu. Astăzi vreau să discut despre o problemă care ar părea că nu e neapărat despre mine, ci mai mult despre el: efectele adverse resimțite de Vali atunci când a încercat Tianli.

Am decis să scriu eu articolul cu reacții adverse pentru că, fiind femeie, acord o mai mare importanță riscurilor decât Vali. Nu mă înțelege greșit, nu ar risca niciodată o afecțiune de sănătate doar de dragul sexului. Dar, eu sunt ceva mai atentă când vine vorba despre prospecte, ingrediente și precauții.

Așa că, efecte adverse Tianli. Mai jos o să-ți zic cam cum s-a simțit soțul meu după ce a luat fiole pentru potență sau când a folosit spray-ul pentru ejaculare și șervețelele umede Tianli.

Efecte și reacții adverse Tianli fiole

Fiolele Tianli se recomandă atunci când ai nevoie de o potență maximă. O erecție mai tare și de mai lungă durată. Prin asta eu înțeleg că penisul rămâne tare pentru mai mult timp, nu doar că se amână ejacularea.

Vali a mai experimentat probleme atât cu ejacularea precoce cât și cu pierderea erecției în timpul actului. Și mai folosește suplimente naturale pentru potență atunci când încrederea și starea de spirit nu sunt la cele mai înalte cote. Eu îi sunt alături mereu și încercăm împreună să avem partide cât mai plăcute. Suntem conștienți că fericirea în cuplu înseamnă și o apropiere intimă care să implice relaxare și, desigur, plăcere pentru amândoi.

Așadar, Vali a luat de mai multe ori fiole Tianli înainte de sex. Le-a administrat conform prospectului, cu o oră înainte de a merge în dormitor, pe stomacul gol.

De cele mai multe ori efectele au fost bune. Erecția era tare, fermă și îmi plăcea să îl văd încrezător și dornic să încercăm lucruri noi.

Doar că, de multe ori i se mai înmuia pe parcurs. Au fost ocazii când a ejaculat pe nepregătite. Și i-am citit dezamăgirea în ochi. Oricum, citești mai multe despre asta în articolul lui Vali cu păreri Tianli.

Cât despre efectele adverse, după partidă Vali a resimțit arsuri pe esofag. Știi și tu senzația aia neplăcută de parcă capul pieptului e iritat. Simți nevoia să mănânci un iaurt să scapi de neplăcere.

Cam asta a simțit Vali de fiecare dată când a luat o fiolă Tinali. Alte reacții adverse au fost durerile de cap care au trecut doar după un somn bun.

Au fost ocazii când Tinali fiole a provocat un puls ridicat. Era drăguț să-l văd roșu în obrăjori. Doar că m-am îngrijorat puțin când am simțit cât de tare îi bate inima. Dar, sunt reacții adverse des întâlnite la pastilele pentru potență. Rolul lor e de a crește fluxul sanguin și probabil de aceea apare și pulsul alert.

Reacții adverse Tianli spray

Pe Tianli Spray Vali l-a încercat o singură dată. Am scris eu aici despre păreri Tianli spray. Îi tot venea prea repede și a zis că e musai să găsească o soluție. S-a dat cu spray-ul și nu a fost o idee prea fericită. Nici pentru mine și nici pentru el.

În primul rând, a trebuit să folosim prezervativul pentru că soluțiile din spray îmi pot da efecte adverse. Practic, Tianli spray nu e bine să intre în contact cu vaginul. Apoi, preludiul a fost destul de sec. Nu am putut, de exemplu, să-i fac sex oral. Tianli spray nu e bine să fie ingerat sau să intre în contact cu țesuturi moi.

Așa că, pe scurt, efectele adverse ale Tianli spray sunt și pentru el, dar și pentru ea. Ideea e că produsul amorțește penisul. El nu prea mai simte mare lucru iar ea trebuie să fie precaută.

Nu recomand spray-ul Tianli. Un produs bun pentru ejaculare precoce e mierea pentru potență. Ți-a scris Vali mai multe despre ea în articolul cu păreri uPotent.

Reacții adverse Tianli șervețele

Șervețelele sunt degeaba. Le-a folosit într-o seară mai mult din curiozitate. Nu au ajutat cu absolut nimic. Ejacularea a fost cum era el obișnuit.

Reacțiile și efectele adverse pentru Tianli șervețele sunt similare cu cele de la spray. Adică, după ce le-ai folosit, e musai ca el să aibă prezervativ. Fără sex oral și cu precauții în ceea ce privește substanțele care pot intra în contact cu zonele tale sensibile.

Din nou, nu recomand Tianli șervețele.

Precauții Tianli

Tianli fiole poate funcționa. Doar că nu ai siguranța pe care o aștepți de la un astfel de produs. Sigur, noi suntem un cuplu și dacă ceva nu merge bine nu-i o tragedie.

Dar nu vreau să mă pun în pielea unui bărbat care trăiește cu frica că ceva s-ar putea să nu funcționeze așa cum el se așteaptă.

Oricum, revenind la efecte, reacții adverse și precauții despre Tianli, mai trebuie să știi că fiola pentru potență nu se ia împreună cu alcool. Mai mult, trebuie să se evite administrarea atunci când bărbatul are tensiune crescută sau probleme cu inima ori de natură nervoasă.

Sigur, citește prospectul Tianli și înțelegi mai bine la ce mă refer.

Ce recomandăm noi dacă cauți ceva mai bun decât Tianli

Vrei să încerci ceva mai bun decât Tianli? Poate un înlocuitor natural?

Ei bine, citește articolul nostru cu păreri Pops. E o pastilă pentru potență care pe Vali nu l-a lăsat la greu. Fără reacții adverse și cu administrare ușoară, alături de efecte rapide.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *