Ce pot ascunde durerile din timpul sexului

Nu e un mit că sunt femei care caută scuze să nu facă sex cu partenerii. Dar să știți dragilor, că atunci când ceva pe acolo ne doare, deja nu mai e scuză. Durerile din timpul sexului îți taie cheful cu totul, ca femeie. Și cu siguranță și lui. Dar de ce resimt femeile durere în timpul actului sexual?

Nu pot să spun că nu au fost dăți în care m-a durut când făceam sex cu Vali. Nu așa de multe, ce-i drept, dar au existat. Și m-am panicat pe moment. În primul rând pentru că mă durea și nu înțelegeam de ce. Iar apoi pentru că mă întrebam dacă aș putea avea vreo problemă de sănătate.

Mă doare când fac sex: de la ce poate fi?

Draga mea, orice durere are o cauză. Dar ca să îți dai seama care este ea, trebuie să vezi unde te doare. Iar cele mai frecvente zone în care poți simți durere sunt:

  • În interiorul vaginului;
  • În uter;
  • În zona ovarelor;
  • În zona abdomenului;
  • În zona rinichilor.

Acum, fie vorba între noi, unele dureri pot fi din cauza diferențelor dintre tine și partener. Mă refer la diferențele de mărime. Cu alte cuvinte, dacă el are un penis de dimensiuni mai mari, iar vaginul tău este strâmt, e de așteptat să doară. Sau cel puțin să simți un disconfort.

Totuși, unor femei le place să simtă senzații de acest gen. Dar cel mai des, pe astea le simți în momentul penetrării, în vagin. Poți simți și în zona ovarelor o senzație de disconfort, atunci când poziția pe care o încerci îi permite lui să atingă și alte puncte.

Sau chiar și atunci când el are un penis strâmb și păstrați o poziție clasică. Vali al meu este înnebunit după poziția în care eu sunt așezată pe o parte, iar el este deasupra mea. Totuși, pentru mine nu e o senzație neplăcută.

E normal să mă doară jos când fac sex?

Depinde cât de intensă este durerea și în ce zonă o resimți. Dacă este o durere scurtă, în momentul penetrării, s-ar putea să nu fie nimic rău. Totuși, este bine să mergi la medic să te asiguri că totul e ok. În termeni medicali, durerile din timpul sexului poartă numele de dispareunie.

Dispareunia presupune durerile in timpul sexului sau dupa finalizarea actului sexual

Dacă simți că ai arsuri la nivelul vulvei sau că nu poți urina, atunci s-ar putea să te confrunți cu o infecție urinară. Și este important să mergi la medic să te tratezi ca să nu apară complicații.

Nu e tocmai normal să te doară când faci sex pentru că orice partidă trebuie să fie plăcută. Sexul este despre a te bucura de senzație alături de partenerul tău.

De multe ori, chiar dacă libidoul femeilor este crescut, se întâmplă ca vaginul să nu fie lubrifiat și să fie dureros. Așa că nu trebuie să te sfiești să îi faci partenerei un sex oral ca un expert. Crede-mă, îți va mulțumi 🙂

Cum tratezi senzația de înțepături în zona intimă din timpul sexului

Păi, trebuie să știi cu ce te confrunți, în primul rând. Deci este important să te duci la ginecolog sau ca să vezi ce se poate ascunde în spatele durerilor din timpul sexului. Cu siguranță medicul îți poate spune cu ce te confrunți și ce să iei ca tratament.

Unele afecțiuni trebuie tratate atât extern, cât și intern. Adică să iei câteva pastile și să aplici o cremă extern. Poți vorbi cu medicul ginecolog și despre experiențele sexuale sau ce simți atunci când faci sex. În unele cazuri, este recomandat să eviți unele poziții de sex pentru a nu te lovi.

Cel mai potrivit este să consulți medicul și nu e rău să mergi și cu partenerul ca să discutați. Un specialist vă poate ajuta să vă cunoașteți mai bine unul pe celălalt din punct de vedere sexual. Eu și Vali am mers împreună la controalele pe care le aveam și așa am aflat și de disfuncțiile erectile ale soțului meu.

Și am încercat tot felul de pastile de potență să vedem care merge cel mai bine. Noi am ales câteva și am făcut un clasament cu cele mai bune pastile de potență care au funcționat pentru Vali. Partenerul tău a încercat ceva din listă? Spune-ne în comentarii experiența voastră.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *