Cum îți dai seama că suferi de ejaculare precoce în funcție de cât reziști

De când mă știu, m-am confruntat cu ejacularea precoce. Și mi-a afectat destul de mult viața sexuală, dar și cea amoroasă. Poate la început încercam să ignor, în speranța că nu e așa. Însă după ce am dat mai multe rateuri, nu am mai putut fugi. Și o să îți spun și ție cum îți dai seama că ai ejaculare precoce.

Am început să mă ocup de problema asta după ce am întâlnit-o pe Ela. Ea a fost cea care m-a susținut și m-a ajutat să trec peste problemele psihologice legate de potență. Pot spune că de atunci, lucrurile s-au îmbunătățit. Dar hai să îți povestesc cum era înainte.

Rezist puțin. Sufăr de ejaculare precoce?

Până la Ela, rezistam foarte puțin în pat. Și până să mă prind, am avut câteva eșecuri. După, am mizat mult pe foreplay și pe cum să fac sex oral ca un expert. Însă sexul prin penetrare nu dura foarte mult.

Mi-am dat seama că sufăr de ejaculare precoce pentru că îmi dădeam drumul după un minut. Pur și simplu nu mă puteam controla și terminam. Sigur că ea nu ajungea la orgasm, însă nu aveam ce să fac. Nu mă recuperam rapid și nu puteam să mai facem încă o dată sex.

Așa am ajuns la concluzia că sufăr de ejaculare precoce.

Apoi, după ce am cunoscut-o pe Ela și am început să iau tratament pentru ejacularea precoce, lucrurile au stat mai bine. Nu rezistam ore în șir, dar cu siguranță reușeam să aduc partida spre 15-20 de minute și pe Ela la orgasm.

Așadar, dacă sexul la tine durează sub un minut, atunci s-ar putea să suferi de ejaculare prematură. Dacă totuși ți se pare că durează puțin, dar treci de câteva minute, poți încerca să iei pastile de potență ca să prelungești timpul.

De ce suferi de ejaculare prematură

Cauzele ejaculării premature pot varia. Putem vorbi despre anxietatea sexuală care te împiedică să performezi în pat. Alte cauze psihologice pot implica:

  • Stresul;
  • Problemele de cuplu;
  • Depresia;
  • Infidelitatea;
  • Complexele fizice.

Totuși, ejacularea precoce poate apărea și din cauza unor factori biologici:

  • Infecții ale aparatului reproducător;
  • Afecțiuni ale prostatei;
  • Nivel prea scăzut de testosteron;
  • Consum excesiv de substanțe.

La mine, ejacularea precoce a apărut din cauza masturbării excesive. Și pentru că Ela zice mereu „Cui pe cui se scoate”, poți folosi masturbarea ca tratament pentru ejacularea precoce.

Sfaturi pentru tratarea ejaculării precoce

Eu am încercat tot ce am putut pentru tratarea ejaculării premature. Am luat tot felul de pastile și tratamente. Ba chiar am încercat și leacuri băbești tratarea ejaculării precoce. Ela m-a ajutat cu tot ceea ce înseamnă analize de potență și pastile.

Nu am vrut să știu ce înseamnă ejacularea precoce netratată și unde poate duce. Pentru că sunt destul de sigur că nu într-o direcție bună. Așa că am luat mereu cele mai bune pastile de potență ca să fiu sigur că performanțele mele sexuale sunt cât mai bune.

Tu suferi de ejaculare precoce? Ce tratament ai luat și a funcționat? Spune-mi în comentarii 🙂

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *