Dependența de povești erotice

Mi-am început viața sexuală la o vârstă pe care eu o consider potrivită. Nu eram puștan, dar nici nu trecusem de facultate fără să mi-o dau cu vreo tipă. Însă am practicat masturbarea și chiar ajunsesem campion pentru o perioadă scurtă. Mă masturbam la filme pentru adulți, iar după un timp începusem să devin dependent de literatura erotică.

Sincer, e cumva mult spus literatură. Pentru că ceea ce citeam nu se putea încadra la literatură, ci mai degrabă la povești cu fantezii. Acum, uitându-mă în urmă, mi se par mai mult amuzante decât erotice.

Dar cred că e o adevărată provocare pentru că se rezumă tot la dependențe sexuale sau poate chiar și la un comportament sexual compulsiv. Hai să îți spun care a fost experiența mea.

Dependența de literatură erotică: viciu sau plăcere?

Am descoperit literatura erotică întâmplător. În căutarea mea de material… plăcut, am dat peste un site care avea și povestiri cu fantezii. Începusem să citesc de acolo doar de curiozitate. Pentru că la prima impresie mi se părea ciudat să cred că mă pot excita prin ceea ce citesc.

Am citit o poveste destul de scurtă și nu m-a prins. Dar pe măsură ce curiozitatea îmi era stârnită, m-am găsit citind povești mai lungi, mai detaliate. Și chiar păreau captivante într-un mod erotic.

În seara aia chiar m-am masturbat și surpriză sau nu, am avut un orgasm plăcut. Doar că zilele următoare m-am găsit gândindu-mă la ce alte povești aș mai găsi. Și cred că pentru o perioadă de două luni, m-am masturbat zilnic la literatură erotică.

Potența masculină și dependența de povești sexuale

Mă confrunt de mulți ani cu ejacularea precoce și am încercat de tot atât timp să fug de ea. Am încercat să neg, să ascund. Ba chiar mai mult, am trecut și printr-o perioadă de abstinență ca să nu mă mai gândesc că sunt impotent.

Și după ce am ajuns cu Ela, am învățat să accept și să caut soluții. Și am aflat că masturbarea provoacă impotență. Mai precis, ajungi să ejaculezi precoce dacă te masturbezi incorect. Trebuie să recunosc că pe atunci, mă masturbam ca să am orgasm și să ejaculez. Nu prea conta cât de mult dura.

Și cum știm de vorba „cui pe cui se scoate”, am aflat că pot folosi masturbarea ca tratament pentru ejaculare precoce. Nu e vorba numai de povești sexuale în ceea ce privește dependența sexuală. Pot fi filme, povești, imagini sau fantezii sexuale din mintea ta.

De ce să te lași de literatură pornografică

După cum spuneam, am avut o perioadă în care am „consumat” foarte multă literatură erotică. Cred că sub o formă ușoară, devenisem dependent de povești erotice. Le-am lăsat după ce am realizat că sexul cu partenere nu mă satisfăcea la fel.

Am avut o partidă cu o colegă de facultate dintr-o altă specializare. Era o fată pe care o remarcasem încă de pe la început. Însă nu a fost mare lucru între noi și dezamăgirea a fost că sexul a fost mai puțin plăcut.

Nu era din cauza ei pentru că ea arăta chiar foarte bine. Dar eram mereu cu gândul tot felul de povești. Și ce să vezi? Realitatea nu era la fel ca fanteziile din capul meu. După ce am ajuns acasă, m-am masturbat în secret citind povești erotice.

După scurt timp, le-am lăsat baltă și am fost mai concentrat pe sexul cu partenere. Mai recidivam uneori, dar oricum le-am rărit mult. Iar când am intrat într-o relație stabilă, nu am mai avut nevoie de masturbare atât de intensă.

Iar scopul meu devenise plăcerea neveste-mii, nu doar a mea. Sub o formă sau alta, Ela m-a determinat să las naibii poveștile și să caut cele mai bune pastile de potență pentru mine.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *