Cum te asiguri că încă te iubește

Mă iubește, nu mă iubește, mă iubește sau ce naiba face? 

Nu poți sta toată ziua cu senzația aia de disperare, cu inima care-ți bate de-ți sare din piept, și cu gândul că nu te mai iubește. Ca bărbat, ai nevoie de confirmări, de dovezi de iubire, concrete, din partea ei. Cum te asiguri că încă te iubește? Hai să vedem câteva metode ce le-am pus eu în aplicare. Unele au scos-o din pepeni pe Ela, altele au funcționat.

Cum te asiguri că încă te iubește – câteva metode a la Vali

Fă-o puțin geloasă

Eu cu Ela mereu ne-am zis totul. N-am avut secrete. Eu am avut mereu acces în telefonul ei, la cardul ei, la laptopul ei și invers. De ce să ne ascundem, nu? Chiar și atunci când ea vorbea cu cineva, imediat îmi povestea. Am învățat treaba asta pe calea cea grea, după ce m-am despărțit de ea. Dar când ne-am împăcat, am revenit în forță amândoi.

Așa că am aplicat tehnica geloziei în relație, ca să îi testez iubirea. Am început, brusc, să mă ascund. Să mă fac că primesc un mesaj important și îl citesc pe ascuns. Să vorbesc la telefon în altă cameră. Să plec seara fără să-i zic unde, deși doar făceam o tură pe stradă. Am văzut cum, ușor-ușor, înnebunește. Ardea de curiozitate, voia să știe ce fac, cu cine fac. N-am rezistat și i-am zis că a fost totul o păcăleală de 1 aprilie și am luat-o-n brațe. Deși, eram în octombrie.

Vorbește doar despre ceva ce-ți place ție

Mie, de când mă știu, mi-au plăcut filmele cu mafioți. Și arhitectura, bineînțeles. Ela n-a avut treabă cu d-astea, ea e cu comediile și cu nutriția ei. Așa că, să aflu dacă încă mă iubește, am început să vorbesc – mai ales în mașină, când ea știam că n-avea scăpare – despre subiectele astea. Fie că am trăncănit într-una despre filme sau despre ce fac la muncă și ce vreau să fac, am stat să-i văd reacțiile. 

Dacă s-a arătat interesată, deși știam din start că n-avea cum să fie, era clar că încă mă iubește. Dacă nu era atentă și era cu ale ei, nu-mi răspundea și nici măcar nu se sinchisea să-mi spună să tac că nu-i place subiectul, era clar că nu mă mai iubește. Ce crezi că a făcut? Mi-a zis că pot vorbi cât vreau, dacă mă face să mă simt mai bine, că ea mă ascultă. Tare norocos sunt!

Vezi dacă poate sta departe de tine

Nu o lua de mână o perioadă. Fii puțin distant. Sau pur și simplu stai în birou, așa cum am făcut și eu, mai mult timp. Spune-i că ai proiecte și vezi dacă vine să vadă ce faci, din când în când. Noi avem biroul la mansardă, și ei de regulă îi place să stea la parter. Am profitat de asta să văd ce face. Și ghici cum a reacționat? După nici o oră m-a sunat să mă întrebe dacă mi-e foame sau am nevoie de ceva. Doamne, ce nevastă am!

Spune-i pe nume

Din start Ela s-a supărat la faza asta. „Cum rămâne cu alinturile noastre”, m-a întrebat. Din reflex, ea nu poate să-mi spună Vali, zice că e prea brutal. Zice că nu e doar una din prietenele mele, e mai mult de atât. Nu vrea să-i zic nici eu pe nume, crede că atunci sunt supărat pe ea. Așa că, am testat, și am concluzionat că încă mă mai iubește. 

Fă-i o surpriză

Nu lăsa un weekend să treacă pe lângă voi fără să faceți ceva. Așa că spune-i că i-ai pregătit o surpriză și măcar scoate-o la o masă în oraș sau gătește-i acasă (dacă știi să gătești). Ia-i un cadou fără nicio ocazie sau măcar un buchet de flori. Orice astfel de mică atenție contează și vezi cum reacționează. Vezi și cu ce cadou cucerești o fată.

Dacă se bucură forțat, înseamnă că s-ar putea să nu fie interesată de surpriza ta, iar de aici poți trage tu concluziile. Dacă se bucură enorm, chiar dacă surpriza e simbolică – gen, îi aduci o ghindă culeasă de pe stradă toamna – atunci e clar că e în limbă după tine.

Frate, cam astea-s ideile mele. Ca să nu mai zic de cele de natură intimă – încercați noi poziții, surprinde-o mereu, spune-i care-s fanteziile tale și vezi dacă vrea să le puneți în practică. Dacă vezi că rezonează cu ele și răspunde pozitiv, dacă vezi că vine și ea cu surprize și atenții la tine în mod constant, e clar cât de mult contezi și e clar că vrea să aibă un viitor din relația asta. Bucură-te de fiecare moment cu ea și cucerește-o în fiecare zi.

Update: nu, în poza de sus nu e Ela. Că tot m-ați întrebat. E poză stock. Dar seamănă cu ea 🙂

Articole recomandate

Un comentariu la acest articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *