Cum să respiri corect când faci sex

Dragelor, relația de cuplu înseamnă mai mult decât iubire. Trebuie să vezi în el nu doar bărbatul cu care împarți un pat și cu care îți crești copiii. El este prietenul tău cel mai bun și bărbatul care te face să vrei să îți rupi hainele de pe tine chiar și atunci când este imposibil să faci asta.

Dacă relația ta scârțâie, fă tot posibilul să rezolvi toate problemele de cuplu. Desigur, dacă nu merge și crezi că ești prinsă într-o relație toxică, poate soluția cea mai bună este să îți cauți fericirea în altă parte. Ține minte, niciodată nu este prea târziu să vrei să fii fericită.

Problema lui e și a ta

Îți spun toate lucrurile acestea pentru că sunt de folos și pentru el. De exemplu, dacă momentele voastre de tandrețe se lovesc de disfuncții erectile, să știi că nu este strict problema lui. Ești și tu implicată și, cel mai probabil, ai partea ta de vină.

Că el pierde erecția, că ajunge greu la orgasm sau că pur și simplu ejaculează mult prea repede pot fi situații care se întâmplă și din cauza ta. Sigur nu te-ai mai implicat atât de mult. Poate i-ai afectat încrederea în forțele proprii sau poate ceva din ce ai făcut ori din ce ai spus a creat anxietatea de performanță.

Chiar dacă nu par, bărbații sunt sensibili. Și au nevoie de tot ajutorul nostru. În special atunci când performanța din dormitor nu este una satisfăcătoare.

Vali a pățit-o. S-a întâmplat să ejaculeze prematur. Rapid totul a luat amploare și până să-mi dau eu seama ce se întâmplă a intrat în depresie. Era mereu îngrijorat, evita să facem sex și chiar avea dificultăți în a obține erecții.

Dar i-am fost alături. Nu am văzut totul ca fiind problema lui, ci a noastră. Și m-am documentat. Am citit despre tehnici de respirație în tratarea ejaculării precoce și în creșterea performanței sexuale. Am descoperit exerciții de cuplu și multe alte tehnici bune atât pentru el cât și pentru mine.

De ce e importantă respirația pentru potența masculină

Să respiri corect e esențial pentru o viață sănătoasă. Te ajută să te relaxezi și să îți destresezi organismul și creierul. În plus, respirația corectă oxigenează organele și celulele, asigură energie și o perspectivă optimistă indiferent de starea de spirit.

Respirația corectă susține aparatul reproducător la bărbați. Oxigenează sângele, impulsionează fluxul sanguin și relaxează mușchii pelvieni, cei responsabili cu procesul ejaculării masculine.

Pe scurt, l-am ajutat pe Vali să controleze ejacularea astfel încât să reziste mai mult. Nu, nu am reușit asta doar prin respirație, însă a ajutat mult. Un exercițiu simplu, rapid și care ne-a ajutat să redescoperim sexul și plăcerea pe care ne-o provocăm.

Așa că, ajută-ți bărbatul să respire corect în timpul partidei. Urmează și tu exercițiul de respirație dacă vrei orgasme mai lungi și mai intense. Sau chiar orgasme multiple care cresc în intensitate.

Exercițiu de respirație pentru a trata ejacularea precoce

În primul rând, amintește-ți că respirația corectă se face prin diafragmă și nu prin piept. Atunci când inspiri și când expiri nu pieptul trebuie să depună efort. De fapt, el trebuie să fie relaxat. Procesul se întâmplă prin mușchiul diafragmei, cel poziționat imediat sub piept, deasupra buricului.

Ce să faci ca să te asiguri că respiri corect?

Întinde-te pe spate.

Poziționează o mână deasupra pieptului și una deasupra burții.

Inspiră timp de 6, 7 secunde prin nas, ținând gura închisă. Când faci asta, apasă ușor cu mâna pe stomac. Pieptul tău trebuie să rămână nemișcat.

Ține aerul în piept timp de o secundă. Expiră prin buze, ca și cum ai vrea să fluieri ușor. Expiră timp de 10, 12 secunde tot aerul din plămâni. Apasă cu mâna ușor pe stomac pentru a te ajuta să dai tot aerul afară. Când faci asta, diafragma se va relaxa. Odată cu ea se vor relaxa și toți mușchii din corp.

În procesul inspirației și expirației prin diafragmă se relaxează mușchii feței, ai gâtului, umărului, abdomenului și pelvieni.

Concentrează-te pe mușchii pelvieni pentru că, în cazul bărbaților, aceștia controlează ejacularea. Și, contrar așteptărilor, ei trebuie să fie cât mai relaxați în timpul sexului. Când se contractă, ejacularea nu e departe.

Bun. Repetă procesul până când îți iese corect. Apoi, explică-i totul bărbatului tău. Puteți face exercițiul împreună. Cu cât mai multe repetări, cu atât mai bine. Desigur, ai nevoie de practică înainte să încerci să respiri prin diafragmă și atunci când faci sex.

Respirația din timpul sexului pentru controlul ejaculării

Respirația te va ajuta să prelungești actul sexual.

Important: atunci când faci sex, pulsul crește. Cam cum se întâmplă atunci când începi să alergi. Și, tendința va fi să respiri în grabă, cu inspirație și expirație scurte și rapide. Să nu faci asta. Păstrează ritmul inspirației și expirației. Nu uita, relaxează mușchii pelvieni respirând prin diafragmă.

O să-ți fie greu să te concentrezi la început, atunci când starea de excitare își spune cuvântul.

Lasă-l să se concentreze asupra ta. Să te maseze, să îți respire ușor pe gât și prin păr. Arată-i cum să își sincronizeze respirația cu mișcările mâinilor pe trupul tău și chiar cu mișcările trupului atunci când te penetrează.

Respiră și tu ca el. Arată-i că îi ești alături și că faceți asta împreună.

Scopul este acela de a lua atenția de pe problema propriu-zisă. Este important ca el să nu fie cu capul la ejaculare. Ci la tine și la faptul că trebuie să respire corect.

Prin exercițiu va reuși să reziste mai mult, să mențină erecția aia care îți place ție atât de mult. Și plăcerea…nici nu vreau să îți mai vorbesc de așa ceva.

Alte ajutoare care să elimine teama de eșec

Există și exerciții prin care înveți să relaxezi mușchii pelvieni. Altele față de respirație. De exemplu, masturbarea corectă ajută în tratarea ejaculării premature.

Sunt și alte tehnici care combat problemele psihologice legate de disfuncțiile erectile.

Pe noi ne-au ajutat și suplimentele naturale pentru potență. Știi și tu, atunci când ai o partidă spontană, vrei ceva care să funcționeze rapid. Exercițiile sunt și ele bune, doar că dau rezultate în timp.

Oricum, ți-a scris Vali despre cele mai bune pastile pentru potență, ai acolo mai multe informații.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *