Cum influențează filmele pentru adulți viața sexuală de cuplu

Am simțit nevoia să deschid subiectul filmelor pentru adulți în viața sexuală a unui cuplu. Pentru că de multe ori situația cauzează controverse și multe neînțelegeri între parteneri. Iar dacă se ajunge și la separare, lucrurile nu se duc în direcții bune.

Am avut și eu cu Vali discuții despre tot felul de idei de aplicat în dormitor și cam toate erau din filme. Nu erau rele sau bune, ci mai degrabă neașteptate. Sau poate puțin diferite pentru mine. Pentru că aștepările de la sex ale unei femei versus ale unui bărbat sunt de la cer la pământ.

Însă este mai mult de detaliat, așa că rămâi pe articol să vezi ce influență au filmele pentru adulți în experiența sexuală a unui cuplu.

Fantezii în dormitor și filmele pentru adulți

Dacă nu ai deschis măcar o dată un site de filme pentru adulți, îți zic eu care-i faza. Găsești cam de toate. Tot ce ar putea un bărbat să iși dorească să vizioneze. De la partide obișnuite la tot felul de fetish-uri, de la roleplay-uri și până la practici mai hard, toate sunt la îndemâna privitorului.

Iar cel mai adesea, părțile de neînțeles pentru ambele sexe sunt următoarele: ea nu înțelege cum de el ar vrea „așa ceva”, iar el nu își dă seama de ce ea este reticentă.

Pentru că da, sunt actrițe care joacă în filme și care se prefac că sunt incredibil de excitate și încântate de ceea ce experimentează. Și nu e adevărat întotdeauna. Pentru că industria pornografiei a fost inventată în principal pentru bărbați.

Există și filme pentru femei, iar abordarea este complet diferită. Deci îți dai seama ușor ce filme sunt pentru tine și care pentru parteneră.

Și atunci, cum s-o dai și ce să faci dacă, de exemplu, bărbatul tău are o fantezie cu care nu ești de acord? Nici nu te-ai băga în ce visează el că poate e prea mult pentru tine, dar nici nu vrei să îl faci să se simtă ciudat, nu?

Intimitate versus plăcere în viața sexuală de cuplu

Dacă ar fi să o iei de la origini, tot ce simți din punct de vedere sexual se datorează hormonilor. Și bărbaților le tropăie rău hormonii când încep să se aprindă. Și de asta se axează foarte mult pe senzație, pe plăcere. Vor să se simtă bine și „să se răcorească”, cum spune Vali.

Iar asta este ceea ce numește sexualitate tip fast-food. Practic, pentru bărbați sexul devine ceva complet necesar și obișnuit, exact cum este și mâncatul.

La capătul celălalt, avem femeile care au așteptarea intimității și conexiunii emoționale cu partenerul, în primul rând. O femeie are nevoie de un partener de încredere, nu orice pasăre călătoare care poposește. Ea trebuie să primească siguranță ca să se poată dărui.

Și cu toate astea, sunt multe filme care promovează femei dispuse să facă sex cu tipi întâlniți într-un club. Așadar, bărbații au impresia că asta e cheia succesului în sex. O agăți și o duci în pat.

Păi ce să vezi? Asta nu merge la prea multe femei și oricum, nu te aduce la relații de lungă durată, dacă asta cauți.

Despre poligamie și sexul în cuplu

Și unele dintre cele mai populare căutări sunt partidele în 3 sau chiar mai mult. Iar în relația de monogamie declarată, persoanele în plus nu fac bine. Ce vreau să spun este că nu trebuie să vă închideți în relație sau să îi puneți bariere.

Însă dacă știi că nu-l vrei în brațele alteia sau dacă ești conștient că nu îți place să o atingă altul, nu vă avântați spre idei care vă pun relația în pericol. Este nevoie de multă încredere pentru sex în 3.

Iar sfatul meu este să vă condimentați relația și sexul cu ceea ce ține de voi doi și atât. Poate te surprinde ea cu vreun outfit rupt din filmele pentru adulți, iar tu o „pedepsești„ cu o erecție mișto și o partidă lungă.

Și găsești tot ce îți trebuie în clasamentul cu cele mai bune pastile pentru potență. Ai văzut pe cine a pus Vali pe locul 1?

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *