Cum să îl respingi politicos dar definitiv

Draga mea, ai ajuns într-un impas. El îți face avansuri, dar nu e genul tău. Și nici tu nu ești genul care să zică verde-n față cuiva să se ducă naibii. Așa că, vrei să îl respingi politicos, dar definitiv. Cum faci asta?

Ei bine, trucurile feminine sunt multe și misterioase. Nici noi nu le știm pe toate, sau cum ne ies. Dar uneori, iată că ne ies al naibii de bine. Și reușim să respingem un bărbat în cele mai creative moduri.

Am o prietenă, nu zic numele real așa că punem inițiala, M.. Și de la ea am învățat cele mai faine moduri de a respinge libidinoși prin cluburi sau la petreceri, care vor să se bage în seamă și cam atât. Nu suport chestia asta și mi se pare de prost gust, dar sunt unele fete care cedează cu trupul la faze de genul. În sfârșit, M. a mea l-a respins odată pe unul zicându-i că are o boală cu transmitere intimă care, deși la femei nu se manifestă grav, la bărbați poate să ducă la… uscarea definitivă a știi tu ce. Altă dată, M. l-a respins pe unul pe motiv că e lesbiană. Găsea mereu ceva noi, și mi-a arătat și conversațiile de pe chat cu diverși dubioși care îi scriau în privat. Bine că eu am profilul privat și doar prietenii îmi pot scrie!

Dar să trecem la ale noastre. Să spunem că se dă unul la tine, dar nu unul străin, ci un cunoscut, poate fi prieten sau coleg de muncă. Oricum, un tip pe care l-ai pus în friend zone de mult, dar el nu vrea să rămână acolo. Vrei să fiți doar prieteni și atât. Așa că hai să vorbim despre cum să îl respingi fără să îl superi.

Cum îl respingi politicos

Uneori, adevărul doare. Aș putea să-ți spun metoda cea mai simplă: spune-i că îi înțelegi și îi apreciezi intențiile, dar nu sunteți pe aceeași lungime de undă și nu crezi că v-ați potrivi. Așa că propune-i să rămâneți prieteni și să nu se strice „frumoasa” relație care deja există între voi.

Bravo, Ela! Stai jos! De fapt, nu merge așa întotdeauna. Poate în cazul unui tip super timid care abia și-a făcut curaj să-ți spună ce simte și e obișnuit cu refuzuri. Dar dacă e mai insistent și are caracter mai puternic, atunci o simplă politețe de genul nu e de ajuns. Ca să respingi politicos un astfel de tip, nu te scuza, nu te justifica, fii fermă și pe poziții. Spune-i că îi înțelegi intențiile, dar nu crezi că ar merge între voi, pentru că… Și de aici încep argumentele.

Poate că nu există viitor împreună pentru voi, sau poate că fiecare are alte planuri. Alt argument poate fi că nu e genul tău de bărbat și eventual să-i spui de altă colegă / prietenă sau cunoștință comună care ar fi genul lui. Cumva, joacă elegant cartea asta, astfel încât la final să nu plece cu buza umflată, ci să plece cu ceva.

De regulă, tipii care fac avansuri unei femei cunoscute sunt fie disperați să găsească pe cineva rapid, fie vor doar un one-night stand. Știu ce te gândești, dar rare sunt situațiile alea în care tipul e îndrăgostit de tipă de ani de zile și abia după mult timp își face curaj să-i spună.

Cum îl respingi definitiv

Totuși, sunt situații când nu merge cu eleganța. Așa că, nu-i răspunde la avansuri, nu-i scrie din proprie inițiativă pe messenger, nu îi da semne că ai vrea să faci ceva cu el. Și ca să-i dai lovitura de grație, spune-i că te vezi deja cu cineva (chiar dacă nu este adevărat).

Știu, Vali o să mă acuze că învăț fetele să mintă. Însă, el nu are cum să înțeleagă cum e să fii nevoită să refuzi un bărbat, fără să-ți fie apoi frică de el. Că unii au gânduri urâte când sunt respinși, Doamne ferește că nici nu vreau să aud de ăia.

Ca să îl respingi politicos și definitiv, nu zic să faci ca prietena mea, M., mințind în moduri care pot fi evidente față de cunoscuți. Însă, dacă ai o relație ascunsă, dacă ai deja o pasiune pentru altcineva, asta e plauzibil pentru o fată să țină departe și de prieteni. Așa că, păstrează-ți intimitățile pentru tine și nu da explicații. Nici nu ar trebui să fie el în măsură să-ți ceară.

Fii mereu fermă pe poziție, draga mea, și vei reuși să cucerești doar bărbații care contează pentru tine!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *