Cum îl faci să se îndrăgostească iremediabil de tine?

Mă întreabă adesea prietenele mele cum am pus mâna pe un tip așa mișto ca Vali. Sincer, nici eu nu știu. Glumesc. A fost dragoste la prima vedere, mi-am dat seama de la început că trebuie să îl am, așa că am pus la bătaie tot arsenalul de cucerire. Și o să te învăț și pe tine cum îl faci pe cel pe care ai pus ochii să se îndrăgostească iremediabil de tine și să continui să-l faci să fie în limbă după tine.

Cum îl faci să se îndrăgostească de tine

1. Conectează-te cu sufletul lui

Pe moment poate a-i crede că un bărbat se îndrăgostește de o femeie scoasă din cutie, însă nu este suficient. Da, trebuie să fii îngrijită și atentă la felul în care arăți, dar asta nu este totul, iar un decolteu generos nu va ține loc de conversații care să-i sucească mintea.

2. Atinge-l… „accidental”

Îmi amintesc și acum prima dată când eu și Vali ne-am atins din greșeală. Plecam de la o petrecere a cărui gazdă fusese el. L-am salutat în drum spre ieșire și atunci mi-a prins cu poftă mâna. Poate că nimeni nu a observat, dar nouă ni s-a părut că am petrecut minute în șir stând acolo. Dar atingerile de acest gen sunt cele care apropie cel mai mult. Stimulează imaginația de fiecare parte și reprezintă un alt nivel de intimitate, mai puternic decât cel din dormitor.

3. Uită-te la el cu ochii, dar privește-l cu sufletul

Bărbații au nevoie de confirmări, iar asta nu înseamnă să repeți la infinit „Da, dragul meu!”. Confirmările de care au nevoie sunt mai degrabă validări ale pasiunilor lor, felului de a fi, modul în care se raportează la tot ce vă înconjoară. Îl vei face să se îndrăgostească iremediabil de tine dacă îl vei privi în ochi atunci când povestește sau îți împărtășește gândurile lui. Combină asta cu un zâmbet cochet și e al tău pe viață. Atenție, draga mea, ai grijă să nu repeți greșeala multora. Nu face asta doar pentru a-l cuceri și atât. Fii mereu interesată de el și de ceea ce simte. Doar așa îl vei menține acolo. Asta va face și el pentru tine, după cum povestește și Vali în articolul despre ce trebuie să facă un bărbat în relație.

4. Fii naturală

Când te-a ales nu s-a gândit că vrea să te vadă mereu machiată și fardată, pe tocuri sau doar în rochițe de seară. Iubește la tine mai ales varianta de la 3 dimineața la discuții sincere și vulnerabile sau cea răvășită când alarma nu ține cu tine. Te iubește transpirată în timp ce pregătești mâncarea într-o zi caniculară de vară sau apatică și obosită după o săptămână grea. Dar condimentează-ți naturalețea cu un zâmbet și o vorbă bună pentru omul care și-a făcut un scop din a te face fericită. Nu aștepta doar din partea lui. Arată-i în fiecare zi cât de mult înseamnă pentru tine.

5. Fii mai blândă

Și acum o să-mi sară toată lumea în cap. Cum adică? Păi noi suntem agresive? Da, suntem. Și încă nasol câteodată. Vorba cântecului, parcă ne transformăm ușor, ușor în profesoare. Dragile mele, și eu lucrez la asta și e greu, dar e posibil. Chiar dacă sunteți stresate, obosite, cu nervii întinși la maximum, găsiți răbdarea de a nu vi se mai pune pata din orice, de a ști să mai oferiți și înțelegere, nu doar ceartă. Pe moment vă supărați, țipați, dar s-ar putea să spuneți lucruri pe care le veți regreta. Dar cel mai important, rezolvați înainte de somn. Sub Așternut mereu să ajungeți împăcați.

6. Ai încredere în el

Asta e valabilă de la început și până la sfârșit. Încrederea, asemenea comunicării, nu trebuie să lipsească dintr-o relație. Dacă vrei să îl faci mereu să se reîndrăgostească de tine, oferă-i susținere, sprijin și certitudinea că tu crezi în el mai mult decât oricine. Știi cum se spune, în spatele oricărui bărbat de succes este o femeie puternică.

7. Folosește-ți mereu intelectul

Cucerește-l la tot pasul cu pasiunile tale, fără a-l plictisi, deși când iubești un om îl adori cu totul. Arată-i că te interesează ce se întâmplă în jur, că ești o tipă informată și bine ancorată în realitate. Atenție însă, intelectul nu presupune și să-l corectezi la fiecare 3 cuvinte, astfel reușești să fii doar arogantă. În plus, crede-mă, văd asta și la Vali, se pierde cu totul când vorbește cu mine și ce poate fi mai sexi decât un bărbat emoționat de dragoste?

8. Ascultă-l ca în prima zi

Faptul că ești mereu acolo pentru el și că știe că se poate baza pe tine pentru un sfat sau pentru a se descărca este bucuria lui cea mai mare. În momentul în care ați pornit pe drumul acesta în doi, ați devenit înainte de toate cei mai buni prieteni. Nu uita asta și continuă să-l asculți. Pregătește-te apoi pentru clipe magice.

Evident că la toate aceste sfaturi se adaugă mici surprize pe care vi le puteți face zilnic: o lenjerie într-o seară, o cină romantică gătită de tine cu mâncarea lui preferată, oferă-i o seară de relaxare cu prietenii sau să vadă filmul preferat, chiar dacă ție poate nu îți place, o seară de jocuri pe consolă sau de ce nu, dezgheață tu parbrizul de la mașină într-o dimineață geroasă de iarnă. Pe scurt, arată că îți pasă de el și de nevoile lui. Bărbații sunt uneori niște copii mai mari, dar care reacționează foarte bine la stimuli. Așadar, cum ți-l crești, așa îl ai.

Eu ofer ceea ce aș dori să primesc: atenție, dragoste, afecțiune și înțelegere, iar mesajul a fost receptat. Mai stai pe aici, o să-ți împărtășesc din experiența mea și în viitoarele articole dedicate femeilor și nu numai.  

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *