Ești frumoasă. Arată-i și lui asta

Se spune că bărbații se îndrăgostesc cu ochii și femeile cu urechile. De asta noi suntem mai aplecate asupra complimentelor pe care ni le fac și vorbelor dulci, în timp ce ei nu ar rata nicio ocazie de a mai întoarce capul după un fund mișto.

Dar asta nu este în totalitate adevărat. Bărbații au în general multe criterii și filtre prin care trec o femeie pe care vor s-o cucerească, înainte de a se apropia de ea cu adevărat. Și tu ar trebui să știi ce înseamnă frumusețea pentru un bărbat.

Cum îi arăți unui bărbat cât ești de frumoasă

Vezi dincolo de micile defecte

Pentru noi presiunea de a fi perfecte pare să atârne mai greu decât cea de a evolua în carieră. Machiajul perfect, diete, siluetă de invidiat, tratamente faciale și haine scumpe. Stai așa, că nu-i chiar așa. Un bărbat va fi cucerit înainte de toate de o femeie îngrijită, cu haine curate, o femeie care demonstrează că-i pasă de ea și nu se va delăsa. Până la urmă, nici după ce te-ai măritat nu ar trebui să faci asta, că doar nu ți-a picat cenușă pe cap.

Bărbații nu vor observa 2 firișoare de celulită sau o siluetă ușor imperfectă, dar vor observa când pentru tine mâncarea preferată e dublu cheeseburger, iar centimetrii din talie fac concurență neloială celor de la înălțime.

Zâmbește din suflet

Ai grijă doar să nu ai urme de ruj pe dinți când faci asta, altfel efectul e inversat. Dar ai citit bine, bărbații adoră femeile sigure pe ele, care știu să se bucure de viață, iar dacă acest zâmbet larg a venit ca rezultat al unei glume spuse de el, cu atât mai bine. L-ai cucerit iremediabil.

Poveste amuzantă: Mi-a povestit un prieten care i-a cerut mâna soției lui după o singură cafea și s-au căsătorit apoi în 10 de zile, ce l-a cucerit. La prima și singura întâlnire înainte de nuntă, a făcut o glumă, iar ea a râs cu atâta poftă încât a uitat că încă nu avea un dinte pus și că ultima vizită la stomatolog o lăsase cu un pansament caraghios, provizoriu. Însă pe el, strălucirea de pe chipul ei și încrederea, pe care a emanat-o în acel moment, l-au făcut să se decidă că ea e. Și acum, ani mulți mai târziu, povestesc amândoi întâmplarea cu aceeași naturalețe.

Arată-i încredere în tine.

Pentru un bărbat frumusețea se măsoară și în caracterul unei femei. Dacă vei juca doar cartea domniței aflate la ananghie, vei avea de pierdut. Bărbații, oricât de macho s-ar da, nu apreciază femeile lipitori și nici femeile care îi joacă pe degete. Vor să știe că au alături pe cineva care are hobby-uri și pasiuni separate, care îi vor oferi și spațiu de a respira în relație și nu îl va sufoca. Așa că, arată-ți, cu eleganță, independența, fără a cădea în extrema cealaltă de self-sufficient.

Fii naturală în machiaj, limbaj, stil

Ți-ai pus prea mult fond de ten și apoi te minunezi când îți spune că nu ar vrea să te mai vadă dimineața? Sau îți acoperi corpul cu haine nepotrivite, strâmte sau care nu te avantajează? Îți spun la modul cel mai sincer, vei fi doar caraghioasă.

Acceptă-ți feminitatea, fără a o schimba complet. Da, asta nu înseamnă că îți impui o naturalețe brută. Chiar te rog să te epilezi, e de-a dreptul hidos, chiar te invit să folosești machiaj, doar nu exagera. Asigură-te că și dimineața vei fi recunoscută cu ușurință.

Cât despre haine, am văzut atâtea fete chinuindu-se cu tocuri mult prea înalte sau haine care nu le avantajau de loc. Păreau înțepate și inconfortabile. Bărbații sunt firi active, nu le-ar plăcea să-ți propună o plimbare romantică sau o aventură spontană dacă ar crede că asta ar presupune să te chinuie din cauza vestimentației.

Fii inteligentă

De unde a pornit ideea asta cum că bărbații iubesc proastele nu pot să-mi dau seama. Dar aceia nu intră în grupul nostru țintă. Exemplarele pe care ni le dorim sunt cele care știu să aprecieze cel mai mult intelectul unei femei, să facă dragoste neîncetat cu el. Stimulează-i imaginația prin cuvinte, fii creativă și demonstrează-i că dincolo de corp și suflet este o minte ageră. Atenție însă, asta nu înseamnă să-l corectezi la fiecare cuvânt sau să-i dai peste nas cu cunoștințele tale vaste, pași mărunți și răbdare.

Arată-ți bunătatea

Studiile arată că bărbații preferă femeile pline de compasiune. Sunt cele pe care și le aleg ca viitoare soții pentru că văd în ele spiritul matern. Și apoi, cine nu ar iubi un suflet tandru, care va avea mereu o vorbă bună și înțelegere?

Umorul este un must-have

Antrenează-ți umorul și l-ai câștigat în proporție de 75%. Sau chiar mai mult. Un simț al umorului dezvoltat indică foarte multe lucruri despre o femeie, de la inteligență, cultură și până la capacitatea de se bucura de ceea ce îi oferă viață. Viața cu o astfel de femeie, din perspectiva bărbatului, nu va fi niciodată plictisitoare, iar el se va simți flatat să meargă la braț cu o persoană încrezătoare și care va rezona ușor cu prietenii lui.

Toate aceste lucruri fac parte din artileria femeii frumoase. Frumusețea nu este doar fizică, este și intelectuală și spirituală, iar tu ești cea mai frumoasă! Dar asigură-te că îi arăți și lui asta și nu te plafonezi în sarcinile zilnice, uitând de tine.

Amintește-ți că un bărbat se va reîntoarce, mereu și mereu acolo unde s-a simțit împlinit. Pune-te în locul lui. Tu ai accepta pe cineva neîngrijit sau care nu poate lega 2 cuvinte sau unul pentru care compasiunea este un alt cuvânt din DEX?

Ia aminte, frumusețea este mai mult o stare, îmbrățișeaz-o și ai curajul să fii imperfectă!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *