Ce să ții doar pentru tine ca să nu moară romantismul

Am observat, în relațiile mele, că după un anumit timp cu partenerul se instalează obișnuința. Ajungi să te simți atât de confortabil cu omul de lângă tine încât poți face orice. Și nu e rău să fiți apropiați, însă ce-i prea mult strică. Unele lucruri trebuie ținute doar pentru tine ca să nu moară romantismul.

Atunci când suntem la început, ni se pare totul atât de frumos, de misterior. Suntem mereu fascinați de ceea ce abia cunoaștem. Ei bine, asta ne ține în priză. Iar atunci când ajungi să vezi absolut tot la partener, s-ar putea să se instaleze monotonia.

De ce să mențineți romantismul în relație

Țin minte că atunci când l-am cunoscut pe Vali eram complet fascinată de cine este el. Și chiar mă gândeam că peste ceva timp, voi ajunge să îl privesc ca pe un om obișnuit. Mi-am dat seama că felul în care vedem oamenii este strâns legat de ce simțim pentru ei. Îl vedeam pe Vali un om minunat pentru că era atât de atent cu mine.

În prezent îl iubesc enorm și îl prețuiesc pentru că mi-a demonstrat ce e iubirea necondiționată. A avut mereu grijă să mențină flacăra aprinsă între noi și să mă facă să mă reîndrăgostesc constant. Nu am simțit că mă obișnuiesc sau că mă plictisesc.

Și cred că asta e cheia. Să nu îl faci pe cel de lângă tine să simtă că știe totul la tine și să se simtă plictisit.

Culmea sau nu, zilele trecute povesteam cu cineva despre nevoi în relație și am descoperit un lucru interesant. În relații, oamenii au nevoie atât de certitudine, cât și de incertitudine. Însă în cantități și feluri diferite.

Un exemplu clasic este legat de cererea în căsătorie. Mulți bărbați sunt romantici și vor ca totul să fie supriză, să o surprindă pe iubită cu marea întrebare. Însă din prea multă dorință de a ascunde, ajung să ascundă dacă o vor cere pe iubită, nu când.

Ce să ții doar pentru tine ca să meargă relația

Și exemplul cu cererea în căsătorie e chiar unul bun. Deci dragi bărbați, e bine să țineți pentru voi când o să vă cereți iubita, nu și dacă o să o cereți. Pentru că dacă nu îi dați de înțeles că aveți intenții serioase cu ea, s-ar putea să se gândească că nu vreți să mergeți prea departe.

Dar sunt și alte lucruri mai mici care merită ascunse.

Mirosuri, esențe și parfumuri

Nu mă refer aici să pui etichetă pe sticluțele cu parfumuri ca să nu știe cu ce te dai. Ci să fii un domn sau o lady și să nu lași la iveală tot felul de parfumuri naturale pe care le mai produce corpul tău.

Da, suntem oameni toți, dar întreabă-te dacă ți-ar plăcea ca partenerul să te îmbie cu miresme care mai de care.

Prea multe detalii despre tine

Tot într-o notă hazlie mă refer să nu îi dai detalii despre ce se întâmplă mereu cu corpul tău. Nu îți iei partenerul cu tine la toaletă, nu? Ei bine, atunci nu ar trebui să știe tabieturile tale și cum îți faci toaleta.

Bine, dacă ai o problemă de sănătate, cu siguranță e bine să anunți și să mergeți împreună la medic.

Trecutul e trecut și se îngroapă

Nimic din fostele relații nu e relevant pentru actuala relație. Nu trebuie să îi spui partenerului tău ce a fost bine și ce a fost rău în trecut. Probabil că lucrurile s-au schimbat, iar tu ai învățat câte ceva. Nu vă ajută să știe cum te certai cu fostul partener.

Să-mi mint partenerul ca să ne meargă relația?

Cu siguranță nu trebuie să vă mințiți. Dar e normal să nu vă spuneți sau să nu vă arătați niște lucruri. E bine să păstrați un mister între voi ca să vă faceți să doriți și mai mult unul pe celălalt.

Încercați să vă oferiți întotdeauna noi descoperiri. Chiar dacă sunteți de un an împreună sau de 20, e frumos să vă surprindeți zilnic într-un mod plăcut. Minciuna nu face decât să vă depărteze.

Atât timp cât vă păstrați intimitatea, pasiunea nu moare. Adică și eu și Vali suntem convinși că avem grijă de igiena noastră, numai că nu-l invit să vadă cum mă epilez. Îl las să se bucure de rezultatul minutelor pe care le petrec în baie atunci 🙂

Vă pup și să vă iubiți mult! Sper ca romantismul să nu moară niciodată între voi!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *