Creșterea potenței la bărbații de peste 50 de ani

Sunt din ce în ce mai aproape de jumătate de centenar. Da, o vârstă onorabilă, aș spune. Și deși știu că sunt în formă bună, mă gândesc des la cum va fi viața mea după. Mai degrabă, viața sexuală după 50 de ani. Pentru că știu că nu mai e ca la 20, iar disfuncțiile erectile se accentuează după o anumită vârstă.

Nu stau rău, dar nici grozav la capitolul potență și îmi iau măsuri de precauție pentru viitor. Ela e ceva mai tânără decât mine și sincer, nu vreau să aibă impresia că e căsătorită cu un moș care n-o s-o mai satisfacă. Deci îmi propun să am grijă de sănătatea mea și de creșterea potenței.

Viața sexuală după 50 de ani

Nu știu să îți spun că încă nu am ajuns acolo, dar mai am câțiva ani și apoi o să îmi dau cu părerea. Dar am colegi de muncă cu care sunt destul de apropiat și la unele discuții mai vorbim. „Nu mai e ca la 20”, îmi spunea unul dintre ei care are vreo 55 de ani. Păi îmi dau seama că nu mai e. Este absolut normal să nu mai fii în aceeași formă pentru că organismul îmbătrânește.

Și la fel cum la 20 de ani potența masculină diferă în funcție de organism, așa este și mai târziu. Deci dacă eu m-am confruntat cu ejacularea precoce până acum, nu o să îmi treacă miraculos după 50.

Potența masculină după 50 de ani: cum să o menții ca la 20

Sigur că nu ai cum să fii la fel de în formă, însă poți să ai grijă de tine și să îți menții potența în parametri optimi. De exemplu, după 50 de ani, atât la femei cât și la bărbați, secreția de hormoni sexuali este în scădere. Și cel mai adesea se vede în lipsa lubrifierii. Cum spuneam, Ela e ceva mai tânără, deci mă bazez pe ea pe partea asta 🙂

Creșterea potenței pentru bărbații de peste 50 de ani ajută la calitatea vieții sexuale

Obiceiurile nesănătoase chiar îți afectează viața. Și deja după prima tinerețe se vede serios. Fumatul scade libidoul, iar în unele cazuri beneficiile vinului roșu nu mai dau aceleași roade. Eu deja simt că pentru acel pahar de vin pe care îl beam cu Ela ca să dăm startul serii nu mai am aceeași toleranță.

Cred că vârsta înaintată necesită mai multă atenție, mai multă odihnă, mai puțin stres. Pentru că tot corpul își pierde din energie cu timpul.

Ce să iei pentru potență crescută la bărbați de peste 50 de ani

Sunt conștient de problemele psihologice legate de potență pe care le am și îmi dau seama că va trebui să fiu din ce în ce mai precaut. Iau de ceva timp pastile de potență și voi mai lua pentru că sunt soluția cea mai bună.

Mai ales pentru că iau des uPotent de la farmacie, care e o miere naturală pentru creșterea potenței. Nu mi-a dat dependență și nici nu am reacții adverse cu ea. În plus, m-am mai bazat și pe dotarea mea uneori. Iau produse de potență doar la nevoie.

Dar nu le-am luat de capul meu și îți recomand să mergi și tu la un control. Chiar dacă nu ai probleme cu potența, e bine să îți faci analize de potență sau analize de infertilitate. Și dacă te confrunți și tu cu probleme, întreabă medicul care sunt cele mai bune pastile de potență pe care poți să le iei. Spune-mi în comentarii ce ai încercat și a mers pentru tine.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *