Controlul erecției: ce faci când ai nevoie de ea și nu se scoală

Când Ela era însărcinată discuta cu toate prietenele despre cum e sarcina. Și povesteau mereu despre copii și ce e bine să faci. Se sfătuiau constant, iar Ela zicea că nu se sfiau să povestească nici despre sex. Însă noi bărbații nu vorbim așa deschis despre partide sau performanțe. Și cu siguranță nu vorbim despre disfuncții erectile sau cum să controlezi erecția.

Când eram tânăr auzeam des de la fete ideea că băieții povestesc despre cât și cum fac sex. Nu e adevărat. Cel puțin, nu în totalitate. Pentru că de multe ori, ești tentat să nu spui adevărul. Spui că o ai mai mare, că reziști mai mult la sex sau că ai încercat cine știe ce poziții sexuale.

Dar la vârsta asta, când ai și nevastă și copil, nu mai pui problema așa. Nu mai discuți despre viața sexuală și nu mai dai sau ceri sfaturi. Dar eu pentru asta sunt aici. Să te ajut și să te sfătuiesc. Așa că hai să povestim despre controlul erecției și ce experiențe am avut eu.

Menținerea erecției sau cum să o ții sculată

Din fericire, pe partea cu erecția stau chiar bine. În mod natural, ating erecții tari. Și nu am pățit de multe ori să nu se scoale penisul. Sau să mi se lase în timpul sexului. Problema la mine este ejacularea prematură. Dar uite care e secretul meu pentru a menține erecția.

Am învățat că până acum câțiva ani mă masturbam greșit. După, am folosit masturbarea ca tratament pentru ejacularea precoce. Și implicit, tratament pentru erecții de durată. Mi-am dat seama că masturbarea nu trebuie să fie doar un moment în care ți-o freci ca să îți dai repede drumul. De asta am folosit tehnica start-stop. Ca să mă bucur de senzație și să pot rezista mai mult în pat.

Un alt truc este vinul roșu pentru erecții tari. Eu nu sunt băutor și cred că exact ăsta e secretul. Să bei rar ca să aibă efect vinul. Eu și nevastă-mea mai bem uneori seara. Dar nu prea terminăm câte un pahar că deja avem alte treburi.

Ce să faci dacă se scoală când nu trebuie

Ei bine, aici e o situație mai delicată. Sigur ai pățit să ți se scoale în momente total nepotrivite. Fie ești în public, fie situația e de o natură deloc sexuală. Când eram în liceu, erau poante între noi, băieții. Se întâmpla unora să li se scoală când erau la tablă. Sau când erau în bancă și tocmai în momentul ăla trebuia să iasă la tablă.

Să vezi acolo rușine. Dar ce să-i faci? Așa e corpul. Și de multe ori pare că bărbatul și penisul său au vieți separate. Fiecare face ce și cum vrea. Bine, sunt metode de a scăpa de o erecție spontană. Iar faptul că ți se scoală fără să vrei nu înseamnă că ai comportament sexual compulsiv.

Așadar, devenise o regulă nescrisă că de la o vârstă îți iei blugi sau pantaloni cu buzunare adânci. Ca să îți încapă portofelul, cheile, telefonul și niște demnitate. Și pe atunci, telefoanele nu erau atât de mari ca acum. Ce vreau să spun e că noi ne mascam pe cât posibil erecția.

Dar dacă vrei să scapi de ea, te gândești la chestii nasoale. La o mâncare care nu îți place, la o întâmplare jenantă din copilărie. Orice care ar putea întrerupe secreția de hormoni sexuali, orice nu te excită.

Tratament pentru erecții tari și de durată

Știu că unii dintre voi căutați și tratamente pentru erecții tari. Și când spun tratament, mă refer mai degrabă la ceva care dă rezultate rapide. Și înțeleg perfect. Și eu am nevoie de rezultate rapide atunci când iau pastile pentru ejacularea prematură.

Și mereu am căutat ceva cu rezultate rapide și efecte secundare cât mai puține. Pentru că voiam să fac sex cât mai mult și să nu îmi fie rău după. Am avut câteva experiențe mai puțin plăcute cu unele pastile. Dar sigur tu vrei să știi care au fost cele mai bune pastile de potență. Așa că ți-am scris un top cu tot ce a funcționat foarte bine pentru mine.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *