Soluții practice pentru controlul ejaculării

Cred că ejacularea precoce este printre cele mai des întâlnite disfuncții erectile masculine. Controlul ejaculării devine astfel o tehnică dorită de majoritatea bărbaților. Chiar și atunci când nu ai neapărat o problemă ce ține de ejaculare, cu siguranță vrei să prelungești durata partidei.

Să fii tu sigur că partenera ta este satisfăcută și că tu ești cel mai tare bărbat din viața ei. Mie, de exemplu, îmi place să rezist mult și să am control asupra ejaculării pentru că vreau ca Ela să aibă mai multe orgasme înainte să îmi dau eu drumul. Cumva mă simt mai bine când știu că ea este cuprinsă de plăcere. Și cu cât se simte ea mai bine, cu atât crește și intensitatea orgasmului meu.

Așadar, care sunt soluțiile practice pentru care obții controlul ejaculării și combați simptomele ejaculării precoce?

Controlul ejaculării: ce este și cum poate fi atins

Controlul ejaculării există.

Știi momentul acela de excitare maximă? Senzația aceea care se revarsă în tot corpul tău, fix în momentul de dinaintea orgasmului? Ei bine, ce-ai zice dacă ai putea să amâni ejacularea în timp util pentru a prelungi actul sexual?

Știu. Sună bine. Cam prea bine să fie adevărat.

Dar este cu adevărat posibil.

Să știi că orgasmul și ejacularea sunt două procese separate. Se poate chiar să ai orgasm fără să ejaculezi. Nu recomand asta, pentru că nu este sănătos, dar se poate prin apăsarea unui punct localizat la baza penisului.

Dar să nu vorbim despre asta. Tu vrei să ajungi să controlezi ejacularea astfel încât ea să se întâmple când ai orgasm. Doar că vrei și să reziști mai mult când faci sex.

Poți obține acest control, însă prin câteva exerciții care te ajută și să combați ejacularea precoce.

Citește și despre anxietatea de performanță sau despre problemele psihologice cauzate de disfuncțiile erectile.

Soluții practice pentru controlul ejaculării

Ți-am mai vorbit despre tehnicile prin care reziști mai mult când faci sex.

Ideea e următoarea: trebuie să îți obișnuiești organismul să ejaculeze și să ajungă la orgasm atunci când tu decizi. Și poți controla momentul prin câteva exerciții foarte utile.

Așa cum am menționat deja, am scris ghiduri separate pentru fiecare tehnică. Nu le voi relua din nou aici. Îți recomand să le citești și să faci exercițiile în fiecare zi până când ajungi la rezultatele mult dorite.

Iată care sunt aceste tehnici pentru a rezista mai mult când faci sex:

Ceva care funcționează de fiecare dată când vrei să ai control total asupra ejaculării masculine

Alături de exercițiile de mai sus îți recomand și să ai grijă de stilul tău de viață. Vei rezista mai mult dacă vei consuma alimente afrodiziace. Dacă vei face sport și dacă te vei odihni bine noaptea. O viață sexuală activă și un libido crescut se obțin când elimini stresul și când ai o relație fericită.

Altfel, există și o soluție care funcționează de fiecare dată. Pe care să o aplici până când pui în aplicare toate exercițiile recomandate. Eu o folosesc chiar și acum, când trec prin momente mai proaste și când chiar vreau să mă simt bine alături de Ela.

Da, vorbesc despre suplimente naturale. Ți-am scris în diverse rânduri pe blog despre ele. Ai păreri despre uPotent, păreri despre Pops, păreri despre Tianli, păreri despre Maraton Forte ori păreri despre Natural Potent.

Și dacă vrei o listă cu cele mai bune pastile pentru potență, am scris și așa ceva cu ajutorul Elei. Altfel, dacă ai tu un exercițiu despre care nu am scris și știi sigur că funcționează, scrie-mi.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *