Despre Climax Control. Păreri tratament 30 zile

Eu cu Ela experimentăm. Ne place să ne bucurăm de momente frumoase și pasionale în dormitor, sub așternut, așa că încercăm diverse modalități de a ne crește performanța sexuală. Pentru mine, una dintre aceste metode este folosirea suplimentelor pentru potență, precum Climax Control. 

Potrivit distribuitorilor, produsul este menit să întârzie orgasmul, o afirmație îndrăzneață, având în vedere că ejacularea prematură este o situație frecvent întâlnită la bărbați. Probabil te-ai săturat să citești articole care-ți promit tratamente pentru ejaculare precoce.

De aceea, azi voi scrie câteva lucruri despre Climax Control și o să-ți spun ce a mers și ce n-a mers la mine după ce am luat tratamentul timp de 30 de zile.

Ce este Climax Control?

Ce este Climax Control

Climax Control este un supliment natural destinat bărbaților, conceput pentru întârzierea ejaculării în timpul raportului sexual (pentru amânarea orgasmului). Distribuitorii spun că suplimentul Climax Control prelungește copulația cu până la o jumătate de oră.

Ce ar mai fi de zis? Produsul conține 60 de tablete, se consumă pe cale orală și are efect cumulativ. Se administrează sub formă de tratament. Cura ține 30 de zile, iar rezultatele pot varia în funcție de răspunsul individual al organismului. 

Capsulele Climax Control conțin ingrediente naturale, precum L-arginină, Tribulus terrestris, semințe de in și afine, care lucrează împreună pentru a stimula dorința sexuală și pentru a îmbunătăți circulația sângelui către zona genitală.

Practic, prin circularea optimă a fluxului sanguin, aceste capsule contribuie la obținerea unei erecții mai ferme și la restabilirea încrederii în sine a bărbatului.

Ai zice că produsul pare să fie perfect pentru nopțile fierbinți. Nu știu ce să zic. Motivul pentru care am decis să îl încerc a fost pentru a mă asigura că soția mea să aibă orgasm înaintea mea. De-asta mi-am propus să iau Climax Control și să văd ce-mi face. Însă rezultatele nu m-au dat pe spate.

Climax Control – recenzii pe internet

Am căuta despre Climax Control pe forumuri și părerile nu erau cine știe ce. În afară de comentariile care spuneau că a fost un produs bun și i-au dat 4 stele cu una sau două explicații, erau și alți utilizatori care detaliau puțin experiența lor. 

Din păcate, niciunul dintre ei nu zice că produsul întârzie orgasmul.

Păreri Climax Control – ce impresii avem noi

Păreri Climax Control – ce impresii avem noi

O cutie de Climax Control te ține cam 30 zile, cu o pastilă pe zi luată, și rezultatele încep să se vadă din a 15-a zi, cel puțin așa zic consumatorii care au dat recenzii bune. Cică ajută potența la bărbați. Deși l-am luat 30 de zile, eu am alte opinii.

Înainte să citești mai departe, precizez că eu am 44 de ani, sunt nefumător și parțial sedentar (noroc că mă mai pune Ela să fac mișcare). Nu am boli cronice, nu prea iau tratamente și consum ocazional alcool. Am respectat prospectul când am luat Climax Control și iată ce efecte a avut asupra mea.

Așa cum spuneam, l-am luat 30 zile și mă gândeam că într-o lună de administrare o să mă facă să explodez de energie și să o duc pe nevastă-mea pe noi culmi de fericire. Însă nu a fost chiar așa.

E adevărat, în timpul tratamentului, am început să am o erecție mai bună, dar nu la fel de tare ca și produsele naturale cu efect în 30-120 minute.

După 15 zile de tratament, erecția a venit, ceva mai tare ca de obicei. Îmi simțeam penisul ferm și cald. Ela a fost impresionată, și am început să o facem mai des. Însă, erecția nu s-a păstrat.

Apropo de ejaculare, aici ar fi trebuit să fie punctul forte la Climax Control. Mă gândeam că o să ne-o tragem măcar o oră și că Ela ar termina, desigur, înaintea mea. Dar n-a fost așa. 

Primele partide au durat cam 25 de minute, mult mai mult ca de obicei. Cred că efectul de întârziere a ejaculării a fost din cauză că aveam erecția mai tare și mai fermă. Ce să fac dacă sunt înnebunit după Ela? Însă, când mi-a venit, mi-a venit.

Compoziție și administrare Climax Control

Potrivit prospectului, Climax Control trebuie administrat zilnic, preferabil după micul dejun sau cină, pe cale orală. Se recomandă utilizarea a unei singure capsule pe zi. 

Administrare

În anumite situații, cu aproximativ 2 ore înainte de un act sexual planificat, se poate lua și a doua capsulă. În celelalte zile, se recomandă administrarea suplimentului doar dimineața și seara. Un pachet conține 60 de capsule, suficiente pentru jumătate de lună.

Ingrediente

Climax Control are 9 extracte de plante și 3 substanțe active, iar acestea sunt:

 • L-carnitina
 • L-arginină
 • L-Lizina HCl mono
 • Semințe de in 
 • Semințe de afine
 • Oxid de zinc
 • Tribulus terrestris
 • Rădăcina de lemn-dulce
 • Celuloza microcristalină
 • Stearat de magneziu 
 • Siliciu coloidal

Cât despre cele 3 substanțe active, iată ce am aflat:

 • Celuloza microcristalină se obține din fibre vegetale și se zice că îmbunătățește absorbția acizilor grași din alimente. 
 • Siliciul coloidal este un micro lichid care ajută la sănătatea sistemului cardiovascular. 
 • Stearatul de magneziu nu are nici o treabă cu magneziul în sine. Este doar un lubrifiant, o substanță rezultată din combinația unui ion de magneziu cu acid stearic. Literatura de specialitate spune că stearatul de magneziu ar putea inhiba rata de absorbție a suplimentelor naturale. 

Înlocuitor Climax Control

Hai să descoperi dacă produsul e inclus în topul cu cele mai bune pastile potență. Sigur, mă refer la un clasament personal ce l-am făcut împreună cu Ela, ca să avem și noi o listă cu suplimente care au mers și la care ne putem întoarce oricând. 

În concluzie, Climax Control nu este ideal dacă vrei rezultate clare și cât mai repede.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *