Clasament cele mai bune pastile pentru potență

După ce am tot scris pe blogul nostru articole cu și despre pastile pentru potență, atât eu cât și Ela am primit multe comentarii din partea voastră. Bărbați, femei sau chiar cupluri ne-au împărtășit din experiența personală fie cu suplimentele care susțin o viață sexuală activă și normală, fie cu diverse disfuncții erectile care au dus la probleme de cuplu sau de încredere.

Ei bine, ne-am gândit să strângem toate materialele la un loc. Să îți oferim informațiile de care ai nevoie într-un articol ceva mai lung, dar care să conțină păreri despre cele mai bune pastile pentru potență. Ne-am decis să îl numim simplu: clasament sau top cu cele mai bune pastile potență pe care să le folosească bărbații.

Nu sunt doar recomandări pentru a trata probleme cu potența, erecția sau cu ejacularea. Sunt suplimente naturale care îți oferă un plus de încredere și care mai iau din presiunea pe care o resimți atunci când nu ești sigur pe tine. Pe mine, de exemplu, cele mai bune pastile pentru potență mă ajută să elimin anxietatea de performanță sau să combat problemele psihologice specifice bărbaților atunci când vine vorba despre sex.

Ți le recomand în special atunci când nu ești implicat într-o relație. Când nu poți vorbi deschis despre problemele tale. Eu recunosc, Ela m-a ajutat foarte mult atât să accept anumite probleme de încredere pe care le aveam, dar și să le depășesc. Fără ea probabil încă eram în depresie și încă priveam cu teamă orice oportunitate de a ajunge în dormitor.

Așadar, clasamentul nostru? Iată-l în continuare:

Cele mai bune pastile pentru potență și nu numai

Înainte de a citi topul nostru de pastile potență, amintește-ți un lucru: fiecare persoană e unică, așa cum fiecare problemă sau disfuncție erectile e unică. Un bărbat poate avea ejaculare precoce pentru că nu se masturbează corect. Altul poate experimente ejacularea prematură pentru că își face prea multe griji. La fel se întâmplă, de exemplu, și cu pierderea erecției. Cauzele sunt diverse.

Ceea ce vreau să spun este că trebuie să citești recomandările noastre dar să alegi în funcție de problema ta. Oricum ar fi, testează și vezi ce funcționează cel mai bine pentru tine. Desigur, dacă problemele tale sunt ceva mai acute și chiar nu poți scăpa de stres, poate ar fi bine să ceri și părerea medicului urolog. Și el îți poate recomanda cele mai bune pastile pentru potență naturale sau medicamente.

Iată ce funcționează sau a funcționat bine pentru mine și Ela. O voi include mereu și pe ea, chiar dacă produsele sunt pentru bărbați. Fac asta pentru că sexul nu este doar despre noi. Plăcerea din dormitor o implică, desigur, și pe partenera noastră.

pareri recenzii upotent

#1 uPotent: cel mai bun supliment pentru erecție și ejaculare precoce

Notă acordată: 9,5 / 10

Când vreau să rezist mult și să-mi controlez ejacularea folosesc uPotent. Este o miere pentru potență, deci nu-i chiar tradiționala pastilă, așa cum se întâmplă în cazul Pops sau Maraton Forte, spre exemplu.

Recomand uPotent atunci când ai probleme cu ejacularea și erecția. Mierea cu plante afrodiziace e mai bună din acest punct de vedere.

Altfel, cu uPotent n-am avut efecte adverse. E un produs 100% natural cu o administrare ușoară. Fiind miere pentru potență, nu ai nevoie de apă. Doar deschizi plicul și consumi conținutul plăcut la gust.

uPotent se ia doar cu 20, 30 de minute înainte de sex. Efectele sunt rapide, erecția este tare și de lungă durată. Chiar se simte efectul pe ejaculare chiar și pentru momentele în care ai nevoie de mai multe numere. Nu mi-am pierdut erecția nici după ejaculare, cred că 4 ore am avut penisul tare aproape în continuu. Cel mult, când eram epuizat de la două ejaculări, am avut o semi-erecție, însă libido suficient cât să vreau mai mult. Să îi cer soției încă o tură până când am epuizat-o și pe ea.

uPotent e partenerul meu de încredere atunci când sunt obosit, stresat sau când vrem să încercăm lucruri noi în dormitor. Să rezist mai mult, cât să ne bucurăm de fiecare senzație. Apropo, din farmacie l-am cumpărat.

Tabelul e explicat în articolul cu păreri uPotent. Îl poți citi pentru și mai multe detalii.

pareri toot up pastile potenta

#2 Toot Up pastile

Notă acordată: 7 / 10

Am luat Toot Up pastile și fiole pentru potență și am rămas plăcut impresionat. Și eu, și Ela. Faza e că pastilele sunt ceva mai tari ca fiolele, și erecția a fost foarte mișto deși s-a lăsat așteptată. Mi-a luat 45 de minute să simt efectul pastilei, nu 30 cum scria pe prospect, însă m-a ținut partida de sex aproape de 2 ore, cu o ejaculare la mijloc. Am făcut-o în mai multe poziții, i-am făcut sex oral neveste-mii înainte să începem și preludiul, vreau să zic că nu s-a adăugat la aceste ore.

Per total, recomand Toot Up pastile dar și fiole. Cu toate astea, la pastile am avut ceva efect resimțit și a doua zi. Erecții tari, poftă de sex toată ziua și o energie plăcută simțită în corp. În schimb, pe partea cu ejacularea deloc nu m-a ajutat, cât am rezistat a fost meritul meu și am fost chiar erou. Cel mai probabil, erecția și-a spus cuvântul, în sensul că era atât de tare penisul încât aproape că nu mai simțeam plăcere la un moment dat, simțeam doar că mă mișc, ca la un dans. A fost și pentru că Ela era foarte excitată și umedă, și deschisă pentru mine, așa cum se întâmplă de obicei când are orgasme intense.

Toot Up pastile se numără în topul cu cele mai bune pastile potență în cazul meu și al Elei pentru că ne-am simțit foarte bine folosindu-le. Probabil dacă mai voiam să facem copii, nu foloseam prezervativ, pentru că fix pe partea asta nu au ajutat: la controlul ejaculării. Cu toate astea, sunt superioare altor pastile ce le-am testat și nici măcar cu erecția nu și-au făcut treaba. Citește mai multe în articolul păreri Toot Up despre experiența noastră cu fiole și pastile. Iar ca să vezi treaba cu efectele secundare, să știi că lucrurile stau destul de bine la acest capitol. Citește și reacții adverse Toot Up.

pareri si recenzii tianli

#3 Tianli și Natural Potent: fiole pentru potență

Notă acordată pentru Tianli fiole: 6 / 10
Notă acordată pentru Natural Potent fiole: 6 / 10

Tianli e un produs vechi pe piața pastilelor pentru potență de la noi. Din nou, nu-i chiar în categoria clasică de cele mai bune pastile pentru potență, fiind o fiolă de această dată.

De ce am inclus aici și Natural Potent? Pentru că sunt foarte similare. Aș putea chiar spune că Tinali e același lucru cu Natural Potent. Poate vrei să verifici prospectul Tianli.

Administrare se face la fel pentru ambele produse: cu cel puțin o oră înainte de sex, dar pe stomacul gol. Gol de vreo 4 ore deja, ceea ce înseamnă că vei sta flămând pentru cel puțin 5 sau 6 ore în total (4 ore înainte de administrare, o oră după și încă o oră partida de sex – aici variază, desigur, de la caz la caz).

Tianli și Natural Potent nu sunt în fruntea clasamentului dintr-un motiv destul de simplu: nu au același efect de fiecare dată. Iar asta înseamnă că nu ești 100% liniștit atunci când iei fiola pentru potență. Plus că, administrarea e mai anevoiasă și, personal, am avut reacții adverse cu Tianli și efecte adverse cu Natural Potent.

Oricum, recenziile complete cu produsele le găsești tot pe blog. Din acest punct de vedere poți citi păreri Tianli și păreri Natural Potent. Cred că sunt cele mai eficiente fiole pentru potență, pentru mine cel puțin, din cele pe care le găsesc acum pe piață.

Maraton Forte dependenta

#4 Maraton Forte: administrare cu două pastile pentru potență

Notă acordată: 6 / 10

Maraton Forte a fost, pentru mult timp, în fruntea oricărui top al pastilelor pentru potență. Asta și pentru că a apărut când nu prea erau alternative naturale la medicamentele care folosesc compuși chimici.

Da, și Maraton Forte e de ceva timp printre noi. E și el natural și, de data asta, chiar e vorba despre pastile pentru potență și nu fiole sau miere.

Însă, așa cum se întâmplă cu Tianli dar și alte pastile potență, Maraton Forte a suferit modificări. Și, în prezent, eu simt că nu mai e un produs de calitate înaltă. Funcționează, însă nu chiar tot timpul. Pentru mine asta înseamnă o mică îndoială în suflet. Plec la drum cu mici rețineri și prefer să aleg un produs care să îți dea siguranță totală.

Plus că, Maraton Forte e o pastilă mare. Și se recomandă să iei două pastile, nu una. Ai nevoie de multă apă și de un stomac tare pentru că și în cazul acesta vei experimenta foamea pentru câteva ore bune.

Și de aceea apar numeroase reacții adverse cu Maraton Forte. La mine au fost totuși bine, am avut doar ceva dureri de cap și palpitații, însă nimic serios.

Dacă îți vorbeam despre el acum 4, 5 ani, sigur îl menționam la începutul topului meu cu cele mai bune pastile pentru potență. Așa, a căzut destul de mult în preferințele mele și aș recomanda oricui ceva mai bun decât Maraton, Tianli sau Natural Potent.

Cât despre experiența mea în detaliu, cum te-am obișnuit deja, o găsești în articolul cu păreri Maraton Forte.

Cele mai bune medicamente pentru potență

Tot ce am discutat până acum sunt suplimente naturale pentru potență. Produsele conțin extracte din plante afrodisiace, ceea ce înseamnă că nu sunt periculoase. Cresc libidoul la bărbați și susțin o viață sexuală activă indiferent de vârstă sau probleme cu erecția, potența sau ejacularea.

Dar, dacă problemele sunt acute și duc spre impotență sau alte afecțiuni asociate, ai nevoie de medicamente.

Adică de produse mai puternice, pe bază de compuși chimici, sau substanțe active așa cum sunt Sidenafilul sau Tadalafilul.

Mare atenție însă cu cele mai bune medicamente pentru potență: pot da reacții adverse severe și au o mulțime de contraindicații. Și de aceea le poți cumpăra doar cu o prescripție de la medic. Eu îți recomand cu tărie să nu apelezi la produse contrafăcute pentru că riști să îți pui în pericol sănătatea.

Așa că, prima dată mergi la doctor și după la farmacie.

Care-s cele mai bune medicamente pentru potență? Cam două îmi vin în minte și sunt și cele mai populare. Așa că, citește păreri Cialis sau păreri Viagra.

Cele mai bune pastile pentru potență în farmacii

Atât pastilele sau suplimentele naturale pentru potență cât și medicamentele se pot găsi în farmacii. Așa că, cele mai bune pastile pentru potență în farmacii sunt cam toate. uPotent, spre exemplu, este primul din clasamentul meu, însă nu e pastilă, ci e un stimulent pe bază de miere și plante afrodiziace. Unde mai pui că este avizat de către Ministerul Sănătății și că se găsește în farmacii?

Alimente vasodilatatoare pentru erectii tari
Pastile pentru potență – suplimente alimentare pentru potența la bărbați

Pastile potență forum și păreri

Această secțiune este un disclaimer. Nici eu, nici Ela, nu suntem medici, avizați să îți facem recomandări de specialitate. Rolul nostru este doar să împărtășim din experiențele personale ce le-am avut în dormitor. De-asta vrem să folosim blogul nostru și ca un forum pentru pastile potență și păreri din experiența utilizatorilor. Scriem păreri despre pastile pentru potență, respectiv citim și ținem cont de recenziile de pe forum pastile potență.

Dacă ai probleme medicale ce necesită tratament, sugestia noastră este să mergi la un specialist. Medicul de familie, respectiv medicul urolog, sunt cei mai în măsură să te îndrume. Noi vorbim strict din experiența noastră și, cum ziceam la început, pastilele pentru potență pot funcționa diferit la fiecare om, în funcție de organismul său.

Recomandări pastile potență

Recomandarea mea și a Elei este: stai liniștit. Oricât de grele ți s-ar părea momentele prin care treci în prezent, există soluții. Tocmai de aceea am făcut clasamentul cu cele mai bune pastile potență.

În plus, ai soluții și în ceea ce privește stilul tău de viață. De exemplu, știai că modul în care respiri atunci când faci sex îți influențează în mod decisiv erecția, potența și ejacularea? La fel se întâmplă și cu mușchii pelvieni sau cu obiceiurile tale mai puțin fericite în ceea ce privește masturbarea.

Așadar, o mică schimbare a stilului de viață, alături de câteva suplimente naturale pentru potență te pot scăpa de probleme și de anxietatea care te duce spre depresie.

Ține capul sus și scrie-ne dacă crezi că te putem ajuta. Sau, spune-ne în comentarii părerea ta cu produsele din lista noastră. Dacă ne faci cunoscute pastile noi pentru potență eu vreau să le încerc. Dacă sunt bune, le voi include în topul nostru.

Articole recomandate

28 comentarii la acest articol

  Salutare! Fain top! Vă felicit, nu mai stiu cupluri asa ca voi care sa scrie despre ce pastile pentru potenta au incercat. Bravo vouă! Cred ca o sa incerc si eu cateva din recomandarile voastre… 🙂

  Salut, Vali și Ela! Eu am luat mierea uPotent și mi s-a părut destul de tare, am trecut la jumătate de plic. Prima oară când am luat un plic întreg nu mai scăpam de erecție! A fost nebunie totală. Obosise nevastă-mea și nu mai aveam ce face cu atâta erecție, când zic povestea asta prietenilor mereu râdem de situație, dar altfel n-am avut alte neplăceri. Așa că recomand celor care au mai pățit ca mine să ia jumate de plic, cu atât mai mult produsul ăsta își merită banii. Altfel, cu Maraton Forte nu am fost satisfăcut, iar celelalte nu am încercat și nici nu mă tentează. BAftă!

  Salut, Aurel! Mulțumim de vizită. Ne bucurăm că te-a ajutat mierea uPotent, și pentru noi sexul e mult mai mișto de când am descoperit-o. Suntem ok și cu celelalte produse, desigur, ce le-am inclus în top, însă ce e fain la mierea asta e că nu e invazivă, e ca o gustare bună să zic așa, înainte de sex. Fără restricții prea mari. E bine că ne-ai zis de partea cu jumătate de plic. La mine n-a fost nevoie să iau așa, un plic a fost suficient, mi-e că dacă aș lua mai puțin poate aș reduce efectul. Dar fiecare organism e diferit și atunci e firesc să fie așa. Mulțumim de vizită și te mai așteptăm!

  Și ai rămas fidel la mierea uPotent? Eu acum am sa iau prima data (nu am probleme) dar vreau sa o dau gata pe soția! Am luat maraton…s-ar putea sa nu fie ok???

  Va urmaresc blogul de cateva luni bune si acum e prima oara cand va scriu. Felicitari pentru munca voastra. Am incercat upoten si vreau sa spun ca am avut o experienta wow. Stiu ca sunt pastile pentru potenta, insa cred ca sunt mai bune plicurile cu mix de plante decat pastilele. Am avut o erectie mai tare ca de obicei si vreau sa spun ca imi dau drumul in mod normal in cateva minute. Acum am depășit orice asteptare cu iubita. Va salut!

  Eu iau upotent si stiu ca nu face parte din categoria pastile potenta insa mi-a dat o erectie de zile mari. Experienta a fost foarte misto ca m-a ajutat sa am orgasm mai intens si am ejaculat dupa ce partenera a avut deja doua orgasme. Mai luasem Maraton Forte din farmacii in trecut, dar nu a fost la fel, upotent mi s-a parut net superior. Mulțumesc pt recomandări!

  Bună Ela și Vali,
  Mulțumim pentru clasament, foarte bun și util.
  Însă vin cu o întrebare : uPotent si/sau Pops pot fi luate și de către femei?
  Ar fi interesant, pe viitor, poate și o rubrică/clasament cu stimulente sexuale pt femei.
  Momentan am încercat doar Ladies Dream-ul și nu pot să zic că a fost wow pt mine. Doar mi-a crescut puțin tensiunea, mi-a dat o stare de căldură în corp și insomnie toată noaptea , ca după ce as fi băut 3 cafele strong :))

  Bună Hellen!
  Ne bucurăm că ne urmărești și că sfaturile noastre te ajută.
  Atât uPotent, cât și Pops sunt destinate exclusiv bărbaților și nu au efect asupra femeilor. Recunosc, nu m-am interesat de suplimentele pentru femei, însă voi face câteva săpături și revin cu un articol despre asta 🙂
  Totuși, dacă vrei să crești apetitul sexual, îți recomand să consumi alimente cu efect afrodiziac. Cu siguranță nu vei avea reacții adverse nedorite.
  Pupici!

  Salut Vali si Ela! Va urmaresc de ceva timp si imi place ce scrieti. Imi place ca Ela e cea tehnica, cu prospectele, iar Vali e cu experientele pe propria piele. Formati un cuplu super! Sunt medic internist si recunosc ca uneori ce am vazut la viata mea mi-a dat de furca in pat cu sotia. Asa ca am luat upotent si confirm si eu ca e un supliment facut cum trebuie. Nu-ti provoaca reactii adverse sau stari de rau in organism, daca iei cu moderatie, si te ajuta sa prelungesti partidele de sex asa cum nu ai putea cu fortele proprii mai ales la 51 de ani cat am eu. Mult succes in continuare, Dobre Paul

  salut salut! Eu am folosit upotent si m-a surprins. M-a tinut cateva ore bune erectia, fix cat a fost nevoie ca sa imi epuizez in mod placut partenera :)) nu am facut mare lucru, am luat un plic, nu m-am gandit cate ore au trecut de la ultima masa si pac in 20 minute aveam penisul bombă. Ce sa zic, recomand upotent e mai presus de alte suplimente pentru potenta

  si eu recomand din pastile de potenta upotent. Stiu ca nu e pastila ci miere dar iti faci treaba cu el, erectia vine mai tare ca de obicei chiar daca te masturbezi chiar daca faci sex cu o gagica. Am incercat tianli si maraton dar nu se compara cu efectele de la upotent. recomand

  știu că nu e pastilă potență dar la mine upotent a funcționat. Recomand acest produs pentru că îmi dă energia de care am nevoie să duc mai departe două acte sexuale consecutive. Menționez că am 60 de ani dar sunt sănătos nu am probleme cardiace și iau de câteva luni upotent cu efectul dorit. Mă bucur să văd că și la alții a mers. Sănătate tuturor

  Salut.
  Dupa utilizare de cateva luni de Tianli, Upotent si Dragon Power (toate foarte bune) actul sexual dureaza 45 de min si fara suplimente ceea ce uneori este obositor si deranjant.
  Ceva idei sa pot termina mai repede?

  Mersi.

  Salutare,
  Tavi, eu zic că e o chestiune psihologică. Sincer te invidiez că ține așa mult treaba la tine. Sunt bune produsele ce le-ai încercat și înseamnă că te-au ajutat să capeți încredere destul de mare în tine cât să reziști atâta în pat. Eu zic să te bucuri de asta cât mai poți, că în timp, durata actului sexual va scădea, mai ales dacă trece o perioadă lungă fără să iei produse de potență.

  Foarte bun site-ul, îmi place că scrieți corect și pe subiecte bine alese. Minunate experiențele și colaborarea în cuplul vostru. super frumos tehnic site-ul, felicitări pentru tot, mulțumiri pentru conținut!

  Mulțumim mult pentru aprecieri, Andrei! Contează mult pentru noi, de asta și mergem înainte, nu facem publicitate la ceva, nu facem bani din site, e doar o pasiune care ne relaxează să mai scriem din când în când. Te mai așteptăm să ne citești experiențele. La mulți ani cu ocazia zilei de astăzi 🙂

  Salut. Spune-mi, te rog, ce exerciții folosești pentru tarzierea ejaculării? Nu am probleme cu erecția, doar cu durata actului sexual. Mulțumesc.

  Salutare! Interesant blogul vostru, felicitari! Eu – 55, el – 63, cu ceva probleme de sanatate: hipertensiune, diabet tip 2 si hipertensiune – toate tinute sub tratament, analize la timp , relativ bune. Ceva probleme cu ochi, glaucom . Eu – recunosc ca din vari motive nu am chef de sex. Pe bune… simulez de cele mai multe ori, Nu am explicatii, varsta, job stresant, copil adolescent, bla, bla….. Sotul, dimpotriva. Ar vrea sex all the time !!! Erectia exista, dar nu finalizeaza, nu prea poate ejacula ,dar nu recunoaste asta. Plus ca nici eu nu prea il ajut cu nimic, recunosc. In trecut a mai cochetat cu Maraton, dar atunic era sanatos, sa zic asa. Acum, si-a luat iar. M am suparat, nu sunt de acord cu ele , le vad periculoase avand in vedere problemele de sanatate. Pe prospect e mentionat> A nu se administra daca aveti afectiuni cardiace grave, sau daca efortul fizic este contraindicat.
  Ce alta solutie ar fi indicata? Multumesc, O seara buna!

  Salutări din partea noastră, Carmen!

  Ne bucurăm că ești alături de noi. Am povestit aici pe blog despre erecția fără ejaculare: https://subasternut.ro/lipsa-ejaculare/
  Se pare că soțul tău nu poate ejacula din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Ar fi indicat să discutați cu medicul vostru despre asta, ca să nu apară alte probleme.
  Cât despre libidoul tău scăzut, poți încerca să practici yoga ocazional și să consumi alimente cu efect afrodiziac. Să știi să și stresul e un factor care scade libidoul.

  Sănătate multă și să ne auzim cu bine!

  am 58 ani, am bypass coronarian. viata sexuala e ciudata. am apetit urias insa erectia puternica e rara, destul de slaba. medic nu am, am intrebat pe unii care nu spun nimic…are contraindicatii upotent in cazul meu?

  Bună ziua! Orice supliment pentru potență poate prezenta risc pentru persoanele cu afecțiuni cardiace. De aceea, pentru a fi sigur, în opinia mea, mai bine nu folosiți astfel de stimulente, și în schimb orientați-vă către un stil de viață echilibrat, sănătos, mișcare zilnică, alimentație. Însă, dacă un medic cardiolog vă poate confirma că produse precum uPotent nu prezintă risc pentru dumneavoastră, atunci sfatul meu este să încercați doar jumătate de plic. uPotent are o concentrație mare de ingrediente afrodiziace și din acest motiv este mai sigur dacă luați doar jumătate, cu 30-40 minute înaintea actului sexual. Multă sănătate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *