Ceaiul de tei și cum influențează libidoul bărbaților

Bună, dragilor! Ela aici. Serile trecute am avut niște stări de stres și încercam să fac ceva să mă calmez. Starea nu avea legătură cu Vali, pentru că nu ne certăm des. Dar el a fost cel care mi-a recomandat o cană de ceai de tei. Și din una în alta, a ajuns să îmi spună că ceaiul de tei ar da impotență.

Mi-am zis „Asta-i culmea”. Și bineînțeles că m-am pus să citesc despre treaba asta ca să văd dacă e sau nu cum zicea soțul meu. Trebuie să recunosc faptul că mi-a venit greu să cred și am stat destul să tot cercetez.

Hai să vedem ce am găsit eu despre ceaiul de tei și potența la bărbați.

Ce efecte are ceaiul de tei pentru organism?

Știam și eu de mică, de la mama mea, că ceaiul de tei e foarte bun cam pentru orice. Și țin minte că îmi făcea o cană cu ceai atunci când eram răcită. Motiv pentru care îi fac și eu fiului nostru cât are câte o perioadă de răceală.

Teiul e foarte bun pentru relaxare. De asta mi-a și făcut Vali ceai în serile trecute. Fie că e vorba de stres, anxietate, insomnii, toate pot fi ameliorate cu un ceai de tei. În plus, infuzia pe bază de tei e bună și pentru circulația sângelui și are beneficii chiar și asupra stomacului.

Afectează ceaiul de tei potența?

M-am întrebat și eu dacă ceaiul de tei afectează potența. Și mă gândeam că eu îi dau ceai de tei băiatului nostru. Mă gândeam că nu aș vrea ca în câțiva ani să aibă probleme legate de potență din cauza mea.

L-am întrebat mai multe și pe Vali legat de aspectul ăsta și mi-a spus că știa ceva de la tatăl lui. Cum că în armată, se dădea ceai de tei bărbaților pentru ca ei să aibă libidoul scăzut. Ei bine, în ceai se mai punea și un pic de bromură, dar se pare că partea asta a fost omisă în timp.

Și pentru că bărbații din armată nu mai erau cu gândul la sex, s-a dus vorba cum că teiul te face impotent. Ceea ce nu este adevărat. Te ajută, de exemplu, să te relaxezi atunci când ai anxietate sexuală.

Tratament naturist cu ceai de tei: merită?

Nu aș zice că ceaiul de tei este extraordinar pentru creșterea potenței masculine, dar nu îți face rău atât timp cât nu exagerezi cu el. Dar asta e valabilă la orice. În schimb, poți încerca să adaugi, ocazional, la mesele tale cu alimente bune pentru potență și câte o cană de ceai de tei ca să fii mai relaxat.

Dar dacă vrei ceva care să te ajute la sex, Vali îți recomandă să vezi care sunt cele mai bune pastile pentru potență și să vorbești cu medicul androlog despre ce ai putea să iei tu în cazul în care simți că ai avea nevoie de sfatul unui doctor.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *