Ceaiuri pentru potență și ce efect au plantele asupra disfuncțiilor erectile

Dragilor, eu mă știu mare băutoare de ceai. Și îmi place să consum regulat pentru că nu ai decât beneficii de pe urma lui. Nu am o preferință anume, ci urmez anumite cure ca să am parte de rezultatele dorite. De exemplu, un timp am consumat ceaiuri din plante cu efect pentru slăbit, așa cum Vali consumă ceaiuri pentru potență. 

În funcție de ceea ce vreau, mă documentez despre ceaiurile pe care să le consum. Și uite așa am găsit și pentru Vali o listă de plante pe care să le bage în oală și să facă ceai pentru creșterea potenței.

Dar hai să ne înțelegem. Ceaiurile pentru potență nu au efecte așa rapide precum suplimentele pentru potență. Pentru rezultate trebuie să faci cură timp de câteva luni. 

Uite ce fel de ceaiuri poți prepara și cam la ce te ajută fiecare în parte.

Cele mai bune ceaiuri pentru potență

Când i-am zis lui Vali de ceaiurile pentru potență a fost deschis să încerce și i-am explicat că va trebui să țină o cură ca să se vadă rezultatele. Ar fi vrut el să aibă erecție după o gură de ceai, dar ce să vezi? Nu așa funcționează. Sunt un fel de vitamine naturale pentru creșterea libidoului.

Înapoi la ceaiurile de potență. Deci care sunt cele mai bune? Vorbim aici despre o listă de ceaiuri din plante care se regăsesc adesea în pastilele pentru potență masculină. 

  1. Ceai din frunze de țelină. Țelina este un aliment care conține substanța numită androsteron ce se regăsește în organismul bărbaților. Practic, consumul de țelină stimulează organismul să producă acest hormon, dar și testosteronul. Citește mai multe despre beneficiile plantei de țelină pentru potență.
  2. Ceaiul de năpraznic. Denumirea e amuzantă, dar are efecte asupra intensității orgasmului și a creșterii libidoului. E bun atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
  3. Ceai de lemn dulce. Acesta ajută la echilibrarea hormonală și implicit, la creșterea apetitului sexual. În urma consumului, ai parte de energie numai bună pentru o partidă sau două.
  4. Ceai de ginseng indian. Are, în principal, afecte asupra anxietății, dar și asupra libidoului. O cură cu ceai de ginseng te poate ajuta la ameliorarea anxietății sexuale.
  5. Ceai cu Goji. Fructele Goji au efect asupra întârzierii ejaculării și asupra reducerii oboselii. De exemplu, prospectul Toot-Up fiole indică fructe Goji în compoziție.

Citește despre alte leacuri populare pentru potență și vezi ce mai poți încerca.

Au ceaiurile pentru potență reacții adverse?

În mod normal, ceaiurile pe care ți le-am enumerat mai sus nu au efecte adverse. Ce puțin, nu precum reacțiile adverse Viagra sau reacțiile adverse Stud 100.

Cu toate acestea, excesul de ceai pentru erecție poate provoca dureri de cap, arsuri la stomac, iar în unele cazuri insomnie. Iar dacă ți se pare că experimentezi așa ceva, rărește doza sau întrerupe cura pentru o perioadă. Și să știi că poți consulta medicul urolog în privința asta. Vali a discutat cu medicul urolog și i-a explicat mai bine cum ar trebui să țină cura cu ceai pentru potență.

Aș mai adăuga și alergii sau intoleranțe pe lista reacțiilor adverse și a contraindicațiilor. Dacă știi că ai alergie la vreo plantă, înlocuiește cu alt tip de ceai.

Alternative pentru rezultate rapide în creșterea potenței

Oricât și-ar dori Vali sau orice alt bărbat să aibă erecție tare și să își dea drumul mai greu doar cu o cană de ceai, dragilor, nu se poate. De aceea există pe piață o mulțime de suplimente și pastile pentru potență. Și dacă ai urmărit și tu pe prospecte, ai văzut că produsele naturale au tot felul de plante în compoziție.

Între timp, vezi ce plante sunt în prospectul uPotent sau prospectul Pops.

Așadar, ca alternative pentru potență îți sugerez să iei în considerare suplimentele naturale, în funcție de problemele pe care le le întâmpini. Sau mai bine citește ce am adăugat eu și soțul meu în clasamentul cu cele mai bune pastile pentru potență. Poate te ajută să alegi suplimentele potrivite pentru tine.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *