Ce pastile de potență se găsesc în farmacii

Când vine vorba de cele mai eficiente pastile pentru potență, mulți bărbați se confruntă cu incertitudinea alegerii corecte. Achiziționarea produselor potrivite poate fi o provocare: ce pastilă să alegi, cu ce ingrediente, de la ce producător și, mai ales, ce pastile de potență se găsesc în farmacii.

Fiind stimulente pe bază de plante, cele mai multe din aceste pastile pentru potență nu sunt considerate medicamente ci suplimente. Cu alte cuvinte, nu conțin substanțe create în laborator, bazate pe compuși chimici care ar putea provoca reacții adverse. Există anumite suplimentele naturale care pot fi cumpărate de la producător, online sau, după cum probabil că ai observat, direct de la farmacia din colț.

Suplimente sau medicamente: ce aleg eu

Suplimente sau medicamente ce aleg eu. ce pastile se găsesc în farmacii

Una dintre cele mai mari preocupări când bărbații apelează la medicamentație se referă la posibilitatea de a lua medicamente care nu sunt prea prietenoase cu corpul și oferă efecte secundare. Printre acestea se numără dureri de cap, greață, vedere încețoșată, amețeli și riscuri mai grave pentru cei cu anumite afecțiuni medicale. Din păcate, sunt multe medicamente care conțin substanțe active și oferă aceste reacții, mi-aduc aminte de experiența mea cu Cialis – Tadalafil. Țin minte că parcă mă trezeam mahmur în fiecare zi. Ca să nu mai zic de durerile de cap și senzațiile de disconfort din zona pieptului.

Oricum, eu prefer suplimentele naturiste pentru potență. Aceste alternative non-invazive sunt create din ingrediente naturale, selectate cu atenție pentru a susține sănătatea sexuală masculină. Spre deosebire de pastilele tradiționale, ele abordează holistic factorii declanșatori ai disfuncției erectile, inclusiv stimularea fluxului sanguin și susținerea sistemului cardiovascular.

Ce pastile de potență se găsesc în farmacii?

Există multe pastile destinate bărbaților care pot fi achiziționate din magazine online sau de pe site-ul producătorului, însă cele mai eficiente sunt disponibile și în farmacii.

În cazul în care vrei să cumperi pastile de potență, e bine să cauți mai multe recenzii pe net, și apoi să te consulți cu farmacistul. Acesta îți poate recomanda un produs care să se potrivească nevoilor tale și care să nu interacționeze cu alte tratamente pe care le iei.

Pe lângă clasamentul meu cu cele mai bune pastile pentru potență, am mai făcut o listă cu pastilele de potență acreditate de Ministerul Sănătății care să se găsească în farmacii.

Iată, așadar, ce pastile de potență se găsesc în farmacii și merită încercate:

 #1 Pops 

Este un supliment pentru potența la bărbați, sub formă de capsule. Se administrează pe cale orală, cu apă sau ceai, cu 30 de minute înainte de acțiune. Se ia numai la nevoie, nu ca tratament.

Pe prospect zice că se aseamănă foarte mult cu mierea pentru potență, care are tot extracte din ingrediente naturale. 

Îmi place că este natural 100%, contribuie la creșterea fluxului de de sânge către penis și te ajută să te recuperezi repede între partide. În plus, contribuie în mod semnificativ și la redobândirea încrederii în sine.

Eu și Ela am fost mulțumiți. L-am încercat din curiozitate. Voiam să ne simțim iar ca la 20 de ani. Pot să zic că sexul a fost mult mai lung ca de obicei iar soția mea a simțit că am avut erecția ceva mai tare ca de obicei. Am și făcut un articol cu păreri Pops, îl poți citi aici.

#2 Tianli

La Tianli am ajuns după ce am zis că o să caut  un produs mai bun decât Maraton Forte. În primul rând, vezi că Tianli este disponibil în trei forme distincte: fiole, spray și șervețele. Eu am încercat varianta de fiole și cea de spray. Dacă ești curios, poți să citești, am scris aici mai multe despre Tianli spray.

Fiolelele sunt destul de măricele. E adevărat, nu ai nevoie de apă când ți le administrezi, dar ai nevoie de un buzunar pentru a le păstra atunci când ești pe fugă. Totodată, e bine să nu mănânci după ce ai luat fiola, că riști să scazi din efectele extractelor din plantele afrodisiace. Da, fiolele sunt făcute din plante pentru potență, dar au și un pic de alcool și zahăr.

Asta m-a dat puțin pe spate. Dar te invit să citești mai multe despre experiența mea cu Tianli.

#3 uPotent

upotent. ce pastile de potență se găsesc în farmacii

Încă de la începutul prospectului uPotent afli că această miere pentru potență e foarte bună pentru ejacularea precoce și erecție. Scrie și că ajută la erecții tari și neîntrerupte. La mine a funcționat: am avut erecție constantă timp de 4 ore. Nu este o pastilă, însă are ingrediente similare pastilelor pentru potență, doar în concentrație mult mai mare, pentru efect rapid și sporit.

Poate ai să râzi, dar la mine uPotent a avut efect chiar mai repede decât se menționează în prospect. Erecția a fost tare și fermă. Țin minte că după 20 de minute de la administrare am așteptat să vedem dacă sunt reacții adverse cu uPotent, dar nu am avut parte de nimic neplăcut.

uPotent conține 30% miere polifloră, aspect pe care personal îl apreciez. Cred în beneficiile mierii pentru sănătate, iar faptul că susține funcționarea adecvată a sistemului reproducător masculin mă încântă.

În plus, lista de ingrediente cuprinde exclusiv plante afrodiziace precum Tribulus Terrestris sau Ginseng roșu menite să sprijine erecția și să contribuie la controlul ejaculării.

#4 Maraton Forte

E un supliment natural sub formă de pastilă. Se găsește și în farmaciile online, nu doar în cele fizice. De regulă, la întrebarea ce pastile de potență se găsesc în farmacii, acesta este cel mai popular răspuns din categoria suplimentelor.

Maraton Forte e destinat bărbaților care aspiră la performanțe sporite. Contrar unor produse orientate către disfuncțiile erectile, pastila se adresează strict celor care doresc să-și amplifice potențialul sexual.

Disponibil sub formă de capsule, ce trebuie înghițite cu apă, Maraton Forte conține 20 de capsule albastre care acționează prin stimularea secreției de testosteron, hormonul sexual masculin, pentru intensificarea energiei sexuale și libidoului. 

Se spune că efectul unei pastile poate să se simtă până la 48 de ore. De fapt, suplimentul este eliminat din corp în aproximativ 48 de ore. 

Cum am găsit pastilele pentru potență potrivite

Înainte să aflu ce pastile de potență se găsesc în farmacii, m-am orientat după acele produse pentru toate vârstele, care să nu fie adresate numai bărbaților care suferă de disfuncții erectile.

Pastilele, fiolele sau pasta din miere cu amestec de plante afrodiziace sunt de mare ajutor atunci când vrei să-ți intensifici experiențele sub așternut sau să combați problemele legate de încredere sau de funcția erectilă. Partea plăcută este că aceste suplimente precum Pops sau uPotent, acționează prin propriile resurse ale organismului masculin, având o compoziție complet naturală.

Sper că ți-am răspuns la întrebarea << Ce pastile de potență se găsesc în farmacii? >>. Desigur, dacă întrebi în farmacii, vei găsi mult mai multe, precum Performax, Erecta, Ultra Potent sau Proxel Potent. Lista cu pastile de potență din farmacii este mult mai lungă, însă am dorit ca să redau aici mai mult pe cele pe care le-am testat eu de-a lungul timpului, cu soția mea, Ela. Sper să te ajute și, desigur, să citești ce am scris despre fiecare. În plus, caută și pe alte site-uri păreri, prospect, efecte secundare, ca să vezi la ce să te aștepți înainte de a cumpăra orice supliment dorești din farmacii.

Cu drag, Vali

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *