Mă înșală în vis. Să îmi ascult instinctul?

Am avut, de-a lungul relațiilor mele, mai multe vise în care partenerul mă înșela. Visam că îl prind cu alta sau că îi găsesc conversații, ori că îmi spuneau prietenele că îl prindeau în fapt. Sinceră să fiu, nu m-am supărat niciodată pe partener după ce visam așa ceva. Dar îmi puneam întrebări destul de mult.

De ce visez așa ceva dacă știu că partenerul îmi e fidel? Sau poate doar cred că e fidel. Care e motivul pentru care mintea îmi creează asemenea scenarii în vis? Hai să vezi care e treaba când visezi că te înșeală.

Am visat că mă înșală: ce înseamnă?

L-am visat și pe Vali că mă înșală. S-a întâmplat în perioada în care noi ne certam des și ne suspectam reciproc de infidelitate. Atunci eram foarte supărată, iar când am avut acel vis, am simțit că îmi cade cerul în cap. Nu știam ce să cred.

Mă gândeam eu mult prea intens la presupusa lui infidelitate în cuplu și de asta visam? Sau îmi spunea instinctul că el face ceva? M-am gândit atât rațional, cât și prin prisma emoțiilor. Existau două variante, până la urmă. Fie era doar în capul meu și visul era o proiecție oarecare, fie Vali chiar mă înșela și mie mi se arătau semne. Dar nu m-am putut încrede în nici o variantă.

Apoi, povestind cu o prietenă despre vis și relația cu Vali înainte de zbucium, mi-am dat seama de altceva. Visul era o proiecție a nesiguranței mele. Mi se părea, în ultimul timp, că nu îi mai pot acorda lui Vali atenția mea și nu îl mai ascult. Cu siguranță, el se simțea neglijat.

Nu o făceam intenționat, ci eram tensionată și stresată din cauze care nu țineau de relație. Însă în visul meu, amanta lui Vali era lângă el pe canapea și îl sorbea din priviri. Totul, în timp ce Vali îi povestea fel de fel și o mângâia tandru. Visul era proiecția temerii mele că partenerul meu va căuta înțelegere în alte brațe.

Ce îți spune instinctul când visezi că te înșală

Am auzit povești ale prietenelor mele cum că s-au visat înșelate și tipul chiar o făcea în realitate. Eu nu am pățit asta niciodată. Se pare că atunci când l-am visat pe Vali în ipostaza asta, el era nevinovat. Dar nu este exclus să fie așa cum spun amicele mele.

Pentru că femeile au un simț incredibil de fin în a detecta minciunile unui bărbat. Și poate că nu îți dai seama ce nu e bine. Însă mintea ta pune lucrurile cap la cap și îți scoate adevărul la iveală. Se spune că noaptea e mereu cel mai bun sfetnic. Sigur sunt și visele incluse în pachet.

Vise care arată că partenerul mă înșală

De cele mai multe ori, avem alte vise care ne spun că partenerul este infidel. Nu trebuie să vedem clar că face lucruri interzise cu altcineva. Iată care sunt visele care indică infidelitate:

  • Șarpele. Simbolul păcatului, șarpele în vis lasă indicii cum că partenerul de viață umblă pe cărări nepotrivite. Atenție mare după vizitele cui visezi șerpi.
  • Ursul. Este considerat un animal puternic și periculos, iar adesea semnifică dușmani. Nu este exclus să fie vorba despre o a treia persoană în relație.
  • Calul. Deși e mai degrabă asociat cu prietenia și cu protecția, visul cu cai poate scoate la iveală infidelitatea. Se spune că visul în care te urci pe cal arată un partener care te înșală.
  • Vulpe. Simbolul șiretului, vulpea îți oferă un mic indiciu că poate nu ai un partener dedicat ție întru totul.

Am dreptate să îi caut prin telefon dacă visez că mă înșală?

Doar pentru că ai visat că îți e infidel, nu e o dovadă 100% că omul calcă strâmb. Săracul poate visează cum se uită la meci sau cum pescuiește. Nu e cazul să îl controlezi în urma unui vis.

Totuși, dacă ceea ce ai văzut în somn te macină, povestește-i. Cu siguranță îți va oferi siguranța că nu se întâmplă nimic. Vali a fost foarte atent cu mine și a înțeles teama mea de a nu-l pierde. M-a asigurat că sunt femeia pe care o dorește și lucrurile au fost mult mai limpezi între noi.

Te sfătuiesc să discuți cu partenerul tău și să nu iei de-a dreptul toate visele. Ai încredere doar în dovezile clare ale infidelității.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *