Cât să dureze actul sexual ca să fie plăcut

Am avut partide mai bune, altele mai rele și câteva care s-au terminat fără să îmi dau seama. Scopul meu era întotdeauna să mă simt bine împreună cu partenera și să ne bucurăm de sex. Însă nu toate ies în viață cum vrei. Și ajunsesem să nu-mi mai dau seama cât să dureze actul sexual ca să fie plăcut și pentru mine, și pentru ea.

Cred că anxietatea sexuală mă făcuse să nu mai vreau să fac sex. Mă simțeam cumva incapabil de a satisface. Chiar și cu Ela am simțit asta. Dar ea a fost fermă și m-a ajutat să uit de toate fricile mele. Te ajut și eu pe tine și hai să povestim despre cât să dureze actul.

Cât să faci sex ca să ajungeți la orgasm

De la mama natură, noi oamenii suntem programați să ne reproducem. Și în mod normal, asta nu ar trebui să dureze foarte mult. Corpul uman este un mecanism care funcționează după cum e programat.

În medie, o partidă de sex durează undeva în jur de 5-6 minute. Cam atât duce bărbatul și cam atât trebuie pentru reproducere. Ei bine, diferența e că nu toate femeile ajung la orgasm în timpul ăsta. Pentru femei, orgasmul prin penetrare nu apare mereu. De multe ori e nevoie și de stimularea clitorisului.

Citise Ela niște studii și îmi povestea ce scria pe acolo. Cică pentru ca ambii parteneri să ajungă la orgasm, iar sexul să fie plăcut, partida ar trebui să aibă în jur de 8-10 minute. De ce? Pentru că ce depășește timpul ăsta adunat cu mișcarea specifică sexului rezultă o lubrifiere mai scăzută.

Deci dacă dai ca nebunul vreo 30 de minute și atât, fără lubrifianți sau pauze scurte, pe ea o s-o doară. Și nici pentru tine nu o să fie mișto.

Ce fac dacă am ejaculat prea repede

Eu mă confrunt cu ejaculare precoce. Și pentru mine, „prea repede” înseamnă chiar și vreo 2 minute. Pur și simplu nu puteam să mă abțin din a ejacula. Și tu îți dai drumul atât de repede? Te sfătuiesc să încerci niște pastile de potență pentru ejaculare precoce.

Vezi ce am experimentat eu cu Maraton Forte și uPotent.

Dacă îți dai drumul mai târziu de 5-7 minute, vestea bună e că nu ai ejaculare precoce. Dar poate e tipa super bună și ești nebun după ea. Ori ești obosit.

Îți recomand să nu te grăbești cu preludiul. Un sex oral ca un expert și niște atingeri nebune o vor face foarte excitată. Probabil că nu va mai conta cât a durat partida câtă vreme tremură de la orgasm.

Sfaturi pentru un sex mai plăcut

După cum spuneam, nu trebuie să dai peste cap ca să reziști 5 ore la sex. Că nu o să reziste ea atât. E important să o stimulezi foarte bine și să o faci să ardă de nerăbdare până când o faceți. Să o săruți, să vă faceți sex oral și poate să explorați niște fantezii sexuale.

Dacă nu ești sigur de performanțele tale, poți oricând să mergi la un medic și să povestești despre asta. Nu ar fi rău să îți faci niște analize și să vezi dacă e totul ok.

Poate că o să-ți recomande și cele mai bune pastile de potență ca să fii în formă.

Spor!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *