Când știi că e timpul să te muți cu el?

Înainte de Vali am mai avut relații. Și în câteva dintre ele se pusese problema mutatului împreună. Uneori îmi surâdea, alteori mă îngrozea. Dar pot să spun că niciodată nu mi-am simțit inima deschisă să fac pasul ăsta pur și simplu. Însă atunci când l-am întâlnit pe Vali am simțit când e momentul să mă mut cu el.

Nu sunt o persoană tradiționalistă, dar aveam în minte ideea că vreau să mă mut cu persoana cu care voi rămâne împreună toată viața. Și chiar așa am și făcut. M-am mutat cu Vali după ce am terminat studiile și de atunci locuim împreună. Mă bucur enorm că am făcut alegerea potrivită.

Hai să îți povestesc mai multe dacă vrei să știi când vine momentul să te muți cu partenerul tău.

Când e timpul să te muți cu iubitul

Nici eu și cred că nici altă femeie nu deține rețeta corectă pentru a ști sigur când vine vremea să pleci de la ai tăi și să te muți cu el. Eu plecasem de fapt de la colegele mele de apartament, pentru că pe perioada facultății am stat în chirie.

Înainte de Vali fusesem într-o relație destul de lungă. Era un „du-te, vino” constant cu tipul ăla și mi-am dat seama că sunt într-o relație toxică. Îmi propusese la un moment dat să ne mutăm împreună, dar am simțit că nu ar fi bine. A ținut-o pe asta mult și bine, cât timp eu eram Gigi contra. Când mi s-a părut și mie că ar fi o idee bună, nu a mai vrut el. Și m-am prins de figură târziu.

De ce sa te muti cu iubitul in casa si la ce sa te astepti

Nu prea târziu totuși, căci nu m-am mutat cu el. Am tot tărăgănit situația până când am ajuns să ne despărțim. Ce vreau să spun e că în ani de relație cu tipul nu am fost măcar o dată sigură că vreau să fac vreun pas cu el. În schimb, Vali mi-a transmis o siguranță foarte mare și mi-a inspirat încredere.

Sunt relații în care te muți după un an și e totul ok sau relații în care după ani de zile încă nu se mișcă nimic între voi.

Semne că ești pregătită să te muți cu el

Spuneam că rețeta n-o știu, dar hai că vreo 2-3 ingrediente tot pot să îți spun. Draga mea, perioada de început e cea mai frumoasă și e normal să vrei mai mult cu el. Însă indiferent de cât de funcțională este o relație, aveți nevoie de puțin timp. Trebuie să vă cunoașteți unul pe celălalt, dar și pe voi înșivă.

  1. Indiferent de cât timp sunteți împreună, e important să treceți de perioada dulcegăriilor și să vă cunoașteți și mai bine. Aveți nevoie să vă puteți baza unul pe celălalt după ce vă mutați. Trebuie să știți că vă veți descurca împreună, corect?
  2. Ai în vedere că după ce vă mutați, toți cei care veneau până acum la el sau la tine, vin acum la voi. Ce faci dacă el cheamă băieții și tu vrei să dormi? Sau dacă tu vrei să discuți cu fetele, iar el vrea să se uite la meci? Discutați despre cât și cum veți primi musafiri la voi.
  3. Și ai lui sunt nebuni, și ai tăi sunt nebuni. Discutați mereu doar între 4 ochi despre ce nu vă convine la familia celuilalt sau ce limite s-au încălcat.
  4. Apropo de limite, stabiliți ce vreți și ce nu vreți să se întâmple în casă. Poate unul dintre voi fumează, iar celălalt nu ar vrea să se fumeze în casă.
  5. Cunoașteți-vă tabieturile. Acum că împărțiți același spațiu o să vă cam împiedicați unul de celălalt. Încercați să vă oferiți spațiu și timp și pentru voi înșivă și nu renunțați la obiceiurile sau rutinele proprii.
  6. Discutați despre bani, cheltuieli, curățenie, spălat vase, spălat rufe și mersul la cumpărături. O să le faceți des împreună. E bine să știți cine ce face și cum.

Sfaturi pentru viața în doi: cum e când locuiești cu partenerul

Vali spală vasele, dar nu le pune niciodată la locul lor pentru că nu suportă sunetul de vase puse unele peste altele. Și nici nu împătură rufele după ce le ia de la uscat. Ne-am înțeles că le fac eu pe astea, printre altele.

Mă ajută foarte mult cu casa. Și a fost un ajutor de nădejde pe timpul sarcinii și când fiul nostru era mic. Am încercat mereu să eficientizăm ceea ce facem și să fim o echipă. Și uneori, doi deștepți se mai dau și cap în cap. Da, ne-am certat. Și e normal.

Cum e sa locuiesti cu partenerul. Avantaje si dezavantaje in a locui cu iubitul

Dar e bine să nu iei în serios orice ceartă. Pentru că mi-am dat seama că cu cât petreci mai mult timp cu un om, cu atât găsiți motive de ciondăneală. M-am certat cu Vali odată de la spălatul pe jos în bucătărie. Și după, ca să ne împăcăm, m-am dus să îi iau o prăjitură care îi place. Iar el a făcut cort din pături în dormitor și ne-am uitat la film.

Este frumos să stați împreună și este important să vă aveți alături mereu. Să știi că te poți baza pe el și se poate baza pe tine. Vali îmi zice des că nu știe ce s-ar fi făcut fără mine atunci când avea probleme psihologice legate de potență.

Norocul nostru că suntem doi deștepți. Și am găsit cele mai bune pastile de potență care l-au ajutat pe Vali cu disfuncțiile erectile. Nu-i totul roz în relații, dar e extraordinar așa.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *