Cedează cu trupul, dar nu cu sufletul

Ați făcut dragoste de la prima întâlnire și acum nu știi dacă te va mai suna? Poate te crede chiar o ușuratică și vei ajunge subiectul bârfelor cu băieții la berea de a doua zi. Te întrebi acum dacă ai procedat bine, dacă trebuia să mai aștepți. Până la urmă, când e bine să cedezi uni bărbat?

Ei bine, regret să te dezamăgesc, dar asta nu este o știință exactă. Nu există nicio dovadă conform căreia cu cât aștepți mai mult cu atât e mai bine. Și vorbesc aici de acei bărbați ambițioși care sunt dispuși să aștepte chiar și 2 luni doar pentru a obține ceea ce își doresc, pentru ca mai apoi să dispară cu totul din viața ta.

Mai există și excepții. Se întâmplă uneori să întâlnești bărbați care își doresc să înceapă o relație de dinainte de a te fi cunoscut, așa încât apropierea de la prima întâlnire să nu fie o problemă, ci începutul unei frumoase povești în doi. Am prietene care s-a căsătorit cu bărbatul căruia i-au cedat de la prima întâlnire și prietene care au fost în relații toxice cu oameni alături de care au așteptat „să se cunoască mai bine”.

Adevărul este că nu-ți ajunge o viață să cunoști pe cineva, dar și cu dragostea este uneori o loterie, dar despre asta vom vorbi în alt articol.

Deci de ce să nu aștepți prea mult înainte de a deveni intimi?

Altfel pierzi toată distracția.

Vine o vreme când noi femeile simțim așa un mic ceas biologic ticăind și vrem să ne așezăm la casa noastră. Am sărutat destule broaște și ni-l dorim cât mai repede pe prinț. Ei bine, cât timp am petrece încercând să cunoaștem pe cineva, mai bine îl folosim pentru a ne distra și vedem de acolo. Dragostea e spontană, nu se planifică. Și dacă te-ai hotărât să-l cucerești nu ți-ar strica ceva idei pentru a-l face să se îndrăgostească iremediabil de tine.

Descoperi compatibilitatea de la început.

Și acum o să-mi sară în cap toate femeile care se păstrează, chiar până la nuntă, și consideră virtutea lor drept un cadou pentru partener. Alo! Cadou pentru partener este caracterul, că degeaba ești virgină, dacă te porți cu el de parcă ar fi proprietatea ta. Apoi, nu e mai nasol să afli după ce v-ați pus pirostriile că nu prea sunteți pe aceeași lungime de undă? Chiar a fost dovedit faptul că lipsa performanțelor în pat poate avea impact asupra relației pe termen lung. Așa se creează frustrări care conduc la certuri tot mai dese.

Vrei o relație casual

Sunt momente în viață în care nu vrem să ne stresăm din cauza unei relații sau nu vrem să ne mai implicăm emoțional. În astfel de situații, intimitatea încă de la prima întâlnire nu presupune riscuri de prejudecăți și etichetări. Asigură-te însă că ați discutat aceste aspecte înainte de a trece la fapte și că ești sigură că asta îți dorești. Altfel te vei trezi cu remușcări și este posibil să aibă un impact negativ asupra părerii tale despre tine. În plus, ești frumoasă și el trebuie să vadă asta.

Vrei să treci peste o persoană

Ce poate fi mai dulce decât amorul fără obligații pentru a scăpa de efectul unei persoane care te-a făcut să suferi? Cunosc fete, femei care au fost într-o relație de lungă durată, iar partenerul lor a fost și primul din viața lor. Despărțirea a fost cu atât mai dureroasă cu cât primul nu se uită niciodată. Însă există leac și pentru asta. Uneori o aventură de o noapte poate șterge cu buretele imaginea singurei măciulii pe care au văzut-o până atunci. Atenție însă la protecție. Nu vrei să te întorci cu souvenir-uri nedorite din vacanță.

Escapadă în vacanță

Măcar o dată aș încuraja o astfel de aventură. O partidă fără inhibiții cu un străin care nu te poate căuta și care nu trebuie să știe multe despre tine este o fantezie pe care o recomand. Toate conservatoarele să se abțină, dar senzația de validare și putere pe care o poți obține din ceva atât de simplu este incomparabilă. Besides, trăim într-o lume modernă, dar nu desfrânată.

Să nu mă înțelegi greșit, eu nu promovez cedatul nici de la prima întâlnire, nici de la a zecea, nici după căsătorie. Eu îți spun doar că asta depinde în întregime de tine și de felul tău de a fi. De asemenea depinde de ceea ce îți dorești după.

Orice ai alege, asigură-te că deții controlul, că lași să se vadă doar ceea ce vrei să se vadă. Fii atentă la eventualele semne că se folosește de tine și cedează-i doar trupul, nu și sufletul.

Mama mea spune mereu: în primă fază, un bărbat trebuie să te cunoască de la brâu în jos, nu ce simți, nu ce gândești, altfel le poate folosi împotriva ta.

Articole recomandate

2 comentarii la acest articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *