Cadouri inedite pentru bărbați de ziua de naștere

Am ajuns de multe ori la stadiul ăla în care să mă întreb ce să iau soțului meu de ziua lui. Așa că am început să caut cadouri pentru bărbați cu ocazia zilei de naștere. Din fericire sunt tot felul de site-uri unde găsești idei.

Însă, draga mea, totul începe de la a-ți cunoaște bărbatul. Să știi ce vor bărbații de la o relație de lungă durată, respectiv să cunoști nevoia de afecțiune a bărbatului tău. Comunicarea este mama succesului în relații, și dacă nu există comunicare în cuplu, atunci slabe șanse să știi ce are el nevoie de ziua lui.

Cadouri pentru bărbații care le au pe toate

Și al meu e la fel. Zice că atunci când are nevoie de ceva, își cumpără singur. Iar atunci când vine ziua lui, niciodată nu are nevoie de nimic. Vrea doar să fie bine. Ce l-ar gâdila la corason, te întrebi? Ei bine, iată peste ce idei am dat eu.

  • Borsetă sau portofel de piele: al meu Vali se plângea non-stop că nu îi mai încap cheile în buzunar, că portofelul e prea mic sau prea mare, că nu poate să conducă atunci când are telefonul în buzunar. Și am găsit câteva borsete mișto pe site-urile fashion pe unde mai stau eu, ca să-l ajut să rezolve problema asta. Legat de portofel, când a fost nevoie, i-am trimis link-uri să-și aleagă. Așa a fost mai simplu.
  • Decorațiuni pentru birou: dacă îi place să stea la birou atât acasă cât și la firma unde lucrează, ajută-l să-și înfrumusețeze spațiul. Majoritatea bărbaților sunt ceva de genul „lasă că merge și așa”. Însă, atingerea unei femei aduce un Feng-Shui aparte în orice spațiu. De-asta soțul alege materialele de construcții pentru o casă, iar soția e decoratorul șef. Așa pentru birou, m-am gândit la o statuetă cu o corabie, căci Vali e înnebunit după ele. Însă, există multe alte decoruri faine, trebuie doar să-i știi gusturile iubitului tău.
  • Jocuri de care s-a îndrăgostit: al meu Vali se mai joacă uneori pe Playstation. Știu, ai zice că e pueril, dar îl relaxează. Nu a început de mic, cred că pe la 30 de ani a descoperit consola, înainte se mai juca puțin pe PC. Ideea e că îi place și sunt atentă când îmi povestește despre jocuri. Pe mine nu mă pasionează, dar știu că e super încântat atunci când zic că „lasă, fac eu curat astăzi, tu joacă-te”. Ce bărbat nu ar fi?
  • Butoni pentru cămașă sau alte accesorii vestimentare: dacă-i place să fie elegant, ajută-l. Fii atentă la felul în care se îmbracă și i-ai ceva ce l-ar avantaja. Butonii pentru cămașă dau întotdeauna o notă de eleganță pentru vestimentația unui bărbat, la fel și un papion sau o cravată. Dacă poartă ceasuri, ia-i încă unul, semnat de un brand de lux, sigur îl va încânta. Mai sunt lanțuri pentru gât, brățări, poate chiar brichete elegante. Depinde ce gusturi are, din nou.
  • Gadget-uri: aici, dacă te pricepi, ai o paletă largă de opțiuni. De la boxe inteligente la ceasuri deștepte sau brățări de fitness, până la hard disk-uri externe sau pixuri smart. Dacă nu ai idei, găsești pe net o mulțime de accesorii IT șmechere. Trebuie doar, repet, să fii atentă dacă a zis vreodată că i-a atras atenția ceva. Sau să îi cunoști obiceiurile – dacă îi place să asculte muzică, o boxă smart e alegerea potrivită.

Cadouri personalizate pentru bărbați

Unii bărbați apreciază când primesc ceva la care ai lucrat chiar tu. Ceva de suflet, care se poate transforma într-o amintire. Ceva unic. De la haine personalizate la tot felul de tablouri, puzzle-uri, decorațiuni handmade, căni, pixuri, agende. Cam orice se poate personaliza, grava, într-un mod mai puțin kitsch.

Eu i-am făcut lui Vali cadou la un Crăciun un set de cartonașe personalizate. Pe fiecare cartonaș am scris eu câte o idee de activitate pe care o putem face împreună. Căci, îți dai seama, în atâția ani, mai rămâne omul fără idei. Mai dispare spontaneitatea aia de la început.

Așa că a fost foarte încântat. De la ieșiri la film până la plimbări pe munte sau seri de board-games, inclusiv activități sexuale – căci nouă ne place să experimentăm – toate sunt acolo. El trebuie doar să aleagă, eu mă supun. Asta face parte din cadou, doar nu-i dădeam doar o listă cu idei și-atât.

Cum găsești cadoul potrivit pentru bărbatul tău?

Află ce-i gâdilă orgoliul, ce pasiuni are. Află ce are pe acasă, dacă nu locuiți împreună, sau studiază când e el plecat ce are deja dacă stați împreună. Sunt bărbați pe care îi impresionează lucrurile materiale. Însă, sunt alții care vor pur și simplu să fii disponibilă pentru ei, să le acorzi importanță. Astfel, apreciază și o poză cu voi pusă în ramă, mai mult decât un gadget sau altceva mai scump.

Din fericire, al meu Vali așa este. Sufletist. Îi plac lucrurile personalizate, îi place să petreacă timp cu mine. De-asta, știu sigur: mereu când e ziua lui de naștere, nu am alte planuri. Sunt 100% dedicată lui. Orice vrea să facem, eu sunt acolo pentru el. Și asta primesc înapoi, aceeași afecțiune pe care i-o ofer și eu. Suntem chit la acest capitol.

Așadar, data viitoare când cauți cadouri pentru bărbați de ziua de naștere, chiar și cadouri pentru bărbați tineri, pentru tați sau frați, să știi că pe net vei găsi aceleași lucruri. Nu prea se face diferența. Asta doar tu o poți face. Nu cunoaște internetul ce persoană minunată ai lângă tine, nici nu îți zice exact ce are nevoie când se apropie ziua lui.

Asta doar tu poți afla. Cunoaște-ți bărbatul și nu uita: comunicarea în cuplu este cheia. Mult succes și cadouri inspirate!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *