Cu ce cadou cucerești o fată

Vrei să o impresionezi? Știu că ai nevoie de un început bun. Și asta chiar dacă vrei doar ceva de un weekend așa.

Oricum, fiecare relație fericită începe printr-o întâlnire și o partidă aprinsă. Doar că, până la partida aia, ai ceva de muncit. Acum depinde și de fata cu care ieși. Dar, dacă e una cum trebuie să fie, atunci cu siguranță nu o să ajungi în patul ei de la prima întâlnire. Și chiar dacă o faci, nu înseamnă că ai și cucerit-o.

Te gândești la un cadou? Bine faci.

De multe ori, cadoul potrivit îi spune că tu ești bărbatul bun pentru ea. O poate impresiona, sau îi poate spune că ești chiar neinspirat.

Așa că, vrei să o cucerești cu un cadou? Păi hai să vedem ce opțiuni ai la îndemână.

Înainte de cadou, deschide larg ochii

Cu un cadou cu care să o cucerești trebuie să te duci fix la țintă. Adică, ai nevoie de un mic research. Hai nu te speria că nu e ca și cum ești lipsit de resurse.

Ai auzit de social media? Sigur are un profil activ. No, vezi ce poze pune, ce muzică ascultă, unde îi place să iasă, cum se îmbracă și chiar ce prieteni are. Nu știi de unde apare o cunoștință comună pe care o poți întreba mai multe despre ea.

Dacă deja ai ieșit cu ea sau dacă vorbești prin mesaje, acordă atenție la tot ce-ți povestește.

Așa înțelegi mai multe despre preferințele ei. Și, în primul rând, o să-ți dai seama dacă fata chiar e potrivită pentru tine. Apoi, din poveștile ei găsești o mulțime de idei de cadouri cu care să o cucerești.

Idei inedite de cadouri pentru a cuceri o fată

Uită de flori, bijuterii și ieșiri în oraș

În primul rând, uită de buchetele de trandafiri și de mesele în oraș. Sunt prea clișeice și evidente.

Sigur, sunt gesturi drăguțe pe care le poți face oricând. Dar, cu siguranță nu intră în categoria cadourilor cu care să o cucerești.

De bijuterii nici nu mai vorbesc. E prea devreme să îi dai un cadou costisitor. Poate doar dacă e genul care să aprecieze situația materială a unui bărbat, asta ca să mă exprim frumos.

Tu ai nevoie de un gest care să-i arate că o cunoști. Și că ai muncit pentru a-i arăta că o dorești.

Planifică o escapadă

Nu, nu trebuie să o duci în vacanță.

Doar plecați undeva. Sigur ai un loc pe lângă unde stați în care să mergeți și să fiți doar voi. Un loc liniștit, romantic care să nu-i dea de înțeles că vrei să o dezbraci la final.

Puteți să mergeți seara, să admirați cerul liber. Sau, să priviți spre luminile orașului.

Dacă preferi ieșirile din timpul zilei, mergi să bei o cafea într-un loc diferit, unde nu ajunge în fiecare zi și cu oricine.

Ideea e că trebuie să creezi o amintire. Ceva care e doar al vostru. Un moment ca acesta o va da gata cu siguranță. Acum, mai trebuie doar să alegi inspirat. Nu pot lua deciziile în locul tău, dar sunt sigur că vei găsi tu o escapadă super faină.

Cu un picnic mergi la sigur

Picnicul este varianta inedită a cinei în oraș. Însă trebuie să îl planifici până la cel mai mic detaliu.

Asigură-te că veți petrece momente amuzante, care să vă apropie.

Ieșiți doar voi doi, nu căra după tine și gașca de prieteni. Dacă vrei să o cucerești, atenția ei trebuie să fie doar către tine.

E bine să se simtă răsfățată. Și cum îi arăți asta dacă nu printr-un picnic organizat până la cel mai mic detaliu?

Un cadou care să-i arate că știi să asculți

Să zicem că ieșiți la plimbare. Și îți povestește că are un scriitor preferat și că și-ar dori o carte dar nu o găsește pe nicăieri. Sau că nu are bani să o cumpere. Păi, dacă auzi asta, nu mai sta pe gânduri. Cadoul prin care îi demonstrezi că știi să o asculți e cadoul cu care o vei cuceri. Treaba asta e valabilă și pentru ideile de cerere în căsătorie, să știi.

Desigur, exemplul cu cartea e pentru a înțelege tu unde vreau eu să bat.

Partea cea mai importantă e chiar să fii atent la ce îți spune. Acum, fie între noi, dacă nu te prea interesează ce tot vorbește, e cazul să nu îți bați capul cu un cadou inedit. Oricum nu o să rămâi cu ea.

Bilete la evenimente

Mergi cu ea la un eveniment. Un loc unde să creați o conexiune. Ceva la care să vă gândiți mereu cu plăcere.

Poate fi un bilet la o piesă de teatru. Ori, la un joc sportiv dacă crezi că i-ar face plăcere.

Sigur, nu ieșiți la cinema. E mult prea banal. Ai nevoie de un eveniment ceva mai diferit. Poate fi ceva amuzant sau ceva serios, unde o să vă gătiți amândoi ca la carte.

Un festival

Fă-i cadou o invitație la un festival. Cum am mai zis, fără prieteni, doar voi doi.

La trupa preferată ori la o petrecere diferită.

Cu siguranță vei puncta cu asta. Plus că, la o petrecere o să vă apropiați mult mai mult. Dacă se mai consumă și ceva alcool se mai scapă și din inhibiții. Și atunci o să ai drum liber spre inima ei. Și dacă ai noroc, chiar și sub hainele ei.

Cadourile prin care o cucerești nu-s cele la care te gândești

Așa cum vezi, sfaturile mele despre cadouri cu care cucerești o fată nu-s cu siguranță primele idei care îți vin în minte.

Și nu-s cu siguranță cadouri clasice. Acelea pot fi făcute de prieteni, părinți și de cine mai vrei tu. Sunt clișeice și nu-i transmit mare lucru.

Tu trebuie să fii ceva mai romantic și mai profund. Ai nevoie de ceva diferit cu care să o dai gata și să începi o relație. Hai, pune imaginația la treabă și inspiră-te din sfaturile mele. Nu uita să lași și un comentariu să-mi povestești mai multe despre cum a fost. 

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *