Erecția masculină: beneficiile vinului roșu

Nu am fost niciodată mare petrecăreț sau mare băutor de tărie, însă îmi place foarte mult vinul roșu. Și beau ocazional cu Ela, când ne mai întindem la povești. Iar de multe ori, poveștile le transformăm în șoapte pe sub așternuturi. Da, datorită beneficiilor vinului roșu asupra potenței.

Trebuie să recunosc că uneori îmi place să apelez la metode naturale pentru tratarea ejaculării precoce sau pentru a obține erecții tari. Și sunt de părere că vinul roșu este o alegere potrivită. Dar nu fac exces. Cred că beau o data la câteva luni.

Cum influențează vinul roșu potența?

Am mai auzit când eram tânăr că vinul roșu îți pune sângele în mișcare. Și sincer, cam așa funcționează. Iar pentru potență face minuni. Că tot sângele se duce către zona genitală și te bucuri de o minunăție de erecție. Și tu, și partenera ta.

Iar pe lângă penisul sculat ai bonus și super chef de sex și energie. Când eu și Ela bem vin parcă suntem doi tineri care abia se cunosc. Am impresia că ne dezbrăcăm din priviri după câte un pahar. Mișto, nu? 🙂

Deci libidoul e crescut, energia e full și erecția e pregătită. Și te bucuri de toate astea pe cale naturală. Eu așa rezultate am când iau pastile de potență.

Apropo de asta, vezi și păreri uPotent, păreri Maraton Forte și păreri Natural Potent.

Când să bei vin roșu ca să aibă efecte pentru potență

Eu nu beau des și cred că asta e soluția. Că dacă îți obișnuiești corpul cu ceva, începe să dezvolte rezistență și efectele devin 0. Mai ales când vine vorba de alcool. Și nu pot să spun că beau vin cu o anumită regularitate, dar încerc să păstrez o oarecare distanță între perioade.

Eu și Ela avem timp unul de altul seara și dimineața. Da’ fii sigur că nu o să mă trezesc la 8 să aduc două pahare cu vin drept mic dejun la pat. Plus că vinul și discuțiile au farmecul lor când apune soarele.

Și ne așezăm frumușel pe canapea cu câte un pahar și ne dăm la discuții. Noi ne limităm la a bea câte un pahar pentru că sincer, mai mult nu mai ajută cu nimic.

Apropo, e important să fie vin roșu și să fie sec. Sau cel mult demisec. Pentru că cele dulci au zahăr și nu te poți aștepta la efecte.

Vinul roșu și pastilele pentru potență

Cred că pe majoritatea (dacă nu pe toate) prospectele pastilelor de potență scrie că nu ar trebui să le iei cu alcool. De ce? Păi multe dintre ele cresc fluxul sanguin. Și asta face și alcoolul. Deci double trouble. E periculos și te sfătuiesc să nu faci așa.

Ori mergi pe pastile pentru potență, ori te așezi cu femeia la un „pahar de vorbă”. Cum spuneam, e în regulă să mai faci pauze de la pastile, cât timp nu vorbim despre tratamente. Și e la fel de ok și să încerci alternative pentru creșterea potenței.

De exemplu, poți să încerci o dietă bogată în alimente bune pentru erecții sau o cură cu ceaiuri de potență. Dar îți recomand să mergi la medicul androlog și să îl întrebi și despre ce suplimente pentru potență să iei. Poate găsești ceva în topul nostru cu cele mai bune pastile pentru potență.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *